TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Midsomer Murders
Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend verbrandt. Na dit incident vliegen meer mensen spontaan in brand, alsof ze door hekserij worden getroffen.
«
»
03:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Niet alles verloopt vlotjes als Frank en Lu de verdrinkingsdood van een voormalige Miss Stratford-upon-Avon onderzoeken en er steeds meer over het duistere verleden van de schoonheidskoningin aan het licht komt.
«
»
04:25 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Chief Superintendent Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
05:10 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter, en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
06:00 The Chelsea Detective
Een restauranteigenares en schrijfster verdwijnt uit haar huis en wordt later dood aangetroffen. Inspecteur Arnold en het team onderzoeken de zaak.
«
»
06:50 Death in Paradise
Tijdens een paardentrektocht ontdekt Jack een lijk op een onwaarschijnlijke plaats: het politiebureau. Het blijkt om een van de ruiters te gaan, en de tocht wordt daardoor stopgezet.
«
»
07:45 Death in Paradise
Oudejaarsavond wordt onderbroken wanneer een gemaskerde man een vrouw in haar huis neersteekt. Jack en het team moeten de dader ontmaskeren voordat hij weer iemand vermoordt.
«
»
08:40 Rosemary and Thyme
Een eeuwenoude taxus op het kerkhof van Baffington wordt het middelpunt van een nieuw mysterie voor Rosemary en Laura wanneer een man met pijl en boog op de stam van de boom wordt gespietst.
«
»
09:30 Rosemary and Thyme
Advocaat Martin Frazer en zijn vrouw Suzanne huren Rosemary en Laura in om de ommuurde tuin op hun landgoed Lyvedon Manor te restaureren. Tijdens de werkzaamheden stuiten de twee speurneuzen op verdachte zaken.
«
»
10:20 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
11:10 Midsomer Murders
Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie tijdens de kerstdagen bij elkaar, niet wetend dat iemand uit is op wraak.
«
»
12:00 Midsomer Murders
Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie tijdens de kerstdagen bij elkaar, niet wetend dat iemand uit is op wraak.
«
»
12:50 Midsomer Murders
Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.
«
»
13:45 Midsomer Murders
Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.
«
»
14:35 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd om een afpersingszaak te onderzoeken in de duistere wereld van de victoriaanse geneeskunde. En ze krijgt concurrentie van een nieuw detectivebureau. De eigenaar, Patrick Nash, wil haar inhuren of anders wegconcurreren.
«
»
15:30 London Kills
De vrouw van DI David Bradford wordt vermist. Wanneer de zoon van een parlementslid wordt vermoord, vinden de rechercheurs haar handtas in het huis van het slachtoffer. De vraag is hoe de tas daar is terecht gekomen.
«
»
16:30 Beyond Paradise
DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha hebben Londen verlaten om een nieuw leven te beginnen aan de kust van Devon. Humphrey aanvaardt de vacature van inspecteur bij het politiebureau van Shipton Abbott.
«
»
17:40 Dickensian
Honoria wordt geconfronteerd met de realiteit van de wanhopige situatie van haar vader en wat dit betekent voor haar relatie met kapitein Hawdon. Buckets geduld wordt beloond wanneer nieuw bewijs tot een verrassende ontdekking leidt.
«
»
18:10 Dickensian
Door omstandigheden kan Compeyson niet aanwezig zijn bij een belangrijke ontmoeting met Amelia. Door haar succes voelt hij zich gedwongen drastische maatregelen te nemen om haar interesse te behouden.
«
»
18:40 Ghosts
Omdat de ghosts geen trek meer hebben in Food Club, proberen ze op aanraden van Pat een nieuw tijdverdrijf. En het noodlot slaat toe wanneer Mike en Alison een belangrijke gast op Button House hebben.
«
»
19:20 Ghosts
Robin heeft een openbaring waardoor de ghosts van slag raken en over hun nalatenschap gaan nadenken.
«
»
20:00 Harry Wild
Wanneer de matriarch van een rijke familie uit Dublin tijdens een videogesprek voor de ogen van geschokte familieleden wordt gewurgd, schakelt de dochter van de vermoorde vrouw de diensten in van het net opgerichte detectivebureau Wild/Reid.
«
»
21:00 The Castaways
Wanneer Erin er eindelijk achter lijkt te komen waar haar zus is, wordt haar hoop om Lori ooit terug te vinden door een onverwachte tegenslag de grond in geslagen.
«
»
22:00 New Blood
Stefan en Rash werken voor verschillende autoriteiten aan dezelfde zaak. Wanneer opnieuw een voormalige deelnemer van een medicijnenonderzoek overlijdt, kan een verband tussen deze en twee andere sterfgevallen niet worden ontkend.
«
»
23:05 Smother
Val en Paul brengen de familie op de hoogte van hun plannen om van het huis een therapiecentrum te maken, maar Carol en Frank maken zich zorgen. De politie ondervraagt Elaine over de deuk in haar auto.
«
»
00:10 Black Ops
Dom en Kay slagen er niet in de Brightmarsh-bende op tijd terug te betalen voor een partij drugs en dat kan hun gebroken benen kosten. Dom probeert de zeer gelovige Kay over te halen om het benodigde geld van de kerk te stelen.
«
»
00:40 Black Ops
Dom en Kay komen op het spoor van de mysterieuze Kirsty. Zij is mogelijk een nieuw undercovercontactpersoon en kan het tweetal misschien wel uit de klauwen van de Brightmarsh-bende bevrijden.
«
»
01:10 Scott & Bailey
Inspecteur Rachel Bailey van de politie van Manchester is kwaad omdat ze gedumpt is door haar vriend. Ze voegt zich bij haar collega Janet Scott om de moord op een zwanger Turks meisje te onderzoeken.
«
»
01:55 Scott & Bailey
Nadat ze Nick gedwongen heeft om haar appartement te kopen, ontdekt Rachel dat ze zijn kind draagt. Ze slaagt erin de moordenaar van een huisvrouw in een hinderlaag te doen lopen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers