De highlights van Q2

vrijdag 1 februari 2019

Q2 brengt drie weken op rij de drie 'Jurassic Park'-klassiekers. Op zaterdag 2 februari om 22.35 is er de eerste uit het rijtje kaskrakers van Steven Spielberg.

De film uit 1993 waarin John Hammond op het punt staat een themapark vol dinosaurussen te openen won maar liefst drie Oscars. 'Jurassic Park' zou niet zo’n succes geweest zijn als alles van een leien dakje liep. Wat een interessant en leerrijk bezoek moet zijn, wordt al snel een nachtmerrie wanneer de hebzuchtige en kwaadwillige computerdeskundige Dennis Nedry in actie komt.


Nog meer film want filmliefhebbers kunnen vanaf 8 februari elke vrijdagavond genieten van de strafste tv-premières met de Qmovies. Vrijdag 8 februari om 20.35 uur speelt Bruce Willis de manipulatieve miljonair Hubert in de misdaadthriller 'Marauders'. In de Qmovie wordt een bank overvallen en alles wijst erop dat Hubert er iets mee te maken heeft. Maar het FBI-team dat de bloederige overval onderzoekt, ontdekt dat er veel meer aan de hand is, zeker als al het gestolen geld aan goede doelen wordt geschonken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers