De highlights van Q2

vrijdag 1 februari 2019

Q2 brengt drie weken op rij de drie 'Jurassic Park'-klassiekers. Op zaterdag 2 februari om 22.35 is er de eerste uit het rijtje kaskrakers van Steven Spielberg.

De film uit 1993 waarin John Hammond op het punt staat een themapark vol dinosaurussen te openen won maar liefst drie Oscars. 'Jurassic Park' zou niet zo’n succes geweest zijn als alles van een leien dakje liep. Wat een interessant en leerrijk bezoek moet zijn, wordt al snel een nachtmerrie wanneer de hebzuchtige en kwaadwillige computerdeskundige Dennis Nedry in actie komt.


Nog meer film want filmliefhebbers kunnen vanaf 8 februari elke vrijdagavond genieten van de strafste tv-premières met de Qmovies. Vrijdag 8 februari om 20.35 uur speelt Bruce Willis de manipulatieve miljonair Hubert in de misdaadthriller 'Marauders'. In de Qmovie wordt een bank overvallen en alles wijst erop dat Hubert er iets mee te maken heeft. Maar het FBI-team dat de bloederige overval onderzoekt, ontdekt dat er veel meer aan de hand is, zeker als al het gestolen geld aan goede doelen wordt geschonken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers