TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een bal die van de trap af stuitert, een muziekmolen met een harp en Boekenmeisje maakt een kapstok door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon en Ferdinand zien papa en mama badmintonnen en willen dat ook wel eens proberen. Ze vinden het ondanks de grote rackets uiteindelijk erg moeilijk.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:30 Odo
Odo en Doodle spelen 'inspecteur Oodle', en ze geven zelfs een prijs aan het kamp. Alles gaat prima, maar dan komt plots de echte inspecteur langs.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Elodie vindt een speelgoedwagen op de plank. Declan en Lu willen er echter ook mee spelen.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu vraagt Monty om op haar poppen te passen, maar hij merkt dat het niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Hij heeft moeite om de poppen in slaap te krijgen en dan raken ze ook nog vermist.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy besluiten hun eigen moestuin te beginnen, zonder hulp van Édouard.
«
»
07:00 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Op zijn eerste dag op de Motorssori-school stelt Cory zich tot doel om nieuwe vriendjes te maken. Maar dit is niet zo eenvoudig als hij had gedacht en voelt zich overweldigd door de hele situatie.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd helpt Sameer met het repareren van de rozenkrans van mevrouw Santjes. Anna wil weten wat je kunt doen met de ketting. Saïd legt uit dat je met de ketting kan bidden. Anna wil weten of je alles kunt vragen. Saïd denkt van wel.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is uitgenodigd op het spaghettifestijn van Bobientje en mag een iemand meenemen.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgemeester gaat naar Parijs voor een conferentie van Burgemeesters. Samson en Marie zullen zijn kennis van het Frans wat bijspijkeren.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella, Slippy, Madhu, Ilo en Gem spelen verstoppertje. Ella kan Slippy niet vinden en wordt ongerust.
«
»
07:45 De Smurfen
Grote Smurf is zenuwachtig, want de nieuwe Moeder Natuur komt bij hem op bezoek.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior vindt zijn oude goocheldoos terug en kondigt prompt de comeback aan van 'Wonder Willy'.
«
»
08:10 Wannabe's
Olly gaat live voor 24 uur en blijft zichzelf de hele tijd filmen. Hierdoor laat hij onbedoeld zien wat er allemaal gebeurd achter de schermen van Video King. Dit is lastig, want uitgerekend vandaag wil Mike zich verstoppen.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
De GameKeepers komen terecht op een miniatuurtrein, waar ze raadsels moeten oplossen terwijl ze uit de klauwen moeten blijven van de gestoorde kaartjesknipper. Kunnen ze de trein stoppen voor ze de afgrond in storten?
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
09:45 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya slaapwandelt en maakt 's nachts een puinhoop van het huis. De kakkerlakken genieten van de show. Maar wanneer ze door Oggy worden beschuldigd, blijkt het bewijzen van hun onschuld ingewikkelder dan verwacht.
«
»
10:30 Tik Tak
Er is een brandweerwagen die uit een flipperkast komt rijden en een macro-wereld van Canada. Boekenjongen maakt een kachel met magie.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon en Gaspard spelen tikkertje terwijl mama en papa ondertussen slapen. Het wordt al snel een spel voor de hele familie.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
11:00 Odo
Elke vogel zingt een lied, behalve Doedel want zij weet niet hoe zoiets klinkt. Odo is van plan om Doedel te helpen, maar niets lijkt te werken. Als kampeerders verdwaalt zijn, komt Doedel tot de ontdekking dat ze een prachtige stem heeft.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lou breekt per ongeluk Barnaby's takje. Barnaby is verdrietig en Lou voelt zich erg schuldig.
«
»
11:10 Monty & Co
Als Gabriella's lievelingstiara zoekraakt, is ze van streek. Nadat Monty hem heeft gevonden en lof krijgt, zet hij een Verloren Voorwerpen op. Maar als niet genoeg voorwerpen verdwijnen, helpt Monty ze een handje.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Als het niet goed gaat met Luzie's favoriete dennenboom, willen Edmund en Luzie hem samen weer gezond maken. Hortensia en Polka leggen hen uit dat de boom al dood is, maar Edmund en Luzie weigeren dit te accepteren.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje is erg blij met haar nieuwe vriend: Loony, een glimmende, rode ballon. Maar grote broer Cory heeft zijn handen vol om Loony te beschermen.
«
»
11:45 Casper en Emma
Vandaag komt de bibliotheekbus op school. In de bus kunnen de kinderen uit verschillende boeken kiezen. Emma en Casper gaan op zoek naar boeken over dieren en de ruimte.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson en Marie vinden tijdens een picknick een schatkist in het park. Er zitten gouden munten in de kist en koninklijke spullen zoals ringen en een kroon. Hun fantasie slaat op hol. Ze bedenken wat ze nu allemaal kunnen doen.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu stoppen voor een vogelaar, en komen een vreemde papegaai tegen. De papegaai begint een deuntje te zingen, waarna Molang en Piu Piu zich afvragen wat er zou gebeuren als zij zelf een liedje zouden schrijven.
«
»
12:05 Interstellar Ella
De familie Ryder oefent voor een sterbeving. Ze weten precies wat ze moeten doen, maar dan gaat het mis met het schild over het museum van vader Ryder.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Mooncake valt bijna in een zwart gat. Ella, Slippy en Madhu moeten samenwerken om hem te redden.
«
»
12:30 De Smurfen
Alle Smurfen hebben een eigen identiteit. Alleen Smurf Zonder Naam is nog op zoek naar zijn roeping.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
De vrienden komen een gevangen leeuw tegen op hun weg naar het circus. Idefix probeert het arme dier te bevrijden, maar hij wordt op zijn beurt gevangen gezet in het gezelschap van Padgachix. Ze worden gedwongen te vechten in de arena van Lutetia.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina en Sharko ontdekken dat de tapdansers niet kunnen zwemmen. De haai besluit het hen te leren, maar Zig en Bernie creëren gevaarlijke situaties zodat Marina het vertrouwen in Sharko verliest.
«
»
13:00 Mega Mindy
Migrain wordt gevraagd om mee te helpen gratis teddyberen te verspreiden in de stad. Dan wordt er plotseling veel ingebroken in het dorp. Zouden de twee dingen iets met elkaar te maken hebben?
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Mijn leven als Lotte - Bingo flamingo
Eigenlijk vinden Lotte en Chloë de verwaande Isabelle en haar clubje glamourmeiden een stom stel. Maar als Isabelle een feest geeft en de hele klas uitnodigt, behalve Lotte en Chloë, zijn de vriendinnen toch beledigd.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya geeft Oggy een mooie stropdas die ze zelf heeft gemaakt. Oggy vindt het cadeau afschuwelijk, maar durft het niet te weigeren. Helaas verpest de das de mooie dag die hij heeft gehoopt door te brengen met Olivia.
«
»
15:00 Rox
De conditie van Rick is ondermaats. Hij moet op trainingskamp en Olivia en Xavier gaan met hem mee. Op het kamp gebeurt echter het ene ongeluk na het andere, team ROX vermoedt dat er sabotage in het spel is.
«
»
15:30 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar ze op het punt staan een film op te nemen. De hoofdrolspeler stelt nogal wat eisen aan Molang en Piu Piu.
«
»
15:55 Zouk
Mevrouw Samey en haar vier heksendochters bezoeken de ouders van Zouk, wiens taak het is de jonge gasten te vermaken. Alles lijkt goed te gaan, maar problemen liggen altijd om de hoek.
«
»
16:05 Abraca
Abraca probeert te bewijzen dat ze voor Hildegarde kan zorgen, de kip met de gouden eieren.
«
»
16:30 Presto's magische school
Dylan is ervan overtuigd dat als hij een spannend onderwerp wil vinden, hij het moet beleven. Hij begint aan verschillende experimenten. Uiteindelijk realiseert hij zich dat hij alleen zijn verbeelding nodig heeft om een goed verhaal te vertellen.
«
»
16:45 Coop Troep
Agnes roept de troep om hulp om Reggie's verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren. Flo probeert Reggie weg te houden van het huis totdat hij besluit weg te sluipen en een wilde tijd te beleven.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De kudde heeft een plan om een naderende ijscowagen het veld in te leiden. Ze genieten van een eindeloze voorraad ijs terwijl de chauffeur hulp zoekt.
«
»
17:00 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
17:15 Superworm
Superworm is een superlange, supersterke regenworm die insecten en dieren in nood altijd te hulp schiet. Maar de vraag is wie Superworm zak helpen als hij wordt gevangengenomen door een gemene tovenaarshagedis.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
17:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:00 Ket & Doc
Thoms beste vriend is Stoffel, een oude shetlandpony. Overal waar Thom gaat, sjokt Stoffel achter hem aan. Thoms vader geeft therapie met paarden aan kinderen die anders zijn. Thom is ook een beetje anders.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:25 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
18:44 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
De GameKeepers komen terecht op een miniatuurtrein, waar ze raadsels moeten oplossen terwijl ze uit de klauwen moeten blijven van de gestoorde kaartjesknipper. Kunnen ze de trein stoppen voor ze de afgrond in storten?
«
»
19:29 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Ferry: De Serie
Nadat het Ferry eindelijk is gelukt om onder de deal uit te komen, krijgt hij een verleidelijk aanbod. Daan voelt dat Lars het moeilijk heeft en wil hier meer over weten.
«
»
21:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers