TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 First Dates
Het First dates-restaurant opent z'n deuren in Amsterdam, waar vrijgezellen hun kans wagen op de liefde tijdens een blind date. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.
«
»
03:45 First Dates
Het First dates-restaurant opent z'n deuren in Amsterdam, waar vrijgezellen hun kans wagen op de liefde tijdens een blind date. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.
«
»
04:35 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:56 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Olly, het kleine witte busje
Olly en Stan gaan een heerlijke taart bezorgen bij de brandweerkazerne, maar onderweg komen ze nogal wat tegenslagen tegen, dus het is maar de vraag of de taart nog heel is als deze aankomt.
«
»
05:35 Nijntjes avonturen, groot en klein
Nijntje hoort druipen in huis. De kraan kan niet meer goed worden dichtgedraaid. De vader van nijntje heeft snel zijn gereedschapskoffer klaar. Hij heeft echter nog nooit een lekkende kraan gerepareerd. Gelukkig helpt Nijntje hem.
«
»
05:40 Angelina Ballerina
Angelina en Polly vinden een roze tutu op zolder. Ze proberen erachter te komen van wie de tutu is.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Jojo wil graag een roos bewaren, dus Ouma leert haar hoe ze een bloem kan drogen.
«
»
06:05 Noddy, de detective
Als er een paar stukjes van Flapoor's puzzel verdwijnen onderzoekt Noddy waar ze zijn gebleven.
«
»
06:15 Pip en Posy
Pip en Posy hebben pret met het versieren van Pip en Posy pannenkoeken.
«
»
06:25 Pieter Konijn
Mevrouw Kwebbeleend komt fruit te kort om pannenkoeken te maken voor haar kuikentjes. Ze begrijpt Pieter verkeerd en belandt in de tuin van Meneer Verhoef. Pieter moet samen met Benjamin en Lily alles op alles zetten om Mevrouw Kwebbeleend te helpen.
«
»
06:35 Splat & Seymour
Seymour kan niet stoppen met het lezen van zijn nieuwe stripboek, 'Mevrouw Miezemuis gaat op onderzoek'. Hij kan niet wachten op deel twee, dat per post aan zal komen. Splat voelt zich in de steek gelaten en verstopt het pakketje zodra het binnen is.
«
»
06:45 Lucas de spin
Lucas en Findley houden een race door het huis om te beslissen wie de snelste is. Lucas vliegt de lucht in in een papieren vliegtuigje terwijl Findley de weg op gaat in de auto van Lucas.
«
»
06:55 Rubble & Crew
Rubble gaat op spannende avonturen met een hele nieuwe groep pups. De pups maken gebruik van indrukwekkende bouwvoertuigen om dingen te bouwen en te repareren in het stadje Bouwerdam.
«
»
07:05 Coop Troop
Albert roept de troep om hulp als ze vastzitten binnen het nieuwe laserhek van de Boer. Jo en Maggie kunnen over de balken heen, dus gaan ze vooruit om Albert te redden terwijl de anderen een manier proberen te vinden om te ontsnappen.
«
»
07:15 PAW Patrol
Henrietta vliegt per ongeluk weg in een vliegtuig. De Paw Patrol moet haar helpen.
«
»
07:25 Molmans
Manny brengt per ongeluk een hoop met rommel binnen in Molstad. Molmans heeft een geniaal plan. Hij stelt voor om de afval te recyclen door de stad op te knappen.
«
»
07:40 Vacant
Dagelijkse uitzendingen van deze publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland.
«
»
07:45 Samson en Marie
Samson in de wolken. Bobientje wil met hem trouwen, en wel morgen. Marie bereidt Samson voor op zijn huwelijk, maar wanneer Samson ontdekt wat er allemaal bij komt kijken, krijgt hij al snel spijt dat hij ja gezegd heeft...
«
»
07:50 Biff and Chip
Kipper vangt een gesprekje op tussen papa en mama over een verrassingsbezoek van een 'prinses.'
«
»
08:00 Het herriehofje
Hiba mist haar moeder die in India is en denkt dat niemand zonder moeder kan. Ze vraagt of ze één van de twee moeders van Matteo mag lenen. Ze leert van Abel en Meneer Wolf dat er ook andere soorten moeders zijn.
«
»
08:15 Kindertijd
Dit is de laatste dag van het Huttendorp. In plaats van hutten staan er overal springkussens om op te spelen. Jaydi, Daan, Nova en Thomas mogen al voordat alle andere kinderen naar binnen komen. Maar waar is Ollie?
«
»
08:20 Trex
Trex stikt bijna in een zoute prepsel, maar gelukkig bieden Hugo van Kattenstaart en Zuurmans hulp.
«
»
08:25 Studio Snugger
Onderwerpen: Bliksemafleider, Tafels, Varken knuffelen, Gifring, Kindercamping en Pizza eten.
«
»
08:45 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:05 Kauwboy
De tienjarige Jojo woont alleen met zijn vader. Zijn moeder is zogenaamd op tournee door de VS en zijn vader drinkt. Wanneer Jojo een weerloze kauw grootbrengt, vindt hij daarin een vriend. Maar dan komt de waarheid over zijn moeder aan het licht.
«
»
10:20 Dierendokter in het wild
Dierenarts Maaike verdooft vanuit een helikopter een volwassen olifant met haar dartgeweer. Daarnaast werkt ze met twee Kaapse gieren en is Hamlet, het wrattenzwijn, ontsnapt naar de buren.
«
»
10:40 Proefkonijnen
Jurre en Sahil testen of je beter een arm of een been kunt breken. Ook duiken ze dieper in hoe onze ogen onze hersenen voor de gek houden. In 'Glijdt 't?' hebben ze ei op de glibberbaan.
«
»
11:05 Pokerface
Deze week zijn te gast: Bart Tuinman en Evita Mac-Nack.
«
»
11:30 De eerste keer
Kajs moeders geven hem les over de eerste kus. Omar verbergt een zuigzoen. Shirleys vader ziet haar zoenen. Lena's date heeft een grote beugel. Benjamins date heeft geen oog voor hem.
«
»
11:45 Party Crew
Hoe organiseer je een knalfeest? Presentatoren Ayana, Esther, Madelief en Niels laten dit zien aan de hand van een thema. Een DIY, een partysnack en een coole game worden stap voor stap gemaakt. Daarna is het partytime.
«
»
12:00 Heel Holland Bakt Kids
Thema: Trein. Als eerste maken de juniorbakkers een groenrood stopbord met glazuur. Het spektakelstuk is een treinwagon, gemaakt van biscuit met vulling. Wie reist er mee naar het volgende station?
«
»
12:35 Rachel valt binnen
Rachel krijgt schiettraining en gaat ontdekken wanneer je als agent je wapen mag trekken en wanneer je mag schieten. En hoe vangt de politie een boef die vlucht over het water? Tipje van de sluier: met een razendsnelle speedboot.
«
»
12:55 Checkpoint
Stoer testprogramma waarin op een geheime locatie allerlei experimenten worden uitgevoerd. Met spectaculaire ontploffingen, grappige testen en natuurlijk de jongens tegen de meiden.
«
»
13:10 Silverpoint
Louis, Monika, Isabel en Glen controleren hun armbanden om te zien of Greenfront te vertrouwen is. De volgende nacht doen ze een schokkende ontdekking als ze ontvoerden vinden in een laboratorium.
«
»
13:35 Home Sweet Rome!
Lucy gaat met haar vader en Francesca naar het platteland om haar nieuwe grootouders op hun olijfboerderij te bezoeken. Daar komt ze veel te weten over haar stiefmoeder Francesca en haar familie.
«
»
14:00 Summer Break
De 16-jarige vriendinnen Tess en Yasmin hebben de zomer van hun leven als ze een vakantiebaantje krijgen op het resort van Yasmin's oom in Turkije. Samen met de andere jongeren van het animatieteam worden ze een hechte vriendengroep.
«
»
14:15 A Kind of Spark
Het feestje dat Addie voor haar zussen georganiseerd heeft is een groot succes. Helaas gaat het helemaal mis als Emily onverwacht opduikt.
«
»
14:40 Brugklas marathon
Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:35 Magie in de bergen
De dertienjarige Amelie woont in Berlijn en is een echte stadsmeid. Na een astma-aanval sturen haar ouders haar naar een kliniek in Zuid-Tirol waar de lucht beter is. Ze vlucht weg van de kliniek, de bergen in, waar ze een vreemde jongen ontmoet.
«
»
17:05 Je Zal Het Maar Hebben Junior
Elijah heeft sikkelcelziekte: een bloedziekte waardoor hij veel pijn heeft. Hoeveel pijn precies gaat hij Raïsha laten voelen. Khai heeft geen voet meer en loopt meestal met een prothese.
«
»
17:20 Hallo, ik heb een eetstoornis
Anne-Mar Zwart volgt vier tieners, Jinthe, Clément, Christel en Thijs, met een eetstoornis.
«
»
17:45 Topdoks
Hoe wordt het ziekenhuis schoongehouden, van kots tot afval uit de operatiekamer? Rachel en Elbert mogen er aan de slag. En hulphond Tokyo houdt met zijn neus dag en nacht Bram in de gaten.
«
»
18:10 Vlogmania
Vlog-peuter Jason gaat naar een kinderconcert en maakt per ongeluk een viool kapot. De familie Kick probeert binnen een uur te ontsnappen uit een escape room. Wanneer dit niet lijkt te gaan lukken, heeft vader Michael nog een idee.
«
»
18:35 Escape from Albatros
Met hulp van klasgenoot Izzy lukt het Jayson en Maud stiekem het eiland Albatros te bereiken. Ze ontdekken daar dingen waardoor ze besluiten hun opa en oma te moeten bevrijden.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
Lieve vraagt zich af waarom we toch allemaal roddelen over elkaar. Isolde heeft last van verschillende angsten, zoals oorlog en de dood, en hoopt te leren begrijpen waarom ze zo bang is.
«
»
19:45 3 Op Reis
Dzifa is in Bosnië en Herzegovina en leert in Sarajevo over de burgeroorlog. Zij reist vervolgens door de ongerepte natuur het binnenland in. Zij bezoekt daar Stari Most in Mostar en maakt een hike.
«
»
20:25 Sergio Over De Grens
Deze week gaat Sergio op stap met voetballer Dries Mertens. Dries woont in de Turkse stad Istanbul.
«
»
21:30 Nieuw Zeer
De millenial solliciteert, de groene coke-dealer, de bril is warm en Hymke wordt tante.
«
»
22:00 Laura H
Laura doet haar best kalm te blijven nu ze via het nieuws vernomen heeft dat Ibrahim misschien nog leeft. Ze richt zich op de rechtszaak en de vele verhoren die ze daar zal ondergaan.
«
»
23:00 Van Roosmalen op Reportage
Marcel bezoekt een kubuswoning in Rotterdam en het Boekenbal in de Stadsschouwburg van Amsterdam.
«
»
23:45 3 Op Reis
Dzifa is in Bosnië en Herzegovina en leert in Sarajevo over de burgeroorlog. Zij reist vervolgens door de ongerepte natuur het binnenland in. Zij bezoekt daar Stari Most in Mostar en maakt een hike.
«
»
00:20 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:10 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers