TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 How I Met Your Mother
Robin staat erop dat Barney eerst om haar hand gaat vragen bij haar vader voor ze gaan trouwen. Ted probeert zijn eigen gevoelens te onderdrukken door zich te richten op het plannen van de bruiloft.
«
»
12:30 How I Met Your Mother
Barney vindt dat Ted met Carly, een veel jongere vrouw, moet blijven daten, ook al hebben de twee helemaal niks gemeen.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Twee broers en twee zussen ontdekken de wereld van Narnia als ze verstoppertje spelen in het landhuis van een mysterieuze professor. Via een magische kleerkast belanden de kinderen op een magische plek. Gebaseerd op de boeken van C.S. Lewis.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Sheldon en Raj onderzoeken de werking van een donkere materie in een zoutmijn. Leonard en Penny hebben ruzie gehad, als oplossing proberen ze advies in te winnen bij Howard en Bernadette.
«
»
18:25 The Big Bang Theory
Howard is bloednerveus als de NASA hem vraagt om de eerste worp te verzorgen te bij een honkbalwedstrijd. Ondertussen beweren Sheldon en Amy het perfecte koppel te zijn, Penny en Leonard zijn het hier echt niet helemaal mee eens.
«
»
18:45 The Big Bang Theory
De meiden besluiten hun dates van het schoolbal weer op te zoeken.
«
»
19:15 The Big Bang Theory
Amy en Bernadette betichten Penny ervan de sfeer te verpesten omdat ze met haar werk bezig is tijdens een weekendje weg naar Las Vegas. Intussen proberen de jongens iets te doen met enige wetenschappelijke relevantie.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
De jongens proberen Penny te helpen met een ongemakkelijke situatie op haar werk. Ondertussen is Bernadette verdrietig omdat Amy haar in een lokaal tijdschrift afkraakt.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Sheldon raakt in paniek wanneer Leonard een kleine chirurgische ingreep moet ondergaan. Ondertussen ontdekt Raj dat zijn ouders gaan scheiden.
«
»
20:30 My Spy
JJ is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren.
«
»
22:25 Snowpiercer
Big Alice moet Snowpiercer langs een verraderlijke nieuwe route leiden. Melanie bereidt zich voor op een gevaarlijke missie buiten de trein die ieders lot kan veranderen.
«
»
23:25 Snowpiercer
Snowpiercer ontvangt Mr. Wilford voor een avondje uit terwijl ze op contact met Melanie wachten. Door het bezoek van Wilford is Audrey gespannen. Josie gaat aan boord van Big Alice.
«
»
00:25 Anoniem
Sylvia durft haar verhaal over Van Zetten niet te vertellen. Jurre ziet schokkende beelden en bij Saar lopen de emoties hoog op. Ella zoekt Mia, terwijl Boet een gemaskerd gezelschap bespioneert.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers