TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Frank & Rogier checken in
Moeder Roelie en dochter Linda runnen al een aantal jaren samen een bed and breakfast in Ter Apel. De laatste jaren zien ze de klandizie teruglopen. Linda heeft er al een baantje bij genomen en Roelie probeert de boel draaiend te houden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Frank & Rogier checken in
Gabriela is kunstenares in Zuid-Limburg. Het liefst schildert ze de hele dag, maar ze runt ook een B&B met vijf kamers. De laatste tijd krijgt ze steeds vaker slechte reviews. Frank en Rogier zien direct waar het schoentje wringt en grijpen in.
«
»
12:50 Spice Girls: how girl power changed the world
In 1997 ontslaan de meiden hun manager en tonen ze nog meer 'girl power'. Wanneer in 1998 ook Geri de groep verlaat vlak voor de Amerikaanse tour, gaan de Spice Girls verder met z'n vieren.
«
»
13:50 Foodtruck gezocht
Dirk Poffers gaat zijn droom achterna met het verkopen van poffertjes. Zijn droom is om een truck uit Amerika te verbouwen tot een waanzinnige foodtruck.
«
»
14:50 Million Pound
Dankzij state-of-arttechnologie en innovatieve designs veranderen steeds meer Britten hun garages in ware passieprojecten. De documentaire toont een aantal high-endgarages en de bedrijven die de verbouwingen uitvoeren.
«
»
15:50 Familie Gillis: massa is kassa
Na de coronaperikelen zijn eindelijk alle parken weer open, maar met zoveel drukte op de parken kan het niet altijd vlekkeloos lopen. Peter en Nicol vertrekken richting Italië om vakantie te vieren, dus moet Mark nu alle touwtjes in handen houden.
«
»
16:50 Huis gesmaakt
Bart betreedt een prachtig gerenoveerde hoeve en voelt meteen: hier woont een tv-legende. Tussen kunstwerken, ezels en verborgen kelders gaat Bart op zoek naar het gezicht achter deze unieke mix.
«
»
17:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
Bruine beer Dadon wordt onderzocht op artrose. Als dat het geval is, moeten ze hem laten inslapen.
«
»
18:30 Help, Mijn Man Is Klusser
John en het klusteam zijn in het Zuid-Hollandse Heinenoord. Anneke en Ruud kopen in 2007 samen een klushuis. Nadat Ruud een paar jaar later getroffen wordt door meerdere herseninfarcten, klust hij niet of nauwelijks meer en is het huis een puinhoop.
«
»
19:55 Armageddon
Nadat NASA ontdekt dat een asteroïde zal neerstorten, wil ze het gevaarte opblazen. Om de lading aan te brengen moet een gat in de meteoriet worden geboord. Olieboorder Harry Stamper en zijn ploeg worden vervolgens gerekruteerd om de aarde te redden.
«
»
22:40 Alles Mag Weg
Yannic en Preben proberen via een online veiling een nieuwe thuis te vinden voor 25 paarden. Voor Michaël is het een emotionele dag. Hij mag de inboedel van het appartement van zijn oma verkopen.
«
»
23:45 Helicopter ER
Het team zit in een tegen de klok om een automobilist te reanimeren die een hartaanval heeft gehad. In de buurt van York helpen Gemma en Gav een jonge boer die een trap van een koe heeft gekregen.
«
»
00:45 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
In Hertfordshire komen Mark en Sam oog in oog te staan met een boze bouwvakker wanneer ze hem een bevelschrift overhandigen waarin staat dat hij meer dan 12.000 pond aan schulden moet betalen.
«
»
01:45 Drone Cops
Het team gaat op zoek naar een vrouw die een afscheidsbrief heeft achtergelaten en is verdwenen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers