'Familie': week 3 (2019) - PREVIEW

zaterdag 12 januari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Hanne is niet goed van wat ze heeft gezien. Véronique weet niet wat denken na het nieuws van Marie en Niko verontschuldigt zich bij Mathias. Jelle gedraagt zich onhandelbaar, Benny doet zijn best voor Robyn. Niko heeft een plan.

 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 14 januari 2019 - aflevering 6309
Hanne reageert geschokt door wat ze gezien heeft. Véronique doet een nieuwe poging om tussen Cédric en Marie te komen. Patrick, Jenny en Stefanie brengen Benny aan het twijfelen. Niko en Mathias hebben een discussie.

Dinsdag 15 januari 2019 - aflevering 6310
Cédric incasseert het nieuws dat hij van Véronique te horen heeft gekregen. Hij blijft verbouwereerd achter. Niko excuseert zich bij Mathias. Marie schakelt Mathias op haar beurt in om met Cédric te praten.

Woensdag 16 januari 2019 - aflevering 6311
Mathias vraagt Cédric om een gesprek aan te gaan met Marie. Emma krijgt bezoek van Lucas. Jelle krijgt een zwaar verdict te horen en reageert gefrustreerd. Benny nodigt Robyn uit voor een romantisch uitje.

Donderdag 17 januari 2019 - aflevering 6312
Hanne worstelt met haar geweten. Ook Jelle heeft het moeilijk, hij gedraagt zich tegenover Peter als een onhandelbare puber. Mathias heeft grootse plannen met de brouwerij, maar weet hij ook Niko enthousiast te maken?

Vrijdag 18 januari 2019 - aflevering 6313
Peter brengt Bart op de hoogte van de perikelen met Jelle. Jelle zelf is daar echter niet mee opgezet. Niko denkt erover na om zich in te kopen in de Jan & Alleman. Stefanie maakt Benny duidelijk dat hij Robyn te veel onder druk zet.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met José De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers