TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Chris Watts: Confessions of a Killer
In deze, op een waargebeurd verhaal gebaseerde film, hoopt Chris Watts voor de camera's voor de veilige terugkeer van zijn verdwenen vrouw en kind. Maar achter zijn schijnbaar stoïcijnse houding schuilt een duistere waarheid.
«
»
09:05 The First 48 Presents Critical Minutes
In Mobile wordt een man geëxecuteerd op een parkeerterrein. In Harris County leidt het indienen van een aanklacht na een poging tot overval tot een brute moord. In Tulsa gaat een bendelid op jacht nadat hij een belediging heeft gekregen.
«
»
09:45 Swipe, Match, Murder: The Murder of Grace Millane
Een kijkje in het eerste politieonderzoek en de bestudering van uren aan CCTV-beelden van Grace en Kempson, die elke beweging van hen op de avond van hun ontmoeting in kaart brengen.
«
»
10:45 Swipe, Match, Murder: The Murder of Grace Millane
De politie voert haar onderzoek op en blijft bewijs verzamelen tegen Kempson met interviews met zijn stiefbroer en een ex-vriendin, waardoor een gedetailleerd beeld ontstaat van zijn vrouwenhatende brutaliteit.
«
»
11:45 Buried in the Backyard
Wanneer een huiseigenaar tijdens het tuinieren in zijn Californische achtertuin toevallig menselijke resten ontdekt, roept een rechercheur de hulp in van een plaatselijke dierenarts om de moord op te lossen.
«
»
12:40 Buried in the Backyard
Een bezorgde zoon vraagt rechercheurs om zijn vermiste vader te helpen opsporen, en stuurt hen uiteindelijk op een langdurig kat-en-muisspel dat resulteert in gruwelijke ontdekkingen.
«
»
13:35 Buried in the Backyard
Nadat een man en een vrouw zich realiseren dat hun honden menselijke beenderen hebben meegesleurd in hun achtertuin, komen de agenten erachter dat een seriemoordenaar het nabijgelegen bos gebruikt om zijn duistere fantasieën uit te leven.
«
»
14:35 Buried in the Backyard
In een maïsveld in de achtertuin worden de lichaamsdelen van twee vermiste tieners gevonden. De rechercheurs uit Ohio ontdekken duistere familiegeheimen om de verdachte op te sporen.
«
»
15:30 Buried in the Backyard
Een bouwvakker vindt menselijke resten in de achtertuin van een oude boerderij. Een opvallende vermissingszaak van al 15 jaar oud krijgt zo misschien eindelijk gerechtigheid.
«
»
16:25 Fear Thy Neighbor
Een vriendschap van vijf jaar tussen buren komt ten einde wanneer de een de grasmaaier van de ander leent en deze beschadigd terugbrengt. De vriendschap slaat om in geweld en leidt uiteindelijk tot een bloedige moord die de gemeenschap verscheurt.
«
»
17:25 Fear Thy Neighbor
Het leven van een gepensioneerd echtpaar wordt verstoord wanneer een problematische U.S. Army-veteraan naast hen komt wonen en hun leven tot een hel maakt. De buren vechten een bittere strijd tot een van de strijdende buren dood wordt aangetroffen.
«
»
18:30 Fear Thy Neighbor
Jason Clark keert terug naar Dalraida om zijn moeder te helpen, maar wordt gek van het lawaai van de puppy's van een nieuwe buurman. Zijn wraakzuchtige gedrag leidt tot dierenvergiftiging en juridische stappen door de buren.
«
»
19:30 Fear Thy Neighbor
Een man die worstelt met een ziekte wordt bevriend met een buurvrouw met een vergelijkbare aandoening. Hun relatie verslechtert wanneer haar verzoeken toenemen, wat leidt tot een conflict met haar beschermende metgezel.
«
»
20:30 Witness to Murder: Digital Evidence
Met behulp van digitaal forensisch onderzoek kunnen de autoriteiten het alibi weerleggen van een van de laatste personen die een 24-jarige vermiste jogger op het platteland van Arkansas heeft gezien, waardoor hij de hoofdverdachte van de moord wordt.
«
»
21:30 Witness to Murder: Digital Evidence
Wanneer twee tienerklasgenoten in Noord-Californië binnen enkele weken na elkaar vermist raken, proberen hun moeders de politie zover te krijgen dat ze de zaak wat serieuzer nemen.
«
»
22:30 Circle of Deception
Een kleine eilandgemeenschap staat op zijn kop wanneer een van de inwoners dood wordt aangetroffen.
«
»
00:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De alleenstaande moeder Laura kon het niet geloven, toen ze een persoonlijk berichtje van een Australische filmster kreeg. Het bleek echter een crimineel te zijn, die haar voor duizenden euro's oplichtte. Kees en Laura zoeken hem in Spanje op.
«
»
01:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Influencers als Bram Krikke en Maradonnie worden stapelgek van seksbots. Dit zijn nepprofielen van hitsige dames die je meelokken naar louche sites. Kees onderzoekt wie hierachter zit. Dit loopt uit op een pittige confrontatie in Amsterdam.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers