TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus is niet meer tevreden over zijn huisje. Hij besluit een compleet nieuwe paddestoel in hout te timmeren. Maar de werken lopen niet van een leien dakje.
«
»
06:05 Kabouter Plop
De kabouters verwennen Lui, want hij voelt zich niet lekker. De postbode mag in het bed van Plop uitrusten en Kwebbel stelt zich op als zijn persoonlijke verpleegster.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel hebben de blokkendoos uit de kast gehaald. Ze willen een hoge toren bouwen. Lui kijkt toe, want hij is te moe om mee te helpen, maar dan krijgt hij plotseling last van een niesbui.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een mooi karretje geknutseld. Hij wil graag een rondje maken, maar zijn vrienden hebben geen zin om het wagentje voort te trekken. Daarom bedenkt Klus een fantastisch plan.
«
»
06:16 Flin & Flo
Flin heeft van de tafel een boeltje gemaakt, zijn muesli hangt namelijk overal. Flin vindt dat leuk en toont aan Flo hoe hij met zijn lepel de muesli katapulteert. Flo wil niet dat hij met zijn eten speelt en vertelt het verhaal van draak Schrok.
«
»
06:25 Flin & Flo
De schaduwen in Draco zijn door de volle maan veel groter en griezeliger dan anders. Flin is zelfs bang voor de schaduw van zijn eigen knuffels. Flo vertelt hem over Schaduwdraak Schim.
«
»
06:35 Heidi
Grootvader geeft Heidi een broche die van haar oma en van haar moeder is geweest. Ze draagt hem met trots.
«
»
06:55 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:15 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:00 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Binnen enkele dagen is het volle maan en de leden van de Griezelclub moeten dus snel handelen. Leen uit haar bezorgdheid bij Sol. Ze vreest dat Olivia het op Robin heeft gemunt.
«
»
08:15 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Boris en Max zijn nog steeds op zoek naar Daphne. Wat ze echter niet weten, is dat Daphne samen met Eli een plan beraamt om Max terug te pakken.
«
»
08:25 Trolls: The Beat Goes On!
Als Guy het zat is om de gangmaker van elk feest te zijn, besluit hij een leerling op te leiden die zijn plaats kan innemen. Smidge spreekt per ongeluk af om met Milton én Guy naar het Haarbal te gaan.
«
»
08:45 Super Monsters
De supermonsters maken een uitstapje naar het Natural History Museum. Maar Frankie heeft echter altijd pech. Hij breekt per ongeluk heel veel objecten, daarom is hij heel erg verdrietig.
«
»
08:55 Super Monsters
Lobo kan zijn zilveren munt niet meer vinden en dan verliest hij ook zijn jojo en Drac's honkbalknuppel en bal.Zoe helpt hem het moment te herinneren waarop de dingen verloren waren.
«
»
09:10 De Sterrenstudio
Deze keer maak je in De Sterrenstudio kennis met fonkelnieuwe K3'tjes, een nieuw superstoer baasje voor Samson en een megaflexibele superheldin.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
De negenjarige Jasper komt op bezoek bij Sofie. Hij eet heel graag pralines, maar houdt niet van degenen die gevuld zijn met likeur. Hij wil van haar leren hoe je pralines kan maken die wél geschikt zijn voor kinderen.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een man komt een klacht indienen. Onbekenden zouden hem gedrogeerd hebben met een slaapmiddel. Na een melding van geluidsoverlast komen Floor en Femke een brutale overvaller op het spoor. Ze krijgen hulp van een getuige om de zaak op te lossen.
«
»
12:25 Milo
Liams date met Didier valt enorm mee, terwijl de date van Fran met Stuart uitdraait op een nachtmerrie. Milo maakt zich zorgen over de betekenis van de kus met Jesse.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Quinten heeft zijn twijfels over Iris. Hij gaat op het internet op zoek naar informatie over haar verleden. Hanne besluit tot actie over te gaan.
«
»
14:10 Wittekerke
Terwijl Magda een lastige Camilla probeert te verplegen, blijft Georges met een flink aantal vragen over het ongeval zitten. Bart is er nog steeds van overtuigd dat Camilla zijn moeder is en hij wil absoluut bij haar zijn.
«
»
15:10 The Good Doctor
Shaun assisteert Melendez bij de operatie van de professionele gamer Bobby Ato. Volgens Shaun is er meer met de patiënt aan de hand dan Melendez inziet.
«
»
16:00 Superstore
De nieuwe clustermanager komt op bezoek en besluit om bezuinigingen door te voeren. Amy en Jonah smeken haar om niemand te ontslaan en zoeken naar andere manieren om meer geld te verdienen. Mateo wil zich bewijzen.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 Aspe
Een gevoelige moordzaak zorgt ervoor dat de promotiekansen van commissaris De Kee op het spel staan. Wanneer informatie naar de pers wordt gelekt, heeft Van In het vermoeden dat zijn collega-inspecteur Tom Smeekens de mol is.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke onderbreken een alcoholcontrole voor een dringende interventie. Maar bij hun terugkeer wacht hen een onaangename verrassing. Een oogverblindende schoonheid vraagt Robin en Tom om hulp omdat ze met haar auto panne heeft.
«
»
18:20 Milo
Robyn en Milo geven een afscheidsconcert voor Robyns nichtje. Robyn is teleurgesteld.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Jelle, Benny en Mathias willen Jan gezelschap houden. Jan zelf reageert echter afwijzend.
«
»
20:40 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel krijgen tijdens een schattenjacht bij onze noorderburen, in Gouda, de steun van jong geweld. 'VTM NIEUWS'-journaliste Hannelore Simoens vormt een duo met Axel en tv-kok Loďc Van Impe gaat met Jacques op zoek naar verborgen parels.
«
»
21:45 Blind Gesprongen
Sarah floreert in haar nieuwe job, met als eerste grote project de organisatie van de Special Olympics. Audric ontmoet sommelier Jean Luca en samen tillen ze zijn kennis van wijn naar een hoger niveau.
«
»
22:45 Telefacts
Putten en barsten in de weg, gevaarlijke bochten, de Belgische wegen behoren tot de slechtste van Europa. Ieder jaar laten rond de vijfhonderd mensen het leven op onze wegen, de staat van het wegdek speelt daarbij vaak een rol.
«
»
23:35 Familie
Jelle, Benny en Mathias willen Jan gezelschap houden. Jan zelf reageert echter afwijzend.
«
»
00:10 The Good Doctor
Shaun assisteert Melendez bij de operatie van de professionele gamer Bobby Ato. Volgens Shaun is er meer met de patiënt aan de hand dan Melendez inziet.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers