TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 The Golden Girls
De meiden proberen genoeg geld op te hoesten voor een nieuw dak. Door Sophia's vrijwilligerswerk in het ziekenhuis krijgen de meiden geheime informatie waardoor ze meer dan genoeg geld zouden kunnen krijgen voor het nieuwe dak.
«
»
16:40 SOS Piet
Caroline voelt de lente kriebelen en wil een kleurrijke omelet met asperges en gerookte zalm klaarmaken. Haar creatie vormt echter geen geheel en de dikte van haar groentemix zou daar wel eens de oorzaak van kunnen zijn.
«
»
17:15 SOS Piet
Pasen is het feest bij uitstek voor alle zoetekauwen. Piet gaat langs bij enkele fijnproevers die er maar niet in slagen om het perfecte gebakje op tafel te toveren. Sam probeert bijvoorbeeld een citroen-meringuetaart te maken.
«
»
17:45 SOS Piet
Olivier is een rasechte barbecuefanaat en wil zichzelf, vrienden en familieleden verwennen met gegrilde ribbetjes met honing. Voorlopig zijn er echter weinig kandidaten die van Oliviers ribbetjes willen proeven.
«
»
18:20 SOS Piet
Piet legt alle moeders vandaag flink in de watten. Naar aanleiding van Moederdag, helpt hij enkele kinderen bij de bereiding van hun culinair cadeau. Astrid wil bijvoorbeeld Chinese kipkroketten maken.
«
»
18:55 SOS Piet
Marjan brengt uren in de keuken door om voor haar kinderen verse penne klaar te maken. Hoewel ze onlangs extra keukengerei cadeau kreeg, blijft de bereiding mislukken. Met de hulp van Piet kan ze deze moeilijke klus wel klaren.
«
»
19:30 Danni Lowinski
Danni staat een meisje bij dat een missverkiezing heeft gewonnen, maar haar prijs niet krijgt vanwege haar siliconen borsten. Olivier weet dat de advocate achter de twee aanslagen op zijn wagen zit.
«
»
20:20 Danni Lowinski
Een meisje dat ten huwelijk werd gevraagd voor haar vriend in een coma belandde, wil nog steeds met hem trouwen. Danni wordt gevraagd om het jonge stel te trouwen. Niels heeft de hele nacht in het winkelcentrum gestudeerd voor zijn doktersexamen.
«
»
21:15 Gilliams & De Bie
Gilliams studeert zijn rol in het toneelstuk 'De Muizenval' in. De repetities lopen echter niet zo vlot als gehoopt. Ondertussen wordt op een kasteel in de buurt een moordspel voorbereid.
«
»
22:15 Gilliams & De Bie
Commissaris Gilliams wordt opgebeld voor een verdacht overlijden. Een late wandelaar vindt een lijk.
«
»
23:10 The Golden Girls
Nadat Blanche is gedumpt door haar vriend, raakt ze bevriend met een man in een bar en spreekt ze met hem af, niet wetende dat hij blind is. Dorothy en Rose proberen een jeugdfootballteam te coachen.
«
»
23:40 All Saints
Een leukemiepatiënt gaat in remissie. Jaz denkt dat ze wellicht zwanger is.
«
»
00:30 All Saints
Terri is getuige in Sophie's voogdijzaak. Een astmatisch kind krijgt een ongeluk met Bron.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers