TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Hotter Than My Daughter
De veertienjarige Lola geeft moeder Katja van 47 jaar voor de tweede keer op. In 2017 heeft Katja ook een make-over gekregen, omdat Lola toen al vond dat haar moeder te gek gekleed ging. De nieuwe kledingstijl hield haar moeder maar een maand vol.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 The Motorway
«
»
12:45 Labor of Love
Kristy brengt tijd door in het huis van de aanstaande vader en leert de mannen beter kennen. Twee mannen worden uitgekozen voor een romantische één-op-één date.
«
»
13:50 Wedding Crashers
Vrijgezellen en feestbeesten John Beckwith en Jeremy Grey nodigen zichzelf regelmatig uit op de huwelijksfeesten. Ze brengen het weekend door bij een politicus en diens excentrieke familie.
«
»
16:05 Familie Gillis: massa is kassa
Multimiljonair Peter Gillis krijgt weer een financiële tegenvaller wanneer de horeca dicht moet. Nicol denkt mee met haar 'familiehuizen concept', maar haar ideeën verschillen veel met die van Peter.
«
»
17:00 Erfgenaam gezocht NL
Ruben stuit in deze zaak op een verhaal rondom de Birma-spoorlijn, ook wel de dodenlijn genoemd. De zoektocht laat hem kennis maken met een chansonnière met avontuurlijke ouders, die naar Amerika trokken. Zal Ruben de erfgenaam kunnen vinden?
«
»
18:00 Een Echte Job NL
De BN'ers zijn bijna halverwege hun stage in het Groene Hart ziekenhuis. Rachel Hazes zet steeds meer stappen om haar angst voor naalden te overwinnen en Philippe Geubels moet tot zijn grote schrik een blaaskatheter vervangen.
«
»
18:55 Steenrijk, Straatarm
In het altijd bruisende Istanboel, verblijft Berkant Dural met zijn beste vriend Steven Kwik. Hij heeft een huis in Nederland en ruilt deze week van huis met de alleenstaande moeder Zuhely Lomp en haar drie kinderen in Tilburg.
«
»
19:50 Transporter 3
Frank Martin, een specialist in risicovol transport, moet tegen zijn wil de ontvoerde Valentina, dochter van een Oekraïnse politicus, door Europa vervoeren.
«
»
21:50 Mission: Impossible
Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerschijf met de namen van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand te houden.
«
»
00:00 999: What's Your Emergency?
In Northamptonshire worden de politiecellen overbelast wanneer een 67-jarige vrouw wordt binnengebracht wegens rijden onder invloed. En een agent komt in een lastige situatie terecht wanneer een vrouwelijke arrestant besluit zich uit te kleden.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers