TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop is jarig. Kwebbel, Lui en Klus willen het feestvarken graag verrassen en ze laten een taart bakken. De lekkernij is zo groot dat ze er zich in kunnen verstoppen.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Lui wil bewijzen dat hij even goed kan golfen als Klus en mept met zijn stick hard tegen het balletje. Te hard.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder het boek De witte kabouter gevonden. Kwebbel vraagt Plop om het verhaal voor te lezen. Ondertussen trekken Lui en Klus zich terug in de keuken. Ze zullen een taart bakken. Maar Klus heeft problemen met het meel.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Kwebbel heeft haar balletrokje aangetrokken want ze gaat met Lui dansen. De klassieke danspasjes vormen geen enkel probleem, tot Lui haar moet optillen.
«
»
06:25 Nurdys
Terwijl ze samen aan het spelen zijn, ontdekken de leeuw en de aap een raket. Ze gaan aan boord van de raket en vliegen helemaal naar de maan. Daar spelen ze een spelletje verstoppertje.
«
»
06:30 Nils Holgersson
Als Krobak moet vluchten omdat hij aan de Zwarte Elf is ontsnapt, besluit Akka hem te helpen door hem op te nemen in de groep.
«
»
06:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
06:55 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:10 VLOGLAB Together #Stories
De date van Sam, Stien en Ruben eindigt in mineur. Chakir zoekt nog steeds naar een oplossing om Zoe in België te houden. De vloggers trekken samen naar het huisje van de oma van Angela om haar grote mysterie te ontrafelen.
«
»
07:35 Move On
Steffi is teleurgesteld wanneer Noah toekomt op de dansschool en doet alsof er niets tussen hen gebeurd is. Aurélie keert met een bang hartje terug naar Feel The Rhythm en Magda besluit om Freya toch aan de wedstrijd te laten deelnemen.
«
»
08:00 Dora en de Verloren Stad van Goud
Avonturier Dora leidt de aap Boots, neef Diego, een mysterieuze junglebewoner, haar ouders en een groep tieners op avontuur om een onmogelijk mysterie achter een verloren stad van goud op te lossen.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Bruno experimenteert met een zelfgemaakt groeimiddel voor zijn planten. Hij maakt iedereen wijs dat enkele druppeltjes volstaan om alles in een klap groter te maken. Dré gelooft het verhaaltje en hoopt dat het product hem zal helpen om te groeien.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Boden, Severide en Casey proberen uit te zoeken wat het beste carrièrepad is voor Kidd, na haar promotie tot luitenant. Ritter, Gallo en Violet organiseren een ceremonie voor Mouch, die een medaille voor moed en heldhaftigheid in ontvangst mag nemen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:55 Sing Again
Tijdens de halve finale strijden de twaalf overgebleven kandidaten in duo's tegen elkaar.
«
»
15:55 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:00 Helden van hier: In de lucht
In deze slotaflevering probeert het MUG-team van het Sint-Janziekenhuis opnieuw heel wat mensenlevens te redden. Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping waar een baby kampt met ademnood.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Nancy heeft haar gamba's graag sappig en heet. In haar eentje is dat nog niet gelukt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Zowel Michiel als Thomas staat voor een moeilijke beslissing. Op de boerderij van boer Bert zorgt een van de dames voor een verrassende wending.
«
»
21:20 Ze Zeggen Dat
Tot in de jaren tachtig had je cafés waar openlijk bordjes uithingen dat migranten er niet welkom waren. Worden mensen van kleur anno 2024 nog steeds geweerd aan de deur?
«
»
22:30 Helden van Hier: De MUG
Verpleegpost Kaai 142 roept de MUG op voor een man die van zijn paard is gevallen.
«
»
23:35 Axel Gaat Binnen
Axel gaat een week op internaat in Ter Groene Poorte in Brugge, de vooraanstaande hotelschool. Daar leert hij de knepen van het vak van enkele ervaren chef-koks.
«
»
00:40 Dr. Ken
Ken heeft een therapiesessie met zijn vrouw Allison nodig nadat hij gestresst raakt door zijn patiënten. Zijn dochter Molly bereidt zich voor op een rijexamen. Ken maakt zich zorgen dat ze niet slaagt.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers