TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Midsomer Murders
Controversiële plannen om een supermarkt te bouwen in Elverton-cum-Latterly leiden tot moord wanneer een man wordt neergestoken. Barnaby en Jones gaan op zoek naar de dader.
«
»
02:50 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een man die doodgestoken is. Zijn dood heeft mogelijk te maken met de controversiële nieuwe supermarkt die gepland staat voor Elverton-cum-Latterly.
«
»
03:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Tijdens het onderzoek naar een sterfgeval bij een boekingskantoor voor Shakespeare-acteurs ontdekken Frank en Lu dat er meer moorden en tragedies plaatsvinden achter de schermen dan in de voorstellingen.
«
»
04:25 DCI Banks
Annie is terug van zwangerschapsverlof. Ze kan direct aan de slag wanneer de tiener Kyle Heath verdwenen blijkt te zijn. Zijn alleenstaande moeder Katy heeft hem meegegeven aan een man en een vrouw die zich voordeden als maatschappelijk werkers.
«
»
05:10 DCI Banks
Banks en zijn team hebben nu met een moordzaak te maken als het lichaam dat op de hei is gevonden dat van de elfjarige Andre Petri blijkt te zijn.
«
»
06:00 The Chelsea Detective
Oliver Cowie staat bekend als een toegewijde familieman en een gerespecteerde onderwijzer. Niet iemand waarvan je verwacht dat hij slachtoffer zou worden van moord. Tot hij in een poel van bloed gevonden wordt.
«
»
06:45 Death in Paradise
Neville belandt in het ziekenhuis nadat hij tijdens het beachvolleyballen door een insect wordt gebeten. Zijn ziekenhuisverblijf neemt een schokkende wending wanneer een verpleegkundige tijdens haar nachtdienst zelfmoord pleegt.
«
»
07:40 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
08:35 Rosemary and Thyme
Rosemary en Laura raken betrokken wanneer een archeoloog, die zich voordeed als Rosemary om toegang te krijgen tot de voorheen perfecte tuinen van een groot landgoed, vermoord wordt gevonden.
«
»
09:25 Rosemary and Thyme
De Open tuinen-dag is het jaarlijkse hoogtepunt in het plaatsje Rowfield. Wanneer Grania Monkton ontdekt dat alle tuinen zijn aangetast door meeldauw, roept ze de hulp in van Rosemary en Laura.
«
»
10:15 Grantchester
Lester Carmichael, eigenaar van een bedrijf in schoonmaakmiddelen, wordt dood aangetroffen. Zijn privéleven blijkt niet bepaald smetteloos te zijn. Ondertussen valt Will voor de gepassioneerde Maya.
«
»
11:00 Midsomer Murders
Wanneer een bariton enkele dagen voor een groot concours vermoord wordt, is de rest van het koor, inclusief Joyce Barnaby, bang dat andere koorleden de volgende slachtoffers zullen worden.
«
»
11:55 Midsomer Murders
Barnaby gaan op onderzoek uit wanneer een lid van een koor dood wordt aangetroffen. De andere leden vrezen voor hun leven. Barnaby en Jones ontwarren een web aan rivaliteit en jaloezie.
«
»
12:40 Midsomer Murders
Barnaby doet onderzoek naar een vrouw die is gearresteerd wegens de moord op haar beste vriend. Er is voldoende bewijs, maar dankzij de kroongetuige komt Barnaby erachter wat er echt is gebeurd.
«
»
13:30 Midsomer Murders
Barnaby doet onderzoek naar een vrouw die is gearresteerd wegens de moord op haar beste vriend. Er is voldoende bewijs, maar dankzij de kroongetuige komt Barnaby erachter wat er echt is gebeurd.
«
»
14:15 Miss Scarlet and the Duke
Eliza heeft een toevallige ontmoeting met Arabella Herbert, iemand die haar in haar jeugd heeft gepest. Arabella komt nu vriendelijk en attent over, maar Eliza vermoedt dat ze criminele bedoelingen heeft.
«
»
15:15 London Kills
Nu Billie is neergestoken en haar aanvaller op vrije voeten is, verwijt Vivienne zichzelf dat ze niet doorhad dat Billie in gevaar was. Wanneer het dode lichaam van een student wordt gevonden, worden zijn kamergenoten als hoofdverdachten aangewezen.
«
»
16:15 Beyond Paradise
Humphrey en Martha's trouwdag is eindelijk aangebroken en nu staan ze voor de uitbundige affaire die Anne heeft georganiseerd. Maar zo'n grote dag lijkt veel te snel te komen en Anne's plannen lijken veel grootser dan wat een van hen eigenlijk wilde.
«
»
17:30 Dickensian
Matthew Pocket smeekt Amelia haar huwelijk uit te stellen. In het het werkhuis van de familie Bumble vindt de inspectie plaats en na al hun voorbereidingen lijkt het dat niks fout kan gaan.
«
»
18:00 Dickensian
Amelia bereidt zich voor op de bruiloft. Arthur beseft dat hij de enige is die haar kan redden.
«
»
19:00 Friday Night Dinner
Oma Goodman keert terug voor de begrafenis van oom Saul, wat leidt tot een hoop gebroken meubilair.
«
»
19:30 Friday Night Dinner
De jongens komen thuis en treffen tot hun schrik een 'Te Koop'-bord aan in de tuin. Onmiddellijk wordt een plan gesmeed om een manier te vinden om te zorgen dat hun ouders het huis niet verkopen.
«
»
20:00 Harry Wild
Wanneer een vrijgezellenfeest eindigt in moord, worden Harry en Fergus door de aanstaande bruid ingehuurd om ervoor te zorgen dat haar grote dag zonder problemen door kan gaan. Harry en Fergus worden geconfronteerd met een onmogelijke zaak.
«
»
21:00 Truelove
Nigel stelt Phil voor een lastig probleem. Ondertussen begint Ayesha verdenkingen te koesteren tegen haar mentor.
«
»
21:55 New Blood
Our Child is een internationale liefdadigheidsinstelling. Maar wanneer plotseling de hoofdaccountant overlijdt, moeten Rash en Stefan vechten om iemand die hen na staat te beschermen.
«
»
23:00 Peaky Blinders
Thuis smeedt Tommy een verbond met de onwaarschijnlijkste mensen om Jack Nelson over te halen op zijn voorstel in te gaan. Dochter Ruby doet een verontrustende uitspraak.
«
»
00:10 Sherwood
Ian en Kevin worden naar de plaats delict van een tweede moord geroepen, en er is nieuws over een voormalige spion in de gemeenschap. Ondertussen is Scott nog altijd op vrije voeten.
«
»
01:10 Scott & Bailey
Jeremy Leach, een beruchte seriemoordenaar, claimt dat hij dertien jaar geleden ten onrechte veroordeeld werd. Een nieuwe moordzaak vertoont opvallende gelijkenissen met de manier waarop Leach destijds vier vrouwen verkracht en vermoord zou hebben.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers