TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:20 Journaallus
Doorlopende herhalingen van het journaal in lusvorm tot de volgende ochtend.
«
»
09:00 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering komt vanuit de Virga Jessebasiliek in Hasselt. Het thema van de viering is: 'In liefde geroepen om te leven'. Voorganger is pastoor-deken Ali Cornelissis. Een vocaal kwartet o.l.v. Isabella Bikkembergs verzorgt de zang.
«
»
11:00 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Wielrennen: liveverslag van Luik-Bastenaken-Luik. Commentaar (mannen): Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer; op de motor: Renaat Schotte. Commentaar (vrouwen): Ruben Van Gucht en Ine Beyen. Atletiek: Antwerp 10 Miles. Commentaar: Jan De Bruyn.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:22 Sportweekend
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.
«
»
19:55 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:00 Chateau Planckaert
De familie werkt in duo's aan de binnenkant van het kasteel: Junior leert Pauline parket leggen, Eddy en Christa gaan muren kappen en Stephanie krijgt van Christopher een speciale les over afvoerbuizen. De familie traint voor een loopwedstrijd.
«
»
20:45 Flikken Maastricht
In een uit het water getakelde auto wordt het lijk van een al maanden verdwenen vrouw aangetroffen. Haar laatste contact is volgens haar beste vriendin geregeld via een datingsite.
«
»
21:35 First dates
Iris laat maître Patrick achter met zijn mond vol tanden. Gelukkig slaagt haar date Wim er wel in om het gesprek op gang te trekken. Emelda en Eddy bewijzen dat ook 60-plussers nog kunnen daten. Shaman en Margot zijn aangenaam verrast met hun date.
«
»
22:30 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
22:44 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
22:45 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
22:50 Sporza: Formule 1
Samenvatting van de Grote Prijs Formule 1 van China.
«
»
23:10 Factcheckers
Deze week onderzoekt Britt met een grote sensibiliseringsactie of mensen een vreemde USB-stick zomaar gebruiken. Het blijkt een actie te zijn die heel wat commotie veroorzaakt, die de nationale pers haalt en zelfs leidt tot parlementaire vragen.
«
»
00:00 Thuis
Nancy krijgt enkele harde waarheden te horen en die laten haar niet onberoerd. Judith maakt zich enorme zorgen en dat is niet over haar rechtszaak. Dries wil Tamara iets duidelijk maken. Peter geeft Lowie een fikse uitbrander.
«
»
00:25 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers