TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Stargate Atlantis
Stargate-wetenschappers op Antarctica ontdekken na jarenlang onderzoek de precieze locatie van Atlantis, de Verloren Stad van de Ouderen. Die bevindt zich in het ver sterrenstelsel.
«
»
14:55 Stargate Atlantis
Het Stargate-team maakt op de planeet Athos kennis met een nieuwe vijand: de Wraith. Dit zijn uiterst gewelddadige buitenaardse wezens die het Pegasus-heelal al eeuwenlang terroriseren.
«
»
15:50 Road Wars
In Tiverton heeft hondengeleider Gareth de handen vol met enkele dronken Poolse jongemannen.
«
»
16:45 MythBusters
Brian en Jon proberen of de benzinetank van een auto ontploft als je er een brandende pijl in schiet. Daarna proberen ze een inwijdingsritueel dat er nogal gevaarlijk uitziet.
«
»
17:45 Top 20 Funniest
Ontdek hoe je kan weten of iemand je leuk vindt, leer de enige juiste manier om een 'high five' te geven en een blik op enkele trouwdagen die niet geheel volgens plan verlopen.
«
»
18:40 Top 20 Funniest
Een humeurige baby blijkt niet snel aan het lachen te krijgen, over water lopen blijkt moeilijker dan gedacht en dansen op een rodeo-evenement doe je beter niet eender waar.
«
»
19:35 Top 20 Funniest
Magiër Rich Ferguson laat omstaanders geloven dat hij 'per ongeluk' iemands nek heeft gebroken.
«
»
20:30 Ad Fundum
Twee studenten zoeken gerechtigheid wanneer hun vriend sterft tijdens een ontgroeningsritueel en de autoriteiten dit proberen te verdoezelen.
«
»
22:25 Top 20 Funniest
Een jongen trekt verkleed als Harry Potter de stad in, hamster Godzilla wil heersen over de wereld en een vader laat zich telkens weer in de luren leggen door zijn zoon.
«
»
23:20 Most Daring
Na een lawine zit een man vast onder de sneeuw. Zijn vrienden proberen hem te bevrijden vooraleer het te laat is. Een man zit vast in een brandend appartementencomplex.
«
»
00:15 All New Traffic Cops
De politie van Derbyshire neemt drugs in beslag, waaronder amfetamine, crack-cocaïne en heroïne, verricht 26 arrestaties voor drugsdelicten en verstoort vijf drugsnetwerken van de county Lines.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers