TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:10 The Golden Girls
Blanche is dolblij als haar dochter Rebecca, een ex-model dat inmiddels nogal is aangekomen, op bezoek komt. Rebecca's sullige geliefde is ook mee en confronteert haar voortdurend met haar gewicht. De grap is: ze overweegt met hem te trouwen.
«
»
16:40 SOS Piet
AloÔs' paprikasoep schift, wil niet binden, smaakt slecht en ziet er erg vettig uit. Serge heeft aspergepuree gemaakt, maar die zit vol draden en smaakt vies. En de brownies met witte chocolade van Ines zijn vettig.
«
»
17:15 SOS Piet
Erwin wil witloofkroketten maken, maar eindigt steevast met slappe kroketten die aan het mes blijven kleven en zelfs niet gepaneerd kunnen worden. Saskia krijgt hulp bij het maken van een spiegelei met krokant spek.
«
»
17:45 SOS Piet
Caroline is niet tevreden over haar quiche van zeewolf. Er zit te veel vocht in, de koek is niet krokant en ze krijgt hem niet mooi uit de taartvorm. Johanna wil empanada's maken, maar haar deeg is smakeloos en droog.
«
»
18:20 SOS Piet
Sharon gaat helemaal de mist in bij de bereiding van haar kipfilet met roze pepersaus. Haar saus heeft de foute kleur en smaakt zuur. Piet Huysentruyt snelt ter hulp. Linda houdt van geflambeerde scampi's, maar ze zelf bereiden schrikt haar af.
«
»
18:55 SOS Piet
Dertig jaar geleden at Hugo speenvarken in SardiniŽ. Hij droomt ervan om deze smaakervaring te evenaren, maar tevergeefs. Bij de barbecue zijn de aardappelen te droog en hebben ze geen smaak.
«
»
19:30 Danni Lowinski
Wanneer het huurcontract van Madeleines krantenwinkel wordt opgezegd omdat een supermarktketen zich ter plekke wil vestigen, wil de uitbaatster niet wijken. Kapster Jolien wil scheiden van haar man.
«
»
20:20 Danni Lowinski
De zestienjarige Turkse Zenyep doet een beroep op Danni. Haar ouders willen het meisje naar Turkije sturen om haar daar te laten trouwen met haar neef, maar Zenyep heeft er geen oren naar.
«
»
21:10 Gilliams & De Bie
Misdaadserie over inspecteurs Werner Gilliams en Rudy de Bie, die moordzaken trachten op te lossen.
«
»
22:10 Gilliams & De Bie
Misdaadserie over inspecteurs Werner Gilliams en Rudy de Bie, die moordzaken trachten op te lossen.
«
»
23:05 The Golden Girls
Dorothy sluit vriendschap met een schrijfster, Barbara Thorndyke. Deze gaat zich al snel bemoeien met Dorothy's relatie met Blanche en Rose, die Barbara maar een verwaande snob vinden.
«
»
23:35 Tegen de Sterren Op
Als kersvers voorzitter van Anderlecht houdt de excentrieke Marc Coucke, gespeeld door Jonas Van Geel, op zijn eerste officiŽle dag een persconferentie.
«
»
00:15 Tegen de Sterren Op
Cathťrine Moerkerke, gespeeld door Clara Cleymans, verkent als journaliste bijzondere werelden. Zo ook de wereld van de wc-madammen.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers