TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:00 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
17:25 Onze continenten
Geen enkel ander continent ligt zo ver van alles verwijderd als AustraliŽ en OceaniŽ. De afgelegen ligging maakt dat het paradijselijke gebied de thuisbasis is van vele unieke diersoorten.
«
»
18:15 Stock Aitken Waterman: Legends of Pop
Wanneer producer Pete Waterman en muzikanten Matt Aitken en Mike Stock elkaar treffen, is Stock Aitken Waterman geboren. Het trio is vastbesloten het anders aan te pakken en de wereld van de popmuziek te veranderen.
«
»
19:30 Vranckx
Aan de rook kan je niet ontsnappen als je in het droogseizoen door Bolivia rijdt. Links en rechts verbranden mensen hun vuilnis en hun velden. Vuur wordt hier dan ook al eeuwenlang als landbouwtechniek toegepast, en dat loopt vaker uit de hand.
«
»
20:00 Conquistadors: The Rise and Fall
Minachting en jaloezie voor de rijkdom en gewelddadige praktijken van Spanje in Amerika leiden ertoe dat andere Europese heersers een anti-Spaans verhaal propageren. De 'Zwarte Legende' is geboren en luidt het einde van de Conquistadores in.
«
»
20:50 Wilderness with Simon Reeve
Simon Reeve reist door de wildernis van PatagoniŽ, aan de voet van het Zuid-Amerikaanse continent. PatagoniŽ is een prachtig en ruig land van bergen, ijs en eindeloze wilde graslanden en wordt geteisterd door wind, regen en sneeuw.
«
»
21:50 Bad Behaviour
Red House komt in het heden weer samen voor de begrafenis van Emma, ťťn van de weinige meisjes die ze allemaal een warm hart toedragen, ondanks hun verschillende herinneringen aan Silver Creek. Jo probeert een beter pad voor zichzelf te vinden.
«
»
22:45 Bad Behaviour
De vijftienjarige Jo probeert de meiden te mobiliseren om een front te vormen tegen Portia. In het heden hebben Jo en Portia een zeldzaam en eerlijk gesprek over hun tijd op Silver Creek. Jo gaat de confrontatie aan met het verleden.
«
»
23:40 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:45 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers