TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 The Resident
Conrad probeert een manier te vinden om zijn emoties te kanaliseren en doet er alles aan om naar antwoorden te zoeken. Raptor heeft een aanvaring met de politie die een verrassende wending neemt.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Georgia Rule
De rebelse tiener Rachel schreeuwt, vloekt, drinkt en is totaal onhandelbaar. Haar moeder Lilly ziet geen andere uitweg dan haar mee te nemen naar de boerderij van de strenge grootmoeder Georgia.
«
»
16:35 The Goldbergs
Adam wil een film maken die racisme aanpakt, maar realiseert zich dat hij door zijn beschermde opvoeding niet goed op de hoogte is van het onderwerp. Geoff is ondertussen vastbesloten om Erica en Barry te leren om een beter mens te zijn.
«
»
17:00 The Goldbergs
Ben boekt een cruise voor iedereen, verrassend genoeg alleen naar het winterse Canada. Barry wil een nieuwe liefde aan boord vinden. In plaats daarvan vestigt Adam de aandacht op zichzelf.
«
»
17:25 The Goldbergs
Adam helpt Beverly een feest met een moordmysterie te organiseren voor de familie. Erica krijgt te maken met Barry's arrogantie als ze overweegt om een medische studie te gaan volgen.
«
»
17:50 The Goldbergs
Beverly vraagt Erica om hulp om haar uitgever aan te klagen als ze haar kookboek in de koopjesbak van de boekwinkel aantreft. Adam en Pops krijgen een band tijdens een wild uitstapje.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly overtuigt Murray een jacuzzi te schaffen om hun liefdesleven op te peppen en vaker samen te zijn. Geoff besluit voor een nieuwe look te gaan, waar Barry niet blij mee is.
«
»
18:45 Daddy Day Care
Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun job verliezen door een grootschalige bedrijfsreorganisatie, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de Chapman Academy.
«
»
20:30 Maleficent
Een verschrikkelijk verraad versteent een jonge vrouw en ze is uit op wraak. Ze strijdt met de zoon van een koning en vervloekt zijn baby-dochter om zich later te realiseren dat dit kind de sleutel is naar vrede in het koninkrijk.
«
»
22:20 9-1-1
De 118 spoedt zich naar een influencer die een ongeluk heeft gehad in een sauna. Maddie zit ermee dat ze veel van Jee-Yun's primeurs heeft gemist en May zet vraagtekens bij Athena's carrière.
«
»
23:20 Accused
Wanneer drag-artiest Kevin valt voor een man die in de kast zit en stiekem een dubbelleven leidt, leidt hun wervelende affaire tot verwoestende gevolgen.
«
»
00:15 Mr Inbetween
Ray besluit zijn huis te verkopen. Hij neemt Brittany voor de eerste keer mee naar Bill. Freddy vraagt Ray om Alex, die opnieuw is opgedoken, te zoeken.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers