'Thuis': week 3 (2019) - PREVIEW

zaterdag 12 januari 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Iedereen is op zoek naar Dieter en Ann heeft last van de vermoeidheid. Dries zoekt Marianne op en Tom speelt het hard. Femke voelt zich schuldig, Karin heeft niet haar beste week. De plannen van Steven en Kobe krijgen vorm en Leo duikt terug op bij Marianne. Bob heeft last van zenuwen, terwijl Lowie polst naar zijn liefdesleven.

 

 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 14 januari 2019 - aflevering 4544
Het verleden van Femke komt weer even naar boven. Lowie polst naar het liefdesleven van Bob, maar hij heeft belangrijkere dingen aan zijn hoofd. Tom heeft afgesproken met Dries. De vermoeidheid slaat toe bij Ann. Iedereen is op zoek naar Dieter.

Dinsdag 15 januari 2019 - aflevering 4545
Bob krijgt heel wat kritiek te verwerken. Tom speelt het hard en stelt zijn eisen. Dries zoekt Marianne op. Ann is blij dat ze er niet alleen voor staat. Eddy voelt zich een ervaringsdeskundige en geeft advies.

Woensdag 16 januari 2019 - aflevering 4546
Tom en Karin hebben opnieuw ruzie. Het is een drukke dag voor Bob en de zenuwen spelen op. Femke voelt zich ongelofelijk schuldig, maar tegelijk kan ze de verjaardag van Vic niet zomaar laten passeren.

Donderdag 17 januari 2019 - aflevering 4547
Er zijn veel toeschouwers voor de zwemtraining en dat vindt niet iedereen even leuk. Eddy wil solidair zijn met z'n collega's. Frank geeft opnieuw goede raad. Olivia moet Tamara iets vertellen. Joren wordt verrast.

Vrijdag 18 januari 2019 - aflevering 4548
Femke en Peter krijgen bezoek. Bob gedraagt zich niet professioneel. De plannen van Kobe en Steven lijken helemaal goed te komen. Karin staat aan de grond genageld. Leo staat terug voor de neus van Marianne.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers