De highlights van Play Sports

woensdag 28 november 2018

Alweer een week boordevol voetbal in het vooruitzicht en beginnen doen we al op donderdag met de voorlaatste speeldag in de groepsfase van de Europa League.

Op de mooiste affiches is het echter wachten tot zondag, dan staan de topper tussen KRC Genk en Anderlecht en de kraker tussen Standard en Club Brugge op het menu. In Engeland is het dan weer uitkijken naar Arsenal – Tottenham en Everton – Liverpool, twee rasechte derby’s!


Bovendien krijg je een portie midweekvoetbal op je bord. Zo staat dinsdag al meteen de eerste wedstrijd van de volgende speeldag in de Premier League op het programma. Je voetbalkalender zit komende week dus meer dan goed gevuld!

Uiteraard gaat de aandacht niet enkel naar de voetballiefhebbers, ook de fans van onder meer veldrijden worden weer danig verwend. Zo is er dit weekend de GP van Hasselt en de Zilvermeerscross in Mol. De spanning mag er volgens velen dan wat af zijn, de strijd in het veld blijft een lust voor het oog!

Daarnaast spelen de Belgian Red Lions dit weekend hun tweede wedstrijd op het Wereldkampioenschap Hockey. Kunnen ze hun titelambities tijdens de wedstrijd tegen gastland India al meteen in de verf zetten? Het antwoord ontdekt u zondag.

Tot slot ook heel wat golf in de aanbieding, zowel de Australian PGA Championship als de Mauritius Open worden komende week afgewerkt.

PlaySports

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers