TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 The Bold Type
Sutton bezoekt haar geboorteplaats, maar valt daar in een bekend patroon. Jane vindt een groot verhaal, maar het kan ernstige gevolgen hebben voor Jacqueline. Kat aarzelt om haar nieuwe romance met Jane en Sutton te delen.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Five Feet Apart
Twee tieners met cystic fibrose beginnen verliefd op elkaar te worden, maar hebben te maken met ziekenhuisregels die hen te allen tijde anderhalve meter uit elkaar zou moeten houden.
«
»
17:00 The Big Bang Theory
Howard doet een poging Bernadettes vader beter te leren kennen tijdens een vistripje. Intussen wordt Sheldon geforceerd om de zieke Amy te verzorgen. Zij kan wel genieten van zijn aandacht.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Als de jongens een spel spelen, doet Sheldon een aantal gênante ontboezemingen over het kerstfeest van vroeger. Tegelijkertijd nemen de meiden Raj mee naar een nachtclub om een vrouw voor hem te vinden.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Sheldon wordt ten onrechte beschuldigd van seksuele intimidatie en betrekt ongewild Leonard, Raj en Howard bij de zaak. De vrienden proberen de situatie op te lossen, maar brengen zichzelf daarbij nog meer in de problemen.
«
»
18:15 The Big Bang Theory
Tijdens een roadtrip naar een stripboekconventie wordt Leonards auto gestolen, de jongens stranden onderweg allemaal verkleed als hun favoriete personages uit 'Star Trek'.
«
»
18:40 The Big Bang Theory
Sheldon wordt, tijdens een groepsproject op de universiteit, verplicht om samen te werken met zijn aardsvijand Barry Kripke. Tegelijkertijd laten Howard en Raj actiepoppen van zichzelf maken.
«
»
19:05 The Big Bang Theory
Na een ruzie met Sheldon besluit Leonard bij Penny te gaan wonen, dit zorgt ervoor dat Amy bij Sheldon wil gaan intrekken. Ondertussen heeft Raj een angstaanjagende ervaring met Howards moeder.
«
»
19:30 The Big Bang Theory
De jongens zijn op zoek naar een geschikt valentijnscadeau voor hun vriendinnetjes. Raj en Stuart organiseren een feestje voor alleenstaande bij de stripboekwinkel.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Nadat Raj weer gedumpt is besluit hij meisjes voor eens en voor altijd af te zweren. Intussen is Sheldon onder de indruk van Penny's acteerkunsten.
«
»
20:30 Dragged Across Concrete
Twee rechercheurs worden geschorst omdat een video van hun gewelddadige gedrag naar de media wordt gelekt. Zonder geld en zonder opties zinken de verbitterde agenten weg in de criminele onderwereld.
«
»
23:25 Snowpiercer
Een proces tegen een verdachte van de moorden leidt tot een verrassende onthulling. Till viert een mijlpaal. Josie sluipt weg om Layton te zoeken.
«
»
00:20 Snowpiercer
De Derde Klas wil protesteren tegen het vonnis. Layton probeert te herstellen. Melanie krijgt te maken met een ongekende noodsituatie in de trein.
«
»
01:20 Anoniem
Saar vraagt zich af waar haar gezin 's avonds uithangt. De anonieme held pakt de drugsbende aan en lijkt niet te stoppen. Jack gaat over tot grof geweld om het Cabo-proces te vertragen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers