TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Hailey Dean Mystery: 2+2=4 Murders
Hailey's nichtje vertelt haar dat haar muziekleraar, de belangrijkste kracht achter het inzamelen van geld voor schoolreparaties, vermist is geraakt. Hailey gaat op onderzoek uit en vindt bloed. De politie ondervraagt alle leraren.
«
»
10:10 Hailey Dean Mysteries: A Marriage Made for Murder
Hailey's professionele ethische code verhindert haar om naar de politie te gaan over de bekentenis van een cliŽnt, dus moet ze een andere manier vinden om de moordenaar voor het gerecht te brengen.
«
»
11:40 Dead Asleep
Experts op het gebied van parasomnie en slaap leggen uit wat slaapwandelen veroorzaakt. Een klinisch psycholoog analyseert de gebeurtenissen in Randy's leven en onderzoekt hoe deze zijn mentale toestand kunnen hebben beÔnvloed.
«
»
12:30 Dead Asleep
Exclusieve beelden van de rechtszaak en getuigenissen van journalisten die verslag deden van het rechtsproces geven inzicht in het schokkende verhaal en de belangrijkste aspecten van deze zaak.
«
»
13:15 Cold Case Files
Twee onopgeloste moorden op de geliefden, Zilpha Lowery en Jeremiah Pittman, plagen een familie en twee detectives ontdekken een plaats delict die een dertien jaar oude zaak kan helpen oplossen.
«
»
14:05 Cold Case Files
Op de avond voor Halloween komt er in Oil City een telefoontje binnen. De beller beweert te hebben gezien dat een meisje door een man van de straat werd gehaald en in een rode auto werd weggevoerd.
«
»
14:50 Cold Case Files
Een beginnende coldcase-detective die de brute steekpartij van een gepeste tiener onderzoekt, ziet een aanwijzing op een oude plaats-delict foto die kan helpen bij het oplossen van de 27-jarige zaak.
«
»
15:40 Cold Case Files
Het boek van een moordenaar wordt de sleutel in een 29 jaar oude zaak over de moord op een middelbare school stelletje en drie andere onopgeloste zaken, waardoor de politie denkt dat ze met de Zodiac Killer te maken hebben.
«
»
16:25 Forensic Files
Een masker wordt ontdekt in de buurt van de plaats delict en de politie hoopt dat het zal leiden naar de moordenaar van een begrafenisondernemer.
«
»
16:50 Forensic Files
Een jonge moeder wordt seksueel misbruikt en vermoord in haar huis, en terwijl de moordenaar nauwgezet alles wast, laat hij een enkele haar achter.
«
»
17:20 Forensic Files II
Een gevaarlijke brand zorgt ervoor dat onderzoekers de oorzaak van een ongewone dood opnieuw moeten onderzoeken. Dit beseffen de experts als het bewijs in een andere richting wijst.
«
»
17:40 Forensic Files II
Het naakte lichaam van een jonge vrouw wordt ontdekt in een afgelegen gebied. De vondst leidt de forensische onderzoekers naar een zoektocht naar aanwijzingen over haar identiteit en de identiteit van haar moordenaar.
«
»
18:05 Forensic Files
Als een student vlak voor haar huwelijk op mysterieuze wijze verdwijnt, wordt een onderzoek gestart.
«
»
18:30 Forensic Files II
Een koffer leidt tot de ontdekking van een bijna perfecte misdaad. Onderzoekers raken in de war.
«
»
18:55 Forensic Files II
Een populaire klusjesman in een stad in New Hampshire wordt vermoord teruggevonden. Onderzoekers volgen forensische aanwijzingen. Deze aanwijzingen leiden tot een schokkende conclusie.
«
»
19:15 Forensic Files II
Een jonge moeder wordt op klaarlichte dag vermoord, op een drukke parkeerplaats.
«
»
19:40 Forensic Files II
Een mysterieuze moord in een chique gemeenschap wordt opgelost door forensisch onderzoek van mobiele telefoons, dat plaatsvond na het vinden van de verblijfplaats van een hoofdverdachte.
«
»
20:05 Forensic Files II
Een meedogenloze seriemoordenaar terroriseert de inwoners van een klein stadje in Texas.
«
»
20:30 Hailey Dean Mystery: A Will to Kill
Hailey raakt verwikkeld in de zaak van een vermiste studente. Hoe dieper Hailey in de verdwijning van de jonge vrouw graaft, hoe meer ze ervan overtuigd raakt dat de haar verloofde betrokken is bij de zaak.
«
»
21:55 Hailey Dean Mysteries: Death on Duty
Hailey Dean was officier van justitie en nu therapeut. Een goede vriend van haar collega Finch wordt vermoord en het onderzoekende parlementslid noemt het een willekeurige overval. Hailey helpt Finch bij het onderzoek.
«
»
23:20 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In Vietnam verdiept Kees zich in de streng verboden handel in neushoornpoeder en tijgervlees. De handel in producten van deze bedreigde diersoorten is zeer strafbaar.
«
»
00:10 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In de OekraÔense hoofdstad Kiev stort Kees van der Spek zich als trouwlustige vrijgezel op de schimmige bruidenmarkt. Ook brengt hij een bezoek aan het rampgebied rond Tsjernobyl.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers