'Bizarre Foods: Delicious Destinations' nieuw op Discovery

donderdag 15 november 2018

Zoveel steden, zoveel heerlijkheden. Toen de wereld nog een verzameling van losstaande culturen was die amper met elkaar in aanraking kwamen, ontwikkelde elke plek zijn eigen gerechten.

Van de moussaka in Athene tot de dimsum in Hong Kong en van de dikke ribollita-soep uit Florence tot de romige Boston cream pie uit de gelijknamige stad. In het nieuwe programma 'Bizarre Foods: Delicious Destinations' brengt chef-kok Andrew Zimmern al deze verschillende eetculturen bij elkaar. In elke aflevering bezoekt hij zo’n culinaire stad en gaat hij op zoek naar hun lokale lekkernijen. Hij praat met de koks die deze vaak eeuwenoude gerechten nog op traditionele wijze maken en leert zo hoe je écht nog spanakopita, Yorkshire pudding, crema Catalana of oyster Rockefeller moet maken. Kijk smakelijk!

'Bizarre Foods: Delicious Destinations', vanaf vrijdag 16 november om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers