TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Het Weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
02:35 Pasta & Risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus. Dagny Ros maakt een risotto volgens haar Ijslandse roots, een smakelijke Nordic Risotto met groene asperges en karnemelk.
«
»
02:50 Soep!
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
03:05 Veldvers
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om. Hij verrast met pastinaak, want hij maakt er een bijzonder dessert mee en ook een leuke plantaardige dipsaus.
«
»
03:20 Peppe's Sicilië
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabije havenstad. En daar gaat ook Peppe deze keer naartoe. Peppe koopt er een kratje sardienen en maakt ze vervolgens helemaal op zijn Siciliaans klaar.
«
»
03:40 Roger van Damme: Bakken
Cupcakes zijn megapopulair. Roger houdt zich vooral niet in wanneer hij ze versiert. Dus kids, leer cupcakes maken van een sterrenchef en laat vooral jullie fantasie de vrije loop.
«
»
03:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het feestelijke bezoek van chef Stéphane Buyens. In de aanloop naar Kerstmis maken ze een typisch gerecht van zee: tongrolletjes op Oostendse wijze. Dat wordt gegarandeerd een lekkere kerstavond.
«
»
04:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
05:10 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste gerechten van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
06:35 Het Weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
07:15 Hidden Gems
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste gerechten van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
09:40 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
10:05 De Dagschotel
Jan Tournier maakt Chinese kip met wilde rijst.
«
»
10:15 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
11:00 Open Vuur
De laatste dag van de barbecue-vijfdaagse sluiten de chefs af in schoonheid met plateau fruits de mer geheel in Open Vuur stijl. Op één been kan je uiteraard niet staan, dus staat er ook nog Adana kebab en kip op blik op het menu.
«
»
11:55 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
12:25 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
13:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste gerechten van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
14:35 The Art of Making Cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel schotelt White Lady, Pimm's No.1 en Aperol Sour voor.
«
»
14:55 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
15:35 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
16:00 Open Vuur
De laatste dag van de barbecue-vijfdaagse sluiten de chefs af in schoonheid met plateau fruits de mer geheel in Open Vuur stijl. Op één been kan je uiteraard niet staan, dus staat er ook nog Adana kebab en kip op blik op het menu.
«
»
16:55 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
17:30 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
18:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
18:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
19:50 A la carte
Hobbykok Joris herinnert zich de lekkere steak met Stroganoffsaus, die hij vroeger elke zaterdag met zijn ouders ging eten in het lokale restaurantje in Hasselt. Zijn vraag aan Johan om dit lekkere gerecht voor hem te reconstrueren.
«
»
20:20 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar Halong Bay. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
20:40 Peppe's Sicilië
Reis samen met Peppe naar Siculiana, zijn roots. Siculiana heeft geen haven, daarvoor moet je enkele kilometers rijden. Maar de rijkdom van de zee lonkt, dus doen de vissers het er op eigen houtje en kleinschalig. Dit keer zit er seppia in de netten.
«
»
21:05 Panklaar
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in een mum van tijd en met maar één enkele pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer bereidt hij een Schotse luxesoep met kip, kreeft en sint-jakobsschelp.
«
»
21:25 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
21:55 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
22:30 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
23:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
23:55 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
00:40 Hidden Gems
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
01:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste gerechten van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Familie Claus 2' (Netflix)

Jules Claus heeft Kerstmis weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan hij en opa Noël met zijn tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat immers weer voor de deur. Alles gaat vlot, tot Jules een brief ontvangt van een meisje met een bijzondere kerstwens: zij wil haar gescheiden ouders weer samenbrengen. De wens zorgt voor ruzie tussen Jules en zijn opa, want volgens opa kan de Kerstman veel, maar niet alles.

'De Familie Claus 2', film uit 2021 met oa. Mo Bazkker en Jan Decleir, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers