TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Op ontdekkingstocht in een micro-macrowereld van Tokio en een saxofoon op een muziekmolen. Boekenjongen speelt met blokken door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje werkt op een boerderij die wordt gerund door een varkensfamilie, en raakt bevriend met een klein, onhandig varkentje dat constant de aandacht probeert te trekken.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette willen naar de speeltuin, maar mama heeft geen tijd. Ze is samen met oma bezig met de grote schoonmaak. Dan maken we gewoon onze eigen speeltuin in huis, bedenkt Rintje.
«
»
06:30 Dinostad
Iedereen is lid van een of andere club. Ricky wil lid worden, maar hij kan er geen vinden die hem interesseert, dus besluit hij zijn eigen organisatie op te richten: de Doe-Niets Club.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Wanneer een vervelende zeemeeuw Pingu's snacks blijft stelen, zet hij een val om de vogel te vangen. Zijn plan loopt niet zoals hij gepland heeft. Pingu is geschokt wanneer hij ziet wat hij gevangen heeft.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ziet dat Fieke in haar broek heeft geplast omdat ze het te druk heeft met 'verstoppertje'.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes. Knutselen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard spelen in de tuin, maar het lijkt erop dat er een storm op komst is. Mam zegt dat ze naar binnen moeten komen als de storm losbarst. Mam zegt tegen Gaspard dat er niets te vrezen valt als ze eenmaal binnen zijn.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Zip gaat op zijn eerste kampeeravontuur, maar vindt dat zo spannend dat hij liever naar huis gaat. Gelukkig helpen zijn vriendjes hem om zich meer op zijn gemak te voelen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd en Anna willen de muur van hun hut verven. Sameer geeft ze de kleur 'vliegenblauw'. Trekt deze kleur vliegen aan? Dat willen Saïd en Anna niet en doen alle blauwe spullen in de winkel weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is verliefd op de pizzabezorger. Ze bestelt extra pizza's om hem nog eens te zien. Maar de pizza's zijn niet echt lekker. Marie bestelt er toch nog een om de jongen mee uit te kunnen vragen.
«
»
07:30 Molang
Op een eiland ontdekken Molang en Piu Piu een bewoond fort met vele andere Piu Piu's. Hoewel ze Piu Piu met open armen ontvangen, willen ze met Molang absoluut niks te maken hebben.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep vraag zijn vrienden mee om naar een storm te kijken die er volgens hem aankomt. Mush-Mush en Lilit hebben dat wel vaker gehoord, maar nog nooit gebeurde er iets spannends, dus gaan ze niet mee. Chep vraagt Cantharelle mee, maar zij kan niet.
«
»
07:50 Lou
Lou wil haar moeder Emma helpen om een romantische en onvergetelijke ervaring met Richard te hebben. Wanneer ze Richards kampeerspullen naar de kelder ziet brengen, heeft ze een idee: ze zouden zich samen moeten opsluiten.
«
»
08:00 Kids on the block
Mourad haalt slechte punten op school. Hij durft het niet aan zijn vrienden te vertellen. De Boefjes proberen er munt uit te slaan en schakelen stiekem de hulp in van de slimme Younes.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
10:10 Sturmtroopers: compilatie
Een compilatie van alle afleveringen van de voorbije week met een antwoord op de volgende vragen: Met welk zelfgemaakt voertuig maak ik indruk aan de schoolpoort? En: hoe was ik mezelf zonder een bad of een douche te nemen?
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Terwijl Nidal en Héritier achterblijven in de Fakerbus, gaat Thomas op bezoek bij de familie Van Lommen uit Mechelen. Met een mama, papa en vier kinderen, waaronder een pleegzoon uit Syrië, belooft het geen makkelijke zoektocht te worden.
«
»
11:30 Galactic Agency
Het is tijd voor de voorjaarsschoonmaak. K krijgt de sleutels van het schip, maar een Zizanian, een buitenaards wezen, steelt ze. Hij geeft ze alleen terug als K ruzie veroorzaakt onder de bemanning om de alien te voeden.
«
»
11:40 Galactic Agency
Oma Kroki's elektronische receptenboek werkt niet meer en de oude dame is verloren zonder. Net als Apple, die niet aan haar favoriete schroevendraaier kan komen en denkt dat ze haar mojo kwijt is.
«
»
11:55 Helden
De Helden bouwen een boomhut.
«
»
12:05 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Geërgerd dat Oggy haar ziet als een aardig, rustig meisje, probeert Piya hem te bewijzen dat ze heel ondeugend kan zijn. Helaas worden al haar pogingen als schattig en onschuldig gezien.
«
»
12:10 Ket & Doc
In het uitgestrekte Texas staat Emily, een getalenteerde cheerleader van acht, voor een grote uitdaging. Ze is de jongste telg van een rasechte jagersfamilie en de enige van wie er nog geen hertenkop in de woonkamer ophangt.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari krijgen een bijzondere opdracht. Ze moeten zelf als inbrekers aan de slag en een kluis kraken om het spel te kunnen winnen. Het huis dat ze moeten infiltreren wordt echter bewaakt.
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen een amfibievoertuig.
«
»
13:05 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong, maar ze barsten van leven.
«
»
13:30 Brammetje Baas
Brammetje is heel druk op school en met van alles bezig. Dit zorgt voor tweestrijd bij zijn ouders. Op school willen ze hem aan allerlei regels binden en dat hij zich aanpast. Zijn ouders vragen zich af welke aanpak het beste is voor hun zoon.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gevierd als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Oggy sluit een deal met de kakkerlakken: in ruil voor voedsel brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
15:00 Mega Mindy
Er is een danswedstrijd in het dorp, maar niet iedereen doet even eerlijk mee. In de rode rozen die de vrouwen dragen, zit niespoeder, bedwelmend gas en een elektrocutiedraad.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson vertelt na een telefoontje met het vriendje van Marie dat Marie met hem een tangoprijs moet halen. Marie is in de wolken. Ze denkt dat Robert met haar gaat tango dansen en een prijs kan winnen. Maar oei, Marie kan helemaal niet tango dansen.
«
»
15:30 Molang
Tijdens de oudheid lijden Molang en Piu Piu schipbreuk, waarna hun vlot aanspoelt op een eiland. De twee zijn opgelucht door de goede afloop, en gaan op zoek naar anderen. Maar dan staan ze op het punt een buitengewone ontmoeting te hebben.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit is helemaal onder indruk van de energie en beweeglijkheid van Zwoemie, en vraagt of zij en haar vrienden ook zo kunnen worden. Zwoemie geeft lief antwoord, maar had niet verwacht dat het drietal vanaf dat moment met haar mee wilden doen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr. Magoo gaat op reis naar het regenwoud met Mr. Cat. Fizz wil zichzelf trakteren op een dagje spa.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz wil zijn nieuwe uitvinding gebruiken om van plaats te ruilen met de president tijdens een openbare toespraak. Mr. Magoo en Mr. Cat lopen hem in de weg tijdens een reis naar Parijs.
«
»
16:00 Imago
De helden staan op het punt Ayyur, de IJs-Primago, te ontmoeten. Terwijl Zayn oefent met het aansteken van de fakkels in zijn tempel om de Primago te verwelkomen, hebben Kemi en Awa Soutehk, de Primago van de bliksem, nog steeds niet gevonden.
«
»
16:30 Rox
Een bende criminelen schakelt de controletoren van de nationale luchthaven tijdelijk uit. Ze eisen de vrijlating van een zware crimineel. Team Rox komt er snel achter dat een sterke magneet de computers van een afstand beïnvloedt.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt dat Oggy een geheime tuin heeft waar hij relaxt. Ze vindt het geweldig en is vastbesloten er in te gaan met de kakkerlakken, die een paar mooie kersen hebben gespot: Oggy's kleine hoekje van het paradijs dreigt te worden vernield.
«
»
17:10 Nachtwacht
Schemermeer kreunt onder een ernstig voedseltekort doordat de oogsten van de boeren mislukken, maar niemand kan verklaren waarom. Wanneer de Nachtwacht op zoek gaat naar de oorzaak, komen ze op het spoor van de Metentis.
«
»
17:35 Helden
De Helden spelen voetbal met gocarts.
«
»
17:40 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy negeert het verbod van Priya en hij kan het niet laten om in het dagboek van de jonge pachyderm te kijken. Maar het dagboek is nep, verzonnen door de kakkerlakken, zodat de kat al hun wensen kan uitvoeren.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Roos' zus Jules was vroeger haar broer. Dat is soms moeilijk en raar. Thuis gaat er veel aandacht naar Jules, wat Roos niet altijd leuk vindt. Toch ziet Roos ook dat het leven van Jules niet altijd makkelijk is en probeert ze een goede zus te zijn.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said één dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit. Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succes is geweest.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Flikken Maastricht
Tijdens een vrijgezellenfeest op een paintballterrein wordt bij de aanstaande bruidegom de keel doorgesneden. Zijn maten weten van niets en hebben geen idee wie de bruidegom dood wilde hebben.
«
»
22:05 Niks te zien
De slechtziende Karl Meesters trekt met zangeres en rapster Coely naar Schotland, niet met hun ogen maar met hun oren op scherp. Ze gaan op zoek naar 's werelds langste echo, en ontdekken de 'klank van het onbekende' in een mysterieus meer.
«
»
22:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers