TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie gaat achter een aantal criminelen aan die een generator met slechts een wiel vervoeren. Een bestelwagen zorgt bijna voor een ramp.
«
»
15:50 All New Traffic Cops
De agenten achtervolgen een moordverdachte die door de straten van Bradford scheurt. Een autodief rijdt tegen een boom aan en de politie grijpt in wanneer een jonge dronken bestuurder wordt aangevallen.
«
»
16:45 MythBusters
Brian en Jon beginnen met een mythe over airbags en onderzoeken of het veilig is om de voeten op het dashboard te leggen. Tevens vragen ze zich af of een 'vertraagd resultaat' realistisch is.
«
»
17:50 Top 20 Funniest
Twee kinderen halen een insectengrap uit met hun moeder, ontdek of valsspelers ook echt meer succes hebben en laat je verbazen door enkele goocheltrucs die amper zes seconden duren.
«
»
18:40 Top 20 Funniest
Wees getuige van een muzikale showcase van talenten en zie hoe een kind een kerkkoor dirigeert.
«
»
19:35 Top 20 Funniest
Twee jonge mannen wagen zich in hun zwembroek door een sneeuwstorm. Een surfende moeder doet een poging om te skimboarden. Een oude man stort zich vol overgave op een spelletje bierpong.
«
»
20:30 Boys
Twee vrienden ontdekken na hun opleiding dat ze in hun tekstboeken niet alle antwoorden hebben meegekregen. Terwijl Peter met emotionele problemen zit, beschouwt Tom het als zijn plicht hem op te vrolijken. Beide 'boys' herontdekken hun vriendschap.
«
»
22:10 Top 20 Funniest
Ontdek de ware betekenis van 'autopech' wanneer enkele mislukkingen op vier wielen de revue passeren. Een slapende student wordt op nogal abrupt wijze gewekt. Een Poolse agent wordt gefopt.
«
»
23:05 Top 20 Funniest
Een aantal heavymetalrockers veranderen in extreme interieurontwerpers. Een auto, een wip en een heftruck werken samen voor een epische stunt. Vrouwen steken mannen de loef af met een aantal komische streken.
«
»
00:00 Kafka
De pauzerende baliemedewerkster van een fitnessclub weigert om een klant met weinig tijd en een vergeten lidkaart te helpen. Een lid wil zijn abonnement opzeggen, maar dat blijkt nogal lastig te zijn.
«
»
00:35 Superstaar
De vader van Lamoot trakteert de kijker op welkgemikte oneliners en brengt Roger in de rubriek Klussen met Roger de kijker bij hoe je op een leuke en creatieve manier je CD's thuis kan rangschikken zodat je ze gemakkelijk terug vindt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers