Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes presentatieduo 'De Perstribune'

zaterdag 8 september 2018

Carrie ten Napel maakt zondag 9 september vanaf 12.00 uur haar debuut als presentator van het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX op NPO Radio 1.

Ten Napel zal het programma voortaan samen met Margreet Reijntjes presenteren. Het kersverse radioduo ontvangt komende zondag programmamaker Fons de Poel en volleybalster Lonneke Slöetjes.

Carrie ten Napel neemt de plaats in van Govert van Brakel die vorig maand afscheid nam van de radio. Sinds 2014 presenteert Ten Napel televisieprogramma’s bij MAX, waaronder 'Hallo Nederland' en onlangs het 'Skûtsje Journaal'. Nu vormt ze samen een radioduo in 'De Perstribune' met Margreet Reijntjes.

Carrie ten Napel kijkt uit naar de komende radiozondagen: 'Sport en media zijn de twee werelden waarin ik ben opgegroeid en waarin ik nog steeds leef en werk. Als sportverslaggeefster luisterde ik in de auto onderweg naar wedstrijden al naar 'De Perstribune'. Dat ik het nu samen met Margreet mag gaan presenteren vind ik niet alleen een eer, maar ook heel erg leuk.'

Komende zondag: Fons de Poel en Lonneke Slöetjes
In de eerste, vernieuwde 'De Perstribune' ontvangen Reijntjes en Ten Napel aanstaande zondag vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1 programmamaker Fons de Poel én topvolleybalster Lonneke Slöetjes.

Fons de Poel, te gast in het eerste uur, heeft al een compleet omroepleven achter zich. Hij werkte lang voor 'Brandpunt' en 'Netwerk' en maakte onder meer 'Het Gevoel van de Vierdaagse'. Voor Omroep MAX maakte De Poel de tiendelige portretreeks 'Door Andere Ogen', waarvan het eerste deel (over Wesley Sneijder) komende maandag te zien is.

Lonneke Slöetjes, te gast in het sportuur, behoort tot de beste volleyballers ter wereld. Met haar Turkse club Vakifbank won ze afgelopen seizoen alles wat er te winnen valt. Eind deze maand gaat Slöetjes met Oranje naar het WK in Japan. De Nederlandse volleybalsters behoren sinds een aantal jaren tot de wereldtop.

'De Perstribune', zondag 9 september tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Tijdens de 39e uitreiking van The Brit Awards treden onder anderen George Ezra, Dua Lipa, Rag'n'Bone Man, Sam Smith en Jess Glynne op. Dua Lipa en Anne-Marie zijn beiden vier keer genomineerd. 'Shotgun'-zanger George Ezra drie keer. Wie kan zijn nominaties verzilveren?

'The Brit Awards', om 22.30 uur op Q2.

Dossiers