TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
15:30 Sporza: Wielrennen
Verslag van de wielerwedstrijd Parijs-Tours.
«
»
17:00 Sporza: WK Futsal 2024
Vanuit de Humo Arena in Tasjkent, Oezbekistan.
«
»
18:25 Danny and the Americans
Zwarte cowboys en -girls zijn er altijd geweest, maar ze staan niet in de geschiedenisboeken. Nu claimen zij hun plek door black rodeo. Danny spreekt verschillende zwarte rodeorijders over de sport.
«
»
18:40 Aznavour: le regard de Charles
In 1948 heeft Edith Piaf haar camera aan Charles Aznavour geschonken, die de Paillard nooit meer aan de kant zou leggen. Weinigen weten af van Aznavours passie voor filmen. Hij heeft zichzelf, zijn familie en andere artiesten vaak gefilmd.
«
»
20:00 The Frontier
Het pas verworven Californië blijkt van onschatbare waarde te zijn als er toevallig goud wordt gevonden. Dat resulteert in de grootste migratiestroom ooit in de Amerikaanse geschiedenis en ontketent een fel debat over slavernij.
«
»
20:45 Frontline
Achter Biden's historische beslissing liggen decennia van uitdagingen en controverses, triomfen en tragedies. Het verhaal van Biden's opkomst tot het presidentschap, de persoonlijke en politieke krachten die hem vormden.
«
»
21:50 Billy the Kid
De komst van de soldaten die voor vrede moeten zorgen in Lincoln legt de stad lam. Billy en the Regulators hebben zichzelf opgesloten in het huis van McSween. In de woning van hun rivaal Murphy wordt de overwinning al gevierd.
«
»
22:40 Billy the Kid
Thomas Catron heeft het gehad met Billy's ontsnappingstalent en beraamt een plan om Billy terug te lokken en hem te arresteren. The Regulators vallen de gevangenis aan en Billy slaagt er, met de hulp van Dulcinea, opnieuw in om te ontsnappen.
«
»
23:30 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:30 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers