TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
02:45 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
03:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als begrafenisondernemer Peter Quintis van huurmoordenaars te horen krijgt dat hij nog 24 uur te leven heeft, vlucht hij meteen naar het detectivebureau en biedt hij Frank een enorm bedrag om zijn leven te redden.
«
»
04:20 Unforgotten
Uit onderzoek van het team blijkt dat het slachtoffer ooit lid was van een sekte. Ondertussen escaleren de voortdurende spanningen tussen Sunny en Jess doordat hun verschillende manieren van werken botsen.
«
»
05:10 Unforgotten
Nu zowel het privéleven van Sunny als dat van Jess een puinhoop is, verslechtert hun werkrelatie nog verder. De situatie wordt bijna onhoudbaar, totdat ze hun hart luchten bij elkaar.
«
»
06:00 Death in Paradise
Op de laatste avond van haar vrijgezellenfeestje wordt een aanstaande bruid vermoord. Elk bruidsmeisje heeft een alibi. Camille moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
07:05 Death in Paradise
Als de zanger van een band vermoord wordt, onderzoeken Goodman en zijn team de zaak. De man werd dood gevonden in het zwembad bij het huis van zijn producer, en de verdachten laten de gemoederen hoog oplopen.
«
»
08:05 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden onder druk gezet om de dood van een volleybalspeler op te lossen, terwijl Selwyn opkomt voor een oude vijand.
«
»
09:10 Call the Midwife
Een gezellige dag aan de kust loopt voor de Turners traumatisch af, waardoor May's toekomst bij hen in gevaar komt. Zuster Crane helpt een jong stel dat geconfronteerd wordt met een zeldzame vorm van kanker.
«
»
10:15 Sister Boniface Mysteries
Een deelnemer aan de Miss United Britain-schoonheidswedstrijd wordt dood gevonden in een zwembad. Sam staat voor de uitdaging om de zaak op te lossen voordat de Londense politie dat doet.
«
»
11:10 Midsomer Murders
Barnaby en Winter stuiten op een verbazingwekkende ontdekking wanneer ze een lichaam vinden dat bedolven is onder levende konijnen, wat op een duistere kant van de plaatselijke dierenbeurs wijst.
«
»
12:05 Midsomer Murders
Barnaby en Winter stuiten op een verbazingwekkende ontdekking wanneer ze een lichaam vinden dat bedolven is onder levende konijnen, wat op een duistere kant van de plaatselijke dierenbeurs wijst.
«
»
13:05 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
14:00 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
15:00 Antiques Roadshow
Het team is terug in Wells in Somerset. De experts bespreken Fabergé-juwelen, een keramieken bord door Pugin en een gitaar die in Engeland werd achtergelaten door een soldaat die niet terugkeerde van de landing op D-Day.
«
»
16:05 Joanna Lumley's Japan
Joanna's reis begint in de ijzige kou van Hokkaido, het mooie noorden van Japan. Het gebied staat bekend om zijn ruige landschap en biedt onderdak aan de meest bedreigde wilde dieren van Japan.
«
»
17:05 Murdoch Mysteries
Murdoch en zijn collega's onderzoeken de moord op een jonge suffragette.
«
»
18:00 Murdoch Mysteries
Naakte sculpturen gemaakt van lijken brengen Murdoch op het spoor van een seriemoordenaar.
«
»
19:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu zitten achter een oplichter aan die actief is in de buurt, en sluiten onwaarschijnlijke bondgenootschappen wanneer ze een dodelijke groep gangsters tegenkomen.
«
»
20:00 Catch Me a Killer
Chris en AJ arresteren de man die brieven naar de pers heeft geschreven. Micki krijgt haar vuurdoop met de autopsie van Joey Adamse, en de zaak begint zijn tol te eisen van AJ.
«
»
21:00 Rebus
DS John Rebus raakt betrokken bij een gewelddadig crimineel conflict dat persoonlijk wordt wanneer zijn broer Michael, een voormalig soldaat, de grens overschrijdt om voor zijn gezin te zorgen.
«
»
22:00 Hope Street
De plotselinge komst van rechercheur Leila Hussain brengt het slaperige Port Devine in rep en roer.
«
»
22:55 Grantchester
Will is de enige die met een jongen kan communiceren die wordt beschuldigd van moord. Will moet gebruik maken van gebarentaal om met de jongen te praten.
«
»
23:55 Grantchester
Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het leven kwam. De man was een zakenpartner van de vader van Will.
«
»
00:40 Grantchester
Will is volledig van de kaart na de tragedie in zijn familie en moet keuzes maken die zijn wereld helemaal op zijn kop zullen zetten. Maar dan biedt zich al een andere vreemde zaak aan: in een danszaal werd een `Teddy boy' vermoord.
«
»
01:30 Cheaters
Het huwelijk van Fola en Zack zit in zwaar weer. Zack krijgt vreselijk nieuws over zijn vader. Josh en Esther besluiten haast te maken met hun bruiloft.
«
»
01:55 Cheaters
Josh probeert zijn relatie met Esther te redden en vraagt zijn zus Nina om advies. Hij beseft dat hij niet kan blijven liegen en besluit Fola te vertellen wat hij echt voor haar voelt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers