TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 The Hotel People
Het Culloden Hotel heeft met zijn vijf sterren een reputatie hoog te houden. De nieuwe algemeen directeur Andy en zijn overbelaste team staan onder druk om de gasten tevreden te houden.
«
»
03:45 The Equalizer
Tante Vi roept de hulp in van McCall en het team als ze beseft dat haar masseuse het slachtoffer is van huiselijk geweld. Dante negeert directe bevelen wanneer hij achter de man aangaat die zijn vriend heeft neergeschoten.
«
»
04:30 The Equalizer
Fisk geeft McCall de opdracht een ex-MI6-agent in Parijs op te sporen in een poging een cruciaal document in handen te krijgen. Delilah wordt geconfronteerd met discriminatie tijdens haar nieuwe modestage.
«
»
05:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:05 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:15 Shark Tank
Twee ondernemende jonge zussen presenteren hun bodysprays en lotions voor jonge tienermeisjes. Een chocolatier toont een bijzonder soort chocolade waarin een speeltje verstopt zit.
«
»
07:10 Shark Tank
Een moeder uit Milwaukee, Oregon, presenteert een stijlvolle kledinglijn voor de kleintjes. Een vrouw uit Houston, Texas, riskeert alles voor haar multifunctionele keukenaccessoire.
«
»
08:05 Shark Tank
Een man en zijn zakenpartner laten een unieke variatie op een gewone groente zien. Andere uitvindingen die worden getoond zijn onder andere een apparaat dat bescherming biedt tegen de zon en een unieke barbecuesaus.
«
»
09:05 Shark Tank
Twee mannen tonen een technologie waarmee vissen getest kunnen worden op hoeveelheid kwik. Een jonge vrouw presenteert een modemerk dat gebruik maakt van de kracht van sociale media.
«
»
10:00 Shark Tank
Een vastgoedmakelaar presenteert een technologie die huizenjagen gemakkelijker maakt. Een indrukwekkende jonge ondernemer heeft een limonadekraambusiness om andere kinderen te helpen de commercie in te gaan.
«
»
11:00 Storage Wars
De kopers keren terug op bekend terrein in Santa Ana, CaliforniŽ, de plek waar Dave zijn jeugd doorbracht. Renť hoopt goede zaken te doen, terwijl Jarrod en Brandi maar weinig kunnen klaarspelen. Ivy wordt geconfronteerd met nieuwe biedende rivalen.
«
»
11:20 Storage Wars
De kopers vallen Ivy's thuisbasis binnen in Lancaster, CaliforniŽ. Mary probeert een deal te sluiten met een onverwachte bondgenoot. Jarrod en Brandi zetten hun collega's onder druk, terwijl Rene zijn superioriteit probeert te bewijzen.
«
»
11:50 Storage Wars
De opkopers moeten vroeg opstaan om goede zaken te kunnen doen in Perris, CaliforniŽ. Mary probeert optimistisch te blijven, wanneer Dave's gebrul voor spanningen zorgt. Ivy en Jarrod proberen het hoofd koel en gefocust te houden.
«
»
12:15 Storage Wars
Mary neemt een niet zo geheim wapen mee naar de veiling in North Hollywood, CaliforniŽ. Renť is enthousiast omdat hij weet dat hier veel geld te verdienen valt. Dave waagt een ongebruikelijke gok, terwijl een zelfverzekerde Jarrod de strijd aangaat.
«
»
12:45 Storage Wars
Dave volgt Jarrod en Brandi naar de veiling in Arcadia in CaliforniŽ. Ivy brengt vroeg een bod uit. Mary doet haar best om gelijke tred te houden met de concurrentie te midden van stijgende prijzen.
«
»
13:10 Storage Wars
De kopers keren terug naar Montebello in CaliforniŽ, het slagveld van de beste vondsten en de ergste drama's. Ivy is bereidt om groot geld in te zetten om zijn geluk af te dwingen, maar krijgt daarbij flinke concurrentie van Jarrod en Brandi.
«
»
13:40 Below Deck
Francesca neemt eindelijk een besluit over Elizabeths toekomst aan dek. Rachels bedenkingen over het interieur eisen hun tol van de bemanning, terwijl de relatie tussen Izzy en Rob een duistere wending neemt en James een schokkend verraad pleegt.
«
»
14:35 Below Deck
Als het seizoen begint, verwelkomt een onbekend gezicht de bemanning van My Seanna aan boord, tot iedereens enorme verbijstering. De frustraties van hoofdstewardess Heather nemen toe.
«
»
15:30 Below Deck
Als het seizoen begint, verwelkomt een onbekend gezicht de bemanning van My Seanna aan boord, tot de enorme verbijstering van iedereen. De frustraties van hoofdstewardess Heather nemen toe.
«
»
16:20 Below Deck
Kapitein Seans stijl van leidinggeven blijft Eddie frustreren. Ondertussen is het personeel hard aan het werk om een uitgebreide strandpicknick voor de gasten tot een goed einde te brengen.
«
»
17:15 Below Deck
Kapitein Lee legt de regels op terwijl de bemanning zich klaarmaakt om hun tweede chartergroep aan boord van My Seanna te verwelkomen. Eddie is vastbesloten om Jake te promoveren tot hoofddekman.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
De moord op een onderofficier voert het team naar een club waar Pride's moeder vroeger optrad. Lasalle moet naar huis in Aalabama na een onverwacht telefoontje van zijn familie.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Een onderofficier is vermoord, terwijl hij in de stad was om een vluchtelingengezin te helpen. Wade werkt aan de verkiezingscampagne voor burgemeester Zahra Taylor.
«
»
20:00 Law & Order: Organized Crime
Het team probeert de groep te vinden die verantwoordelijk is voor een moordaanslag op een VN-diplomaat. Whelan en Reyes vinden een aanwijzing in de diepten van het tunnelsysteem van de stad.
«
»
20:50 Law & Order: Organized Crime
De FBI schakelt Bell en Stabler in als ze vermoeden dat een gruwelijke moord verband houdt met een reeks bankovervallen. Een DNA-match wordt gekoppeld aan een verdachte met het perfecte alibi. Het team probeert een zaak tegen hem op te zetten.
«
»
21:45 Hudson & Rex
Wanneer een prominente rechter verdwijnt, krijgen Charlie en Rex hulp van een blinde true crime podcaster. Deze beweert dat ze een moord heeft gehoord, maar de dader uiteraard niet kon zien.
«
»
22:40 Hudson & Rex
In een zaak die zich in realtime afspeelt, hebben Charlie en Rex een uur de tijd om een gemaskerde schutter te ontwapenen die de werknemers van een verzekeringskantoor gijzelt.
«
»
23:30 Nancy Drew
Nancy en Ace werken samen om een manier te vinden om de vloek te verbreken. Carson en Jean groeien steeds dichter naar elkaar toe. Jesse en Birdie bedenken een plan om de pestkop op school een lesje te leren.
«
»
00:20 Nancy Drew
Nancy komt een oude vriend tegen die in de stad is voor een remake van een horrorfilm. Een bezorgde Ryan biedt aan om Nancy te helpen, aangezien hij een zelfbenoemde expert is op het gebied van de originele versie van de film.
«
»
01:15 The Real Housewives of New York City
Luann en Sonja wonen een bijeenkomst bij van de Fortune Society en ontmoeten vrouwen die in de gevangenis hebben gezeten. Ramona gaat uit eten met Avery en Mario in een van hun lievelingsrestaurants.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers