TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Het ontdekken van een mozaÔek van een vlinder, een van kleur veranderende robot en een Boekenmeisje dat een brug maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt in een tuin vol fruit. Er groeien allemaal abrikozenbomen, waarvan hij graag zou willen proeven, maar de tuin wordt helaas bewaakt door een vreselijke vogelverschrikker. Dan ontmoet Stoppeltje een egel.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden van de brandweer en wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen.
«
»
06:25 Rintje
De hondjes willen een taartje kopen, maar hebben niet genoeg geld. Rintje weet iets: ze gaan een klusje doen voor oma en daar vragen ze centjes voor. Oftewel een heitje voor een karweitje.
«
»
06:30 Dinostad
Het is 1 april, en Ricky kan niet wachten. Hij heeft tenslotte miljoenen leuke ideeŽn voor grappen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Als papa verkouden wordt, komt Pingu te hulp door de post te bezorgen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontmoet een jongetje die zijn konijn los heeft gelaten, omdat hij dat fijn vindt. Maar als er een grote hond langskomt, is het ook wel fijn om in een hok te zitten.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park, terwijl Simon en Ferdinand ruziŽn over wie de fietsrace heeft gewonnen, onderbreekt Gaspard hen om een knikker te laten zien. Hij vond hem naast een grote rots en weet zeker dat er nog veel meer onder liggen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper heeft samen met Helpende Hand een pretpark gebouwd, maar hij is zo ongeduldig dat hij zijn vriendjes al binnenlaat zonder alles eerst goed af te maken. En dat zorgt voor de nodige problemen.
«
»
07:15 SaÔd & Anna
Zonia praat in de winkel met een klant met een witte poedel. SaÔd en Anna grappen dat de hond op een sneeuwhond lijkt. Dat brengt ze op een idee: ze gaan proberen om het zo koud mogelijk te krijgen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Bobientje heeft Samson gevraagd om voor een gewond vogeltje te zorgen. Marie zal het vogeltje helpen en gaat op zoek naar haar EHBO-koffer. Maar wanneer Samson Marie in de weer ziet met een hamer, heeft hij er plots geen vertrouwen meer in.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het vissen in hun boot als ze een paar zeemeerminnen tegenkomen. Molang, die helemaal in de ban is van het lied van de zeemeermin, verlaat de boot en brengt zichzelf in gevaar. Piu Piu schiet hem te hulp.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush denkt dat hij de beste is in 'verstop je hoed', het verstoppertje van de zwammetjes. Het enige wat hij hoeft te doen is Musho vinden, maar hij kan niet op Champ‚gť rekenen.
«
»
07:50 Lou
Terwijl Lou haar huiswerk maakt, springt er een kitten door het open raam haar kamer binnen en recht in Lou's hart. Ze zou de kitten graag houden. Maar helaas zou haar moeder daar niet blij mee zijn, want Emma is bang voor katten.
«
»
08:00 Kids on the block
De Boefjes kopen diepvriespizza's uit het buurtwinkeltje. Ze bouwen een kraampje naast een Italiaanse pizzeria. De eigenaar wordt boos wanneer hij ziet dat ze al zijn klanten stelen. Hij schakelt de scooterbende in om pizza's aan huis te bezorgen.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amťlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
10:10 Heldenland Weekend
Het klimrek van Heldenland moet voor iedereen uitdagend zijn, voor kinderen die supergoed kunnen klimmen en voor kinderen die soms wat schrik hebben. Nico en Sieg testen daarom gekke manieren om te klimmen.
«
»
10:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya heeft een tol gekregen en Oggy wil er dolgraag mee spelen. De kleine olifant verijdelt de listen van haar oom om het kostbare geschenk te stelen door het als een spel te zien, zonder te vermoeden wat de tol werkelijk betekent voor Oggy.
«
»
10:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya verveelt zich, dus haalt Oggy zijn favoriete kinderspeelgoed van zolder: een elektrisch treintje. Maar het spel blijkt erg saai te zijn en de kakkerlakken komen langs om de baan op te leuken, wat Piya erg amuseert maar Oggy wanhopig maakt.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Vos.
«
»
11:30 Galactic Agency
Een virus is Toaster binnengedrongen om alle elektrische circuits te verslinden. Op de rand van een black-out, heeft Toaster geen manier om van koers te veranderen naar Electric City.
«
»
11:40 Galactic Agency
De planeet Aqualaguna dreigt te overstromen. Het Galactisch Agentschap grijpt in en ontdekt dat het stijgende water afkomstig is van Felicia, een reuzenoctopus die almaar huilt. Ze is op een date en ontdekt dat ze tentakels heeft gekregen.
«
»
11:55 Helden
De vrienden houden een rolstoelrace.
«
»
12:10 Ket & Doc
Collin (twaalf) heeft zijn papa - die militair is - vaak gemist. Maar deze zomer wordt alles anders... Collin en zijn vader leren elkaar beter kennen en ontdekken dat ze een verschillende kijk op de wereld hebben. Papa droomt van stoere zonen.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers hebben een amulet als gamekey om een oude piratenschat in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze naar de kerker van een fort. Maar er lopen ontsnapte gevangenen rond en ook de gevaarlijke piraat met zijn zwaard.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya slaapwandelt en maakt 's nachts een puinhoop van het huis. De kakkerlakken genieten van de show. Maar wanneer ze door Oggy worden beschuldigd, blijkt het bewijzen van hun onschuld ingewikkelder dan verwacht.
«
»
13:30 De Hazenschool: Bewakers van het gouden ei
Max heeft een wens: lid worden van de coolste bende van de stad. Met een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken. Het vliegtuigje stort echter neer op een merkwaardige plek in het bos: bij de Hazenschool, waar hazen tot paashazen worden opgeleid.
«
»
14:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gezien als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Hij sluit een deal met de kakkerlakken. In ruil voor voedsel, brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Victor maken ruzie over welke kaart van hun magische spel sterker is: de fee of de heks. Ze proberen de echte fee en heks met elkaar te laten duelleren.
«
»
15:00 Mega Mindy
Er is een taartenbakwedstrijd in het dorp, en iedereen probeert vals te spelen om te winnen. Mieke probeert dit tegen te gaan door Toby als tweede jurylid aan te wijzen, maar dat blijkt minder goed te werken dan ze had verwacht.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil meedoen aan een kleurwedstrijd voor kleutertjes georganiseerd door Samson en Marie. Hij besluit zich te vermommen als zijn kleine broertje, maar zijn plannetje loopt uiteraard mis.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Nu Sumush in het bos is, verklaren Mush-Mush en Fonge dat zij de sterkste zwammetjes zijn.
«
»
15:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
GeŽrgerd dat Oggy haar ziet als een aardig, rustig meisje, probeert Piya hem te bewijzen dat ze heel ondeugend kan zijn. Helaas worden al haar pogingen als schattig en onschuldig gezien.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz probeert een influencer te worden in de make-upindustrie. Om meer likes te krijgen organiseert hij een meet-up voor zijn abonnees, maar Magoo steelt de schijnwerpers.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz gebruikt de "TransmorgaFizz" om Wezel een gespierder lichaam te geven, maar de uitvinding komt in Magoo's handen terecht en hij verandert Fizz in een chihuahua.
«
»
16:00 Imago
De inwoners van Zťlos zijn in ijsbeelden veranderd door Glacifer, een wilde imago die even schattig als gevaarlijk is. Kemi probeert haar vrienden te waarschuwen, maar komt te laat: ze zijn al bevroren door het hypnotiserende lied van de imago.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld prikt Piya Kevins ballon door. Ze staat op het punt hem terug te geven en zichzelf aan te geven. Maar Oggy is te bang voor een confrontatie met Bob. Zeer beschermend neemt Oggy het heft in eigen handen.
«
»
16:30 Rox
In het hele land worden overheidsgebouwen opgeblazen. Team Rox moet de misdaden oplossen. Olivia gaat undercover, maar dat gaat niet zoals gepland. Toch lukt het haar om Rick en Xavier te waarschuwen.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Volgens de legende komt een maankat op een nacht met volle maan naar beneden om een peperkoek te ruilen voor een mooie tekening. Maar als de kat niet komt, wordt Piya depressief en stopt met tekenen. Om haar hoop te geven, vermomt Oggy zich.
«
»
17:10 Nachtwacht
Vega en Vlad kunnen Keelin en haar zus Aurel bevrijden, terwijl Wilko zijn onschuld bewijst. Volac slaagt erin om alle wezens vrij te laten die ooit naar het Duistere Hart zijn weggestuurd. Het ontaardt in een strijd tussen Volac en de Nachtwacht.
«
»
17:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Lotta is anders dan andere kinderen. Daarom brengt ze haar dagen door in het Land van Grijs en Grauw. Ze is eenzaam en ze verveelt zich, tot op het moment dat ze achter de grijze muren een heel kleurrijke wereld ontdekt, bewoond door kinderen.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Shoana wil een onvergetelijke fandag organiseren. Met nůg meer activiteiten dan op de fandag van haar rivale Totally Tina. De planning zit propvol en Shoana kan alle hulp van haar vrienden gebruiken.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Flikken Maastricht
In een uit het water getakelde auto wordt het lijk van een al maanden verdwenen vrouw aangetroffen. Haar laatste contact is volgens haar beste vriendin geregeld via een datingsite.
«
»
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers