TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Project Runway
Vier ontwerpers strijden om de drie plekken in de seizoensfinale. De ontwerpers moeten de juryleden hun merk en visie op de toekomst van de mode laten zien in één enkele look.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 André Hazes: Crossroads
André Hazes komt na zes weken therapie en mediastilte aan in Nederland. Er is meer aan de hand dan alleen een burn-out. André's concerten worden geannuleerd, en hij besluit om even met werk te stoppen om zichzelf te vinden.
«
»
13:00 Ik vertrek: Even weg
De familie Hammink uit Oostenrijk bezoekt de familie van der Linden uit Frankrijk, en andersom. Don en Brigitte zijn op de Glamping in Fongrave maar wat bereid om 'emigratie-groentjes' Linda en Martin te adviseren over het runnen van een hotel.
«
»
14:05 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
«
»
14:55 Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
Na de dood van haar echtgenoot verliest de 79-jarige Joyce de controle over de verzameldrang die ze van haar moeder doorkreeg. Haar huis is er nu zo slecht aan toe dat het er wemelt van de ratten.
«
»
15:55 Blind Gesprongen
Audric, Sarah en Victor hebben nu een tijdje kunnen proeven van hun nieuwe job. Ze praten erover.
«
»
16:55 Ik vertrek XL
Na het overlijden van Hans, pakken Marja, Ada, Wim en Renzo de draad voorzichtig weer op. Ze gaan verder in Hans' voetsporen, en zijn vastbesloten hun gezamenlijke droom af te bouwen. Ook op Bonaire maken ze de balans op.
«
»
18:00 Het Echte Leven in de ZOO NL
Vandaag arriveert er een nieuwe Afrikaanse bongo in de zoo. Dit is goed nieuws voor Tika.
«
»
18:35 Help, Mijn Man Is Klusser
John reist af naar het Zuid-Limburgse Voerendaal. Henk heeft zich opgegeven, omdat zijn vrouw Peggy denkt dat hij een klusser is. Maar dat is hij helemaal niet. Toch blijft Peggy bouwmaterialen aanschaffen en YouTube-filmpjes sturen met instructies.
«
»
19:55 Valerian and the City of a Thousand Planets
Valerian en Laureline worden naar Alpha gestuurd, de almaar groeiende metropool waar verschillende soorten samenkomen om kennis en cultuur te delen, om de stad van een duistere kracht te redden die het hele universum in gevaar brengt.
«
»
22:20 Alles Mag Weg
Kimbo en Joost organiseren een verkoop van gemeentemateriaal in Middelkerke. Michael en Igor van Veilbalie zijn ondertussen druk bezig met een oude pastorijwoning in Dikkele.
«
»
23:30 Ontvoerd
Het lukte John niet om de naar Turkije ontvoerde kinderen van Sanne terug te krijgen. Nu staan alle lichten op groen voor een uitspraak van de Turkse rechtbank die de kinderen aan Sanne toewijst. John reist weer met Sanne naar Turkije.
«
»
00:25 Obese
Moeder Eva weet sinds kort dat ze drager is van het borstkankergen. Eva wil haar borsten en eierstokken preventief laten verwijderen, maar door haar extreme overgewicht durven de artsen dat niet aan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers