TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Walker, Texas Ranger
Walker helpt de getalenteerde maar ongerichte zoon van een oude vriend bij het vinden van een doel in zijn leven. Trivette spoort een politiemoordenaar op in Dallas.
«
»
14:45 Walker, Texas Ranger
Walker en Trent racen om een moordenaar te pakken voordat hij een persoonlijke wraak kan waarmaken.
«
»
15:50 Columbo: Grand Deceptions
Een detective doet onderzoek naar de dood van een soldaat in een trainingskamp waar normale mensen in bikkelharde huurlingen worden veranderd.
«
»
17:30 'Allo 'Allo!
René moet een plan bedenken wanneer Gestapo-agent Otto Flick een waardevol schilderij dat vermist is geraakt probeert te vinden. Het Verzet zijn van plan om twee Britse vliegeniers in het café te verbergen.
«
»
18:10 'Allo 'Allo!
Hitler stuurt Herr Flick eropuit om een uiterst kostbaar schilderij te vinden. René probeert ze te misleiden door een vervalsing te laten maken en het origineel weg te smokkelen.
«
»
18:45 'Allo 'Allo!
Fairfax en Carstairs zijn verkleed als Duitsers en voegen zich bij het communistische verzet. Ondertussen proberen ze terug te gaan naar Café René met het schilderij.
«
»
19:20 'Allo 'Allo!
René wordt gedwongen om de verzetslieden te vergezellen tijdens hun geheime missie om een treinspoor op te blazen.
«
»
19:55 'Allo 'Allo!
René wordt tijdens een geheime missie ontvoerd door generaal Von Klinkerhoffen. Die wil dat generaal Von Strohm heeft zwaar straft.
«
»
20:35 Seraphim Falls
Vijf jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog is kolonel Carver op jacht naar de man die hem tijdens de oorlog heeft verraden. De strijd voert hen dwars door de Amerikaanse wildernis, ver weg van de bewoonde wereld.
«
»
22:35 Cheers
Diane is ontzet wanneer Carla de intellectueel Marshall Lipton doet geloven dat hij de vader van haar kind is.
«
»
23:05 Cheers
De vaste klanten van Cheers zijn bang dat het café een plek voor homoseksuelen wordt, nadat een oude vriend en teamgenoot van Sam, Tom Jackson, in zijn recente autobiografie onthult dat hij homoseksueel is. Sam is geschokt.
«
»
23:40 Police Interceptors
De agenten van Nottinghamshire hebben informatie die suggereert dat een busje vol zit met cocaïne. Nadat ze twee verdachten hebben aangehouden en het busje in beslag hebben genomen, krijgt het team groen licht om het voertuig uit elkaar te halen.
«
»
00:35 Parking Wars
Deel twee van een special met een top tien van de meest bizarre confrontaties tussen foutparkeerders en de Philadelphia Parking Authority uit de afgelopen vier seizoenen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers