TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Hudson & Rex
Terwijl Sarah op avontuur gaat in de wildernis, onderzoeken Charlie en Rex de moord op een professor van de universiteit.
«
»
03:10 Flip This House
Stagiair Chris krijgt zijn kans op succes met zijn eerste 'flip' als projectmanager. Armando vertrouwt zijn stagiair voldoende om hem de touwtjes in handen te geven.
«
»
03:55 Flip This House
Jeremy wil van een koloniaal huis met drie kamers de trots van Hamden maken. Maar de vorige huurders zorgen al direct voor een kink in de kabel: ze lieten al hun rommel achter.
«
»
04:45 Flip This House
Veronica en de nieuwe projectmanager Brent willen veel aandacht besteden aan het ontwerp van een nieuwe woning, terwijl Randy en Armando de klus snel willen klaren en op het budget willen besparen.
«
»
05:30 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Huntington Beach in CaliforniŽ, op steenworp afstand van het magazijn van Darrell. Ivy en Rene werken samen in een poging om de grote plannen van Darrell en Brandon te stoppen. Jarrod en Brandi gaan op een date.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank nemen een uitnodiging aan van Vanessa, de dame uit Indiana met haar passie voor alles wat met de Ford Model A te maken heeft. Op aandringen van haar dochter doet ze een aantal dierbare items weg, waaronder een zeldzame takelwagen.
«
»
06:55 American Pickers
Mike en Frank ontdekken in Napa Valley, CaliforniŽ een gigantische wijn-gerelateerde verzameling en willen daar de vruchten van plukken.
«
»
07:50 American Pickers
Mike en Frank vinden een enorm pakhuis in Chicago vol met afgedankte schatten, waaronder enkele sportmemorabilia van supersterren die erg waardevol lijken te zijn.
«
»
08:45 Storage Wars
De kopers reizen naar Upland in Californie. Ivy zet in op opslagruimtes met luxegoederen. Rene en Casey worden het niet eens over wat ze moeten kopen. Ondertussen probeert Darrell de concurrentie af te leiden met een paar ouderwetse streken.
«
»
09:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
09:15 Shark Tank
Ondernemers presenteren een gezonde, hydraterende snack voor honden. Twee buitenmensen tonen een draagbaar en gezond kampvuur. Ondernemers delen hun gezonde kant-en-klare maaltijd-concept.
«
»
10:15 Shark Tank
Een ondernemer presenteert brillen. Een andere ondernemer laat zien dat men overal kan koken met haar draagbare uitvinding die op zonne-energie werkt. Broers presenteren hun natuurlijke superdrankje.
«
»
11:10 Shark Tank
De getoonde uitvindingen omvatten een manier om paaseieren te versieren zonder rotzooi, een efficiŽnt transportmiddel, en een bedrijf dat speelgoed ontwerpt voor studenten om hun geest te stimuleren.
«
»
12:00 Shark Tank
Een ondernemer uit Atlanta introduceert een slim apparaat dat speciaal is ontworpen om pakketten te beschermen tegen pakketdieven. Een ondernemer uit Dalton heeft een niet-giftige en niet-permanente lijm uitgevonden.
«
»
13:00 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Costa Mesa, CaliforniŽ. Casey probeert Rene's bestedingen in toom te houden. Darrell en Brandon besluiten af te gaan op hun intuÔtie. Ivy probeert in het geheim de strategie van Jarrod en Brandi te ontdekken.
«
»
13:25 Storage Wars
De kopers reizen naar Upland in Californie. Ivy zet in op opslagruimtes met luxegoederen. Rene en Casey worden het niet eens over wat ze moeten kopen. Ondertussen probeert Darrell de concurrentie af te leiden met een paar ouderwetse streken.
«
»
13:50 Storage Wars
De kopers bezoeken het welvarende Garden Grove in CaliforniŽ. Darrell en Brandon moeten koopwaar bemachtigen voor hun website. De uitgeputte Ivy werkt op automatische piloot. Brandi heeft besloten om aardig te doen tegen iedereen om ze af te leiden.
«
»
14:20 Storage Wars
Jarrod en Brandi nemen hun kinderen mee naar de veiling in Norwalk, CaliforniŽ. Ivy hoopt er nieuwe voorraad in te kunnen slaan. Rene en Casey besluiten maar weer eens samen te werken. Darrell krijgt de kans om zijn reputatie als gokker te bewijzen.
«
»
14:45 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben plezier op de veiling, terwijl Darrell en Brandon serieuze plannen hebben. Casey maakt haar debuut, terwijl Ivy zijn winkel verandert in een veilinghuis. Nu hoopt hij dat het winst op gaat leveren.
«
»
15:15 Below Deck Down Under
Magda verrast de gasten door een show op te voeren. Aesha leert dat barista zijn niet makkelijk is. Ryan worstelt om aan de eisen van de gasten te voldoen. Een extra fooi maakt Brittini emotioneel.
«
»
16:10 Below Deck Down Under
Jamie en kapitein Jason zijn het niet eens over de veiligheid aan dek.
«
»
17:05 Below Deck Down Under
De Thalassa-crew organiseert een prom night voor de chartergasten na hun eerste avontuur naar het Great Barrier Reef. Ryan voelt zich buitengesloten van de activiteiten van de bemanning.
«
»
18:00 Below Deck Down Under
Magda overschrijdt haar grenzen met Aesha. Ondertussen organiseert de Thalassa-crew een vrijgezellenfeest.
«
»
19:05 Below Deck Down Under
De bemanning geniet van een vrije dag op een Australische krokodillensafari. Kapitein Jason vindt schokkende onafgemaakte zaken op de boot.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Gregorio vraagt hulp aan haar vroegere professor gedragswetenschappen wanneer onderzoek van het team overeenkomt met een zaak die ze bestudeerde tijdens haar FBI-training.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Een journalist publiceert een kritisch artikel over Pride's gebruik van rechtvaardigheid. Het team is bezorgd over de gevolgen en de vertrouwelijke informatie die de journalist onthult. Rita Devereaux vertelt Pride dat het een aanval op hem is.
«
»
21:50 Nancy Drew
Ryan is maar net op tijd om Nancy te helpen. Nick wordt verrast door de verklaring van George. Bess maakt zich zorgen na een gesprek met Ace.
«
»
22:40 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew gaan naar de begraafplaats na een mysterieus telefoontje.
«
»
23:35 Hudson & Rex
Als het fortuin van een beursgoeroe wordt gestolen, komen Charlie en Rex een wel heel onverwachte dief op het spoor.Ondertussen werkt het team samen met Adele Tennant om de zaak te kraken.
«
»
00:30 Hudson & Rex
Als een vrachtwagen met vloeibare explosieven door criminelen wordt gekaapt, belanden Charlie en Rex in een race tegen de klok. Ze moeten zien te voorkomen dat de zaak nog explosiever wordt.
«
»
01:25 Hudson & Rex
Hudson en Rex onderzoeken de duistere hoeken van het internet nadat een bloemist wordt vermoord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers