TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
De kabouters hebben samen een windmolen gebouwd. Omdat er zelfs geen briesje staat, weigeren de wieken dienst. Klus wil de molen toch aan de praat krijgen en besluit zelf wind te maken.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus ziet in een boom een grote sappige appel hangen. Hij wil de vrucht plukken en haalt meteen een grote ladder. Terwijl hij naar boven zal klimmen, moet Lui beneden de ladder vasthouden.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus heeft heerlijke pap bereid. Lui wil meteen van de lekkernij proeven, maar hij moet wachten tot de pudding koud is, want anders krijgt hij groene vlekjes in zijn gezicht.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus vindt dat hij te dik is en gaat op dieet, maar minder eten is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:20 Blinky Bill
Als Pablo's neef, Jorge, het stadje bezoekt, steekt een oude ruzie tussen de twee vogels opnieuw de kop op. Blinky en Jacko proberen de gemoederen te bedaren.
«
»
06:35 Heidi
Peter besluit de Witte Piek te beklimmen om kwarts te zoeken. Hij komt in de mist terecht en verliest zijn uitrusting en de gevonden kwarts. Gelukkig had Heidi door wat hij van plan was en ze redt hem, met hulp van Anton.
«
»
07:00 Nils Holgersson
Het noorderlicht bereikt onze ganzen en ze vertellen over de vreemde dingen die dan kunnen plaatsvinden. Gorgo is ervan overtuigd dat één van de vleermuizen eigenlijk Akka is.
«
»
07:10 Welkom bij K3
Hanne, Klaasje en Marthe arriveren in hun nieuwe flat. Al snel ontdekken ze dat er heel wat dozen van de vorige eigenaren zijn achtergebleven. Alle dozen blijken spullen en herinneringen te bevatten uit de rijke geschiedenis van K3.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:50 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
08:10 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:35 Het Lichaam van Coppens
De gebroeders Coppens zetten een grote en hoge bek op om met hun stem een glas te breken. Bovendien dagen ze een team van forensische onderzoekers uit om hun bewogen nacht in een hotel te reconstrueren.
«
»
09:25 Nonkel Jef
Omdat hij meer actie in zijn leven wil, richt de commissaris samen met Cyriel een hobbyclub op. De inwoners van Ginderbos vinden dit een schitterend initiatief en sluiten zich massaal aan.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Benidorm Bastards
Compilatie van de beste sketches van het tweede seizoen, doorspekt met de grappigste sketches van de buitenlandse versies van 'Benidorm Bastards'.
«
»
12:20 Altijd Prijs
Wanneer Jasper op een ochtend met zijn vriendin aan de ontbijttafel verschijnt, is het even schrikken. Blijkbaar heeft hij al maanden een relatie met Julie. Sandra wil vooral niet conservatief overkomen en probeert krampachtig jong te doen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:55 Aspe
Pieter onderzoekt de vondst van een pink op het parkeerterrein van het Concertgebouw. Tegelijkertijd doet hij onderzoek naar een home- en carjacking bij Paul Verfaille. Al snel ontdekt hij een verband tussen beide zaken.
«
»
15:35 Superstore
Amy en Jonah proeven van het luxeleven tijdens hun aanwezigheid op een managersbijeenkomst. Mateo geeft ongewild een geheim over zichzelf prijs. Garret en Dina zijn veroordeeld tot inpakdienst.
«
»
16:10 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:30 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:05 Helden van Hier: De MUG
Tijdens een drukke dag rukt Roel uit naar een ernstig ongeval tegen een boom. Het MUG-team wordt opgeroepen door een huisarts die vermoedt dat een van zijn patiënten een hartaanval heeft.
«
»
18:20 SOS Piet XL
Met een Beef Wellington legt Hans Otten de culinaire lat zeer hoog, want die van hem lijkt eerder op een worstenbroodje. Piets laatste bezoek is bij Robine, waar hij een brésiliennetaart van de ondergang redt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Vandaag maakt de laatste boer, vlasser Bert, zijn intrede. Hij ontving slechts vier brieven en omdat Bert niet graag had dat er veel meisjes zijn erf kwamen opdraven, heeft Dina iets anders bedacht.
«
»
21:15 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel trekken naar de rommelmarkt in het centrum van Gent. Stand-upcomedian Henk Rijckaert vormt een duo met Jacques, terwijl Belle Perez met Axel op stap gaat.
«
»
22:30 Axel Gaat Binnen
In het grootste ziekenhuis van Limburg leeft Axel mee op de afdeling 'Moeder en Kind' van het ZOL Genk. Hij ontmoet er de ouders van Maxim, een te vroeg geboren baby die op de NIC-afdeling vecht voor zijn leven.
«
»
23:40 Blind Gesprongen
Audric, Sarah en Victor hebben nu een tijdje kunnen proeven van hun nieuwe job. Ze praten erover.
«
»
00:45 Telefacts
De Britse stad Barrow-in-Furness stond twee jaar geleden in rep en roer: een jonge vrouw, Ellie Williams, beweerde dat een bende mannen haar seksueel had uitgebuit.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers