Nations League: BelgiŽ-Zwitserland live op VTM

donderdag 11 oktober 2018
foto: © MEDIALAAN

Met BelgiŽ Ė Zwitserland wacht er op vrijdag 12 oktober een belangrijk duel voor de Rode Duivels in de UEFA Nations League.

De match zal bepalen wie de leiding neemt in de groep, nadat beide elftallen een maatje te groot bleken voor het makkelijke IJsland. De Rode Duivel kregen in het Laugardalsvöllur-stadion de bal drie keer in de netten, Zwitserland kreeg Ijsland op de knieën met een verpulverende 6-0. De Belgen zullen het morgen bovendien zonder Vertonghen, De Bruyne, Dembélé, Benteke en Jordan Lukaku moeten doen, zij laten verstek gaan wegens blessure.

De Duivels ontvangen de Zwitsers in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, waar ook Peter Morren en Gilles de Bilde commentaar geven. Gasten Jan Boskamp en Timmy Simons schuiven aan tafel bij host Maarten Breckx voor de analyse. De match is vanaf 20.20 uur live te volgen bij VTM. De vijfde auditieaflevering van 'The Voice Kids' schuift daardoor een week op naar vrijdag 19 oktober.

België-Nederland
Op dinsdag 16 oktober loopt het Koning Boudewijnstadion opnieuw vol voor de confrontatie van de Duivels tegen Oranje voor de 127e Derby der Lage Landen. Eind 2016 speelden de Duivels een laatste keer tegen Nederland. In de Amsterdam Arena eindigde de oefenwedstrijd toen op 1-1. De Belgen spelen dinsdag tegen een nieuwe lichting jonge beloftevolle Hollandse spelers.

Bij VTM is de vriendschappelijke match België – Nederland vanaf 20.25 uur live te volgen, met commentaar van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Maarten Breckx en gasten Jan Boskamp en Timmy Simons volgen van daaruit de Belgen op de voet.

Vrijdag 12 oktober: Nations Leagie: België - Zwitserland om 20.20 uur bij VTM.
Dinsdag 16 oktober 2018: Vriendschappelijke Wedstrijden: België - Nederland om 20.25 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Reizen Waes Europa' (foto: Eťn - © VRT 2018)

Met 75 miljoen bezoekers per jaar is Spanje een van de populairste vakantiebestemmingen. De meeste toeristen gaan naar steden als Barcelona en Madrid en naar de Spaanse Costa's, maar hoe ziet de rest van het land eruit? Tom trekt vanuit het zuiden van Spanje, langs het westen helemaal naar het noorden. Een gebied dat wel eens de achterkant van Spanje wordt genoemd...

'Reizen Waes Europa', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers