TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Wissper
Wissper ontmoet een moedervarken met een probleem: de waterput staat droog, waardoor haar biggetjes zich niet langer met een beschermend laagje modder kunnen bedekken. Olivier de olifant brengt redding.
«
»
06:00 Wissper
Wissper en Stripes helpen Marcus de muis om zijn vermiste buurmuis Haley te vinden. Colin de dromedaris is chagrijnig, dus roept Wissper Monty en zijn grappige vriendjes.
«
»
06:05 Hallo K3
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen België. Ondertussen geeft de wasmachine van Kristel de geest.
«
»
06:30 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Tante Maria heeft gezien hoe twee kinderen geld stelen van een vrouw door haar te laten schrikken.
«
»
07:00 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:20 Lego Masters
Deze aflevering staat in het teken van hoogte. Voor de eerste opdracht wordt de studio deels leeggehaald, want de teams hebben de ruimte nodig. De tweede opdracht is de eerste eliminatieopdracht. Hierna wordt het eerste team naar huis gestuurd.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Wanneer een moeder Ironclaw-draak hoog op een berg wordt gevangen met een gebroken vleugel, moet Hannahr, de smid, haar hoogtevrees overwinnen om te helpen.
«
»
08:55 Maya de Bij
Lara laat Willy geloven dat ze zijn vriendinnetje is. Eigenlijk wil ze dat hij wat koninginnengelei voor haar steelt. Maya probeert Willy te laten inzien dat hij gemanipuleerd wordt door het kleine lieveheersbeestje.
«
»
09:10 Slisse & Cesar
Slisse heeft de onhebbelijke gewoonte om grappen uit te halen. Jan en Rik besluiten hem een loer te draaien en begraven in de tuin een zilveren potje. Hopelijk denken Slisse en Cesar dat ze een schat gevonden hebben.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Wanneer een jonge vrouw hen om hulp vraagt, vrezen Brett en Violet dat er sprake is van huiselijk geweld. Mouch graaft in het verleden van de nieuwe brandweerman van Truck 81. Herrmann krijgt de resultaten van zijn gehoortest.
«
»
12:25 UEFA Nations League Magazine
De laatste nieuwtjes omtrent de UEFA Nations League.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Goed Geplant
Veel kleur, speciale vormen, strakke patronen: geen idee is te gek voor tuinontwerpers Eef Coolen en Jaan Van Kerkhoven. Acht tuineigenaren krijgen dankzij hen een unieke en persoonlijke tuin om bij weg te dromen.
«
»
14:30 Tiny House Battle
Twee teams van hobbyklussers gaan de uitdaging aan om in amper negen dagen tijd een instapklare tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper. Wie elke vierkante meter maximaal weet te benutten, wordt tot winnaar gekroond.
«
»
15:55 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:15 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:00 The Floor
Spelshow waarin honderd kandidaten het onder begeleiding van presentator Edson da Graça tegen elkaar opnemen in quizduels op een gigantische ledvloer. Ze kunnen de hele vloer veroveren als ze het meeste weten over elke categorie.
«
»
18:20 Viva Vermeire
Deze week bezingt de trotse superman uit Keerbergen de kwaliteiten van een echte alfaman. Mannen heb je in alle maten en gewichten, van de zelfzekere Johnny tot een teer kasplantje als Jef. Zelf zit Jacques eerder richting Johnny op dat spectrum.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De Verraders
Verraad komt langs vele kanten en in vele vormen. Verraad kent vele gedaantes. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
21:30 De verraders: De ronde tafel
Ook de banneling en de vermoorde deelnemer schuiven wekelijks mee aan tafel en gunnen ons een blik achter de schermen of laten ons anders kijken naar bepaalde gedragingen.
«
»
22:15 Alloo bij de Verkeerspolitie
De agenten schrijven een boete uit van 1.484 euro omdat een chauffeur geen verzekering en geen geldig inschrijvingsbewijs kan voorleggen. Een professionele chauffeur belt achter het stuur en verliest zijn rijbewijs voor vijftien dagen.
«
»
23:25 Blind getrouwd
Terwijl Simen en Larissa op huwelijksreis in Mexico kennismaken met de Mexicaanse keuken, trekken Thomas en Karlien de jungle in. Ze gaan vervolgens ook samen op pad om de geheimen van de Maya's te ontdekken.
«
»
00:45 Telefacts
Wekelijks Belgisch actualiteitenprogramma dat documentaires toont over een breed scala van onderwerpen, waarvan de meeste algemeen bekende recente gebeurtenissen zijn.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers