TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 The Walking Dead
Tijdens een zoektocht naar een vermiste Alexandrieër, stuit Rick op een mysterieus collectief. Diens inwoners zijn compleet anders dan ze ooit eerder zijn tegengekomen.
«
»
03:30 The Walking Dead
Een Alexadnrieër ontdekt dat ze zich een weg moeten banen door de verschrikkelijke wereld binnen de nederzetting van de Verlossers.
«
»
04:20 The Walking Dead
Terwijl leden van de groep op zoek gaan naar voorraden, moet iemand in Alexandria een moreel gezien zeer moeilijke beslissing nemen.
«
»
05:05 The Walking Dead
Een groep van Koninklijken leveren goederen aan de Verlossers, maar dat gaat niet als gepland.
«
»
05:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Shark Tank
Ondernemers tonen een manier om je heerlijk warm te houden tijdens de feestdagen. Een ondernemer tilt de kerstboom naar een hoger plan, en een directe band voor de kinderen met de kerstman wordt gepresenteerd.
«
»
06:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:00 Shark Tank
Een ondernemer uit Massachusetts, stelt voor dat vrouwen een gemeenschap oprichten waarin de prioriteit ligt bij goed leven. Een trio uit Williamsburg, Virginia, introduceert een nieuwe manier van watersporten.
«
»
07:55 Shark Tank
Dit keer presenteren de ondernemers een probleemoplosser van hoog vermogen, een DNA-test die kan helpen in medisch onderzoek en een geavanceerde oplossing voor een dagelijks klusje.
«
»
08:55 Shark Tank
Drie ondernemers uit Californië herdefiniëren de kunst van het geven. Verder een reddingsvest dat gemakkelijker te gebruiken is, een online kledingbedrijf met producten uit Afrika en een alles-in-een, zelfbeschermende siliconen fopspeen voor baby's.
«
»
09:55 Shark Tank
Meerdere uitvindingen worden gepresenteerd, waaronder een zeevruchtenbroodmix, een uitvinding voor communicatie met huisdieren, een nieuwe badjas en een software-oplossing voor vroeg onderwijs.
«
»
10:50 American Pickers
Mike en Frank nemen twee iconische, verroeste 'rat rods' onder handen en transformeren ze weer in de klassieke Amerikaanse auto's die ze ooit waren.
«
»
11:45 American Pickers
Mike en Frank wagen een gok en bieden op verschillende waardevolle spullen die volgens hen veelbelovend zijn. Ze doen aan armworstelen, gooien muntjes op en gebruiken kansspelen om tot een beslissing te komen.
«
»
12:45 American Pickers
Mike en Frank zijn op zoek naar bijzondere voorwerpen over de Amerikaanse geschiedenis.
«
»
13:40 American Pickers
Een verzameling van de meest memorabele momenten uit het programma, gekozen door de kijkers.
«
»
14:35 American Pickers
Frank en Mark stuiten op een enorme collectie auto's met veel verschillende auto's, waaronder Fords en Volkswagens.
«
»
15:30 Storage Wars
De kopers krijgen Texaans verrassingsbezoek op de veiling in Upland, Californië. Jarrod en Brandi hopen dat kleine vondsten hen grote winsten zullen opleveren. Darrell en Brandon ontdekken een stukje geschiedenis. Ivy heeft een slechte dag.
«
»
16:00 Storage Wars
Dan en Laura worden geconfronteerd met een levensbedreigende situatie, terwijl de nietsvermoedende kopers samenkomen in Hemet, Californië. Brandi probeert Jarrod bij de les te houden. Ivy bestudeert zijn concurrentie. Mary vindt een bijzonder item.
«
»
16:25 Storage Wars
Kopers gaan naar Moreno Valley. Jarrod en Brandi maakten een mooie winst op hun laatste bezoek en streven naar hetzelfde succes vandaag. Mary kent deze stad helemaal niet, maar wil het toch proberen.
«
»
16:55 Storage Wars
Kluisjeskoper Barry Weiss, bekend als De Verzamelaar, maakt het veilingproces nog leuker in deze collectie uit de archieven van Storage Wars.
«
»
17:20 Storage Wars
De taxaties bepalen wie er echt wint of verliest. De verzamelaars en experts leren de bieders graag iets nieuws of hebben er gewoon plezier mee. Maar uiteindelijk is er maar één winnaar.
«
»
17:50 Storage Wars
Laura en Dan organiseren een evenement in hun huis waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Hoewel het om liefdadigheid gaat, blijven de kopers competitief strijden om de eerste plaats.
«
»
18:40 Storage Wars
Jarrod en Brandi ontwikkelen zich van kleine kopers tot eigenaars van hun eigen tweedehandswinkel.
«
»
19:05 Storage Wars
Een compilatie van bijzondere koopjes van het vader en zoon team Darrell en Brandon Sheets.
«
»
19:30 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in de heuvels van Murrieta, Californië, waar zowel de spanningen als de prijzen hoog oplopen. Darrell neemt drastische maatregelen nadat Dave hem boos maakt. Ivy houdt het hoofd koel om een opslagruimte te kunnen scoren.
«
»
20:00 Below Deck Down Under
De bemanning krijgt het aan de stok met kapitein Jason. Magda heeft het moeilijk in het wasruim, en op een piratenfeest moet Culver zijn titel van 'Verantwoordelijke voor Vermaak' verdienen.
«
»
20:55 Below Deck Down Under
De bemanning ontrafelt wanneer veeleisende chartergasten hen tot het uiterste drijven.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de moord op een auditeur-generaal die thuis werd ontdekt door zijn dochter, de enige erfgenaam van zijn grote landgoed. Sebastian mag op de eerste dag van zijn training gelijk een team managen.
«
»
22:45 NCIS: New Orleans
Pride kan maar niet slapen vanwege de eindeloze nachtmerries over de man in een rood pak. Via een speciale behandeling hoopt hij diens identiteit te achterhalen.
«
»
23:40 NCIS
Een computerexpert zegt dat ze getuige van een moord op een zeeman is. Het team kan echter geen fysiek bewijs vinden, maar McGee denkt dat er meer achter het verhaal zit.
«
»
00:40 NCIS
In een nationaal park valt een jonge marinier, sergeant William Moore, van een rots. Een camera registreert zijn val. Het leek een ongeluk, maar Gibbs onderzoekt de zaak en ontdekt dat zijn vrouw hem bedroog met zijn beste vriend.
«
»
01:35 The Walking Dead
De Verlossers brengen onverwachts een bezoek aan de Heuveltop, waarbij iedereen verrast is, omdat ze meer dan alleen voorraden willen meenemen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers