TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Timmy tijd
Timmy vindt een duveltje-in-een-doosje briljant en besluit er zelf een te maken. Het is niet zo eenvoudig als het lijkt, maar na een aantal mislukte pogingen krijgt Timmy een idee over hoe hij de beste van allemaal kan maken.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Olly, het kleine witte busje
Olly neemt een onbekende mee om hem te helpen maar het blijkt de dief Robin Zakvol te zijn. Olly verzint een list om hem bij het politiebureau af te leveren zonder dat Robin Zakvol dit merkt.
«
»
05:45 Ziggy en de Zootram
Één van de dragers van de spoorbrug is gebroken. Ziggy en Bunbury gaan op pad om hem te repareren. Amy mag mee, ook al vinden Ziggy en Bunbury haar eigenlijk nog te klein.
«
»
05:57 Babar en de belevenissen van Badou
Heer Rataxes is op weg naar huis met zijn luchtballon. Maar hij stort neer. Hij schakelt de hulp in van Babar om de luchtballon en de schat, zoals hij het cadeau voor zijn vrouw noemt, te vinden.
«
»
06:08 Vos en Haas
Een hittegolf heeft zich in het bos gevestigd. Uitgeput door deze veel te hoge temperaturen besluit Pimpin zijn koffers te pakken en terug te keren naar de Zuidpool. Lola realiseert zich dat Pimpin heimwee heeft en besluit een feestje te geven.
«
»
06:18 Charlie en Lola
Charlie en Lola gaan picknicken met hun vrienden, maar een pciknick is misschien niet mogelijk op een bewolkte dag.
«
»
06:30 Peppa Pig
Peppa, George, papa en mama Big gaan naar een rolschaatsdisco. Al hun vrienden genieten mee. Mevrouw Gazelle heeft de leiding en ze draagt een schitterende disco-outfit. Belinda Beer en Erwin Eekhoorn verzorgen de muziek.
«
»
06:34 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle laat haar cavia's Ginger en Brian in de klas aan de kinderen zien. De kinderen vinden ze erg schattig. Mevrouw Gazelle gaat op vakantie en zoekt iemand om voor ze te zorgen. Peppa wil dolgraag uitgekozen worden.
«
»
06:41 Splat & Seymour
Splat is het lachertje van de klas omdat hij niet goed is in muizen vangen. Als hij een luchtballon vindt in het park, besluit hij die mee te nemen. Hij weet niet dat die van een zekere Seymour is, een muis die net in Katstad is neergestort.
«
»
06:53 Verhalen uit de Schatkist
Kimberley leest een bijbelse geschiedenis voor aan jonge kinderen. Op de achtergrond wordt het verhaal levendig geïllustreerd met een animatie. Petrus voelt zijn hart warm worden en begrijpt opeens wat het is. Liefde!
«
»
06:59 Prinses Spiegelbelle
Prinses Spiegelbelle heeft een hond die lijkt op Spot, maar bij prins Snoezepoot zitten de vlekken gespiegeld. Er ontstaat verwarring als er worstjes worden gestolen en men denkt dat Spot dit gedaan heeft.
«
»
07:20 Waffel de wonderhond
Simon, Evie en Waffel gaan naar het park en stuiten toevallig op Anaya en haar moeder. Waffel begint te rennen en sleept de radeloze Simon mee.
«
»
07:31 Dropje
Dropje ontmoet een jongetje die zijn konijn los heeft gelaten, omdat hij dat fijn vindt. Maar als er een grote hond langskomt, is het ook wel fijn om in een hok te zitten.
«
»
07:37 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:46 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysteriebox? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep? Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:02 Zappelin Brigade
Robin de roodborst neemt je mee naar het Zappelin Brigade feest waar we de vogels helpen. We testen vogelkennis, duiken in een sprookje, knutselen en dansen. We sluiten het feest af met een optreden.
«
»
08:19 Kindertijd
We zien kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:28 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen, met ditmaal de onderwerpen: Heimwee, Toekomst voorspellen, Zeezieke vissen, Hondenblafcoach, Bouwsteentjes en Plassen onder douche.
«
»
08:45 Zappsport Kantine
Theo klust bij als dj, op het NK Breakdance wordt er gebreakdancet met Salala en Seigo en het is de beurt aan Heracles om te latjetrappen.
«
»
09:07 Captain Nova
2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong.
«
»
10:26 Wilde buren
Corine en haar gezin uit Katwijk ervaren overlast van meeuwen rondom hun woning. Het geschreeuw is gekmakend en ze worden ook nog eens regelmatig aangevallen. Wildebras komt met een oplossing.
«
»
10:42 Enkeltje Verweggistan
De tienjarige Julia en haar broertje Finn vertrekken voorgoed naar Bali. Julia moet met pijn in haar hart haar grote passie achterlaten: hockey. Zal ze op Bali een nieuwe, leuke sport vinden?
«
»
11:07 Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten.
«
»
11:30 Rachel en Elbert passen op
Rachel en Elbert hebben de smaak goed te pakken. Naast het koeien melken zijn er ook nog kalfjes om voor te zorgen. Kunnen ze nu al zelfstandig alle koeien melken? En kunnen de koeien al de wei in?
«
»
11:56 Taart
De achtjarige Kadir en zijn vader Umut vinden na een verdrietige gebeurtenis weer plezier in het leven. Kadir weet alles over pinguïns en heeft een onverwoestbaar doorzettingsvermogen. En zijn vader Umut is de beste banketbakker van de wereld.
«
»
11:57 Taart
Kadir, Lot en Johan halen Marie over om een groot feest te geven, omdat burgemeester Jos vijftig jaar wordt. Dan kan Umut de verjaardagstaart bakken. Marie vindt het een geweldig goed idee maar ze waarschuwt Kadir en Umut: Jos mag er niets van weten.
«
»
12:18 Taart
Bram zit bij Kadir in de klas en hij heeft geen zin in het toneelstuk dat juf Merel organiseert. Hij zegt dat het allemaal de schuld van Kadirs vader is. Want juf Merel en Umut zijn verliefd en daarom maakt ze dit soort stomme plannen.
«
»
12:39 Taart
Theo is woest als hij ziet dat Umut de broodbakmachine, Theo's 'meisje', buiten op het plaatsje achter de winkel heeft gezet. En hij begrijpt niet waarom er allemaal taarten in de etalage liggen. Kadir en Umut vluchten de winkel uit.
«
»
13:01 Taart
Fiene heeft haar zinnen gezet op de bakkerij. Kadir is verdrietig als hij en Umut moeten inpakken. Hij rent naar de werkplaats van Gerrit. Lot, Johan en Alaska vangen hem op. Ze vinden het ook stom dat hij weg moet.
«
»
13:26 Checkpoint
Rachel en het testteam zoeken uit of iemand op het dak van een rijdende auto kan blijven liggen en hoe iemand verder onder water kan zwemmen. De jongens strijden tegen de meiden in het blussen van vliegtuigen.
«
»
13:53 Alles flex
Elvis heeft slecht nieuws: de feestcommissie wil geen bandoptreden op het eindfeest, maar een dj. De band legt zich hier niet bij neer en saboteert het dj-optreden: alles om toch op te kunnen treden!
«
»
14:09 De Eindmusical
Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical-experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
14:27 Theodosia
De zonsverduistering komt eraan, en Theo moet alles op alles zetten om het Oog uit handen van de Slangen te houden.
«
»
14:52 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Brugklasser Romy verhuist naar Curaçao en maakt kennis met haar nieuwe klasgenoten. Hoe is het om je leven opnieuw op te bouwen aan de andere kant van de wereld?
«
»
15:43 Ride Like a Girl
Het inspirerende verhaal over de obstakels die de Australische Michelle Payne moest zien te overwinnen om in 2015 de eerste vrouwelijke jockey te worden die de prestigieuze Melbourne Cup wist te veroveren.
«
»
17:12 Freeks wilde wereld
Op het randje van de Namibwoestijn ligt de Skelettenkust. Leven en dood gaan hier hand in hand. Freek ziet een bruine hyena, die een pelsrobbenpup vangt en wint met verstoppertje van een dwergpython.
«
»
17:23 Topdoks
Moet je halsoverkop naar het ziekenhuis en ben je op een Waddeneiland? Dan kan de ambulancehelikopter je brengen. Elbert gaat mee de lucht in. Het nut van snot zie je uitgesmeerd in het Topdoks Lab.
«
»
17:44 De dikke data show
Door een wereldwijd chiptekort kan de Playstation 5 niet geleverd worden. Quinty gaat langs bij een techbedrijf waar ze chips maken en ze spreekt mensen die zelf een chip in hun lichaam hebben.
«
»
18:06 Teenage Boss
Pelle heeft maar één droom: een mobiele telefoon kopen. De emoties lopen hoog op bij zijn moeders als hij er toch stiekem eentje koopt. Lukt het hem om zijn andere plannen te realiseren?
«
»
18:37 Welkom in de jaren 20 en 30
Zangeres, danseres, actrice en cabaretière Fien de la Mar is hoofdgast. Zij vertelt alles over de enorme ontwikkeling van de kunsten in de jaren 20 en 30.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Hoofdzaken
Tessa is langsgekomen om over haar moeder te vertellen. Guido heeft met een 3D-printer iets heel bijzonders gemaakt en Florian weet meteen waar hij met een tijdmachine naartoe zou gaan.
«
»
19:43 3 Op Reis
Chris vervolgt zijn reis door Frans-Guyana, naast Suriname. In de kustplaats Awala-Yalimapo ontdekt hij de cultuur van de Kalina Amerindianen, de oorspronkelijke bewoners vóór de Franse kolonisatie.
«
»
20:16 Kiespijn, De Europese Verkiezingen
De Europese Verkiezingen komen er aan, dus is het weer tijd voor de enige verkiezingsquiz van Nederland. Diederik Ebbinge loodst de (zwevende) kiezer langs de afgronden van het politieke landschap.
«
»
21:10 Draadstaal
In dit satirische sketchprogramma met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn er naast vele nieuwe personages en een verse lading bijzondere First Dates natuurlijk ook moderne klassiekers te zien.
«
»
21:44 Top 2000: The Untold Stories
Een portret van Ray Parker jr., Orchestral Manoeuvres In The Dark (OMD) en een inkijkje in het creatieve brein van Erik de Jong, oftewel Spinvis.
«
»
22:26 Louis Theroux Interviews
Louis Theroux vergezelt Yungblud tijdens zijn wereldtournee en hij spreekt met zijn fans die hem overal achternareizen. In Parijs bespreken ze openhartig zijn mentale gezondheid en seksualiteit.
«
»
23:20 Even tot hier
Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.
«
»
00:19 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
01:21 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
01:54 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers