TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
Er vindt opnieuw een huwelijksceremonie plaats. Ondertussen gaan de pasgetrouwde stellen op huwelijksreis. Jo en James hebben een serieus gesprek waarin ze zich afvragen of ze hun relatie nog een kans willen geven.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar heeft zich teruggetrokken in een uitgestrekt huis in het Exmoor National Park en wil hun vier galmende kamers op de begane grond transformeren om het beste uit hun droomhuis te halen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Achter gesloten deuren
Helena raakte op haar veertiende zwanger, maar onder druk van haar gelovige vader werd het kind afgestaan voor adoptie. Helena is nu in het grootste geheim op zoek naar haar verloren zoon.
«
»
13:25 Renovate Don't Relocate
Een gescheiden moeder met twee kinderen heeft twintig jaar geleden haar droomhuis gekocht in het oosten van Sussex. Ze heeft niet veel geld maar wil de kamers op de bovenverdieping een upgrade geven zodat er een huurder in kan trekken.
«
»
14:15 Blind getrouwd: Australië
De nieuwe koppels komen voor het eerst bij elkaar voor een etentje en er vindt een onverwacht vertrek plaats. Bryce en Melissa zorgen voor het nodige drama. Joanna eist antwoorden van James.
«
»
15:30 Achter gesloten deuren
Paul is invalide na een ruzie met zijn ex Bianca. Hij viel van de trap en weet niks meer. Bianca zorgt voor hem en ze gaan elkaar weer leuk vinden. Maar hij is wellicht niet eerlijk over het voorval.
«
»
16:25 MasterChef Australië
De chefs uit het winnende team van de voorgaande opdracht krijgen 75 minuten de tijd om een gerecht te bereiden met behulp van de keukenapparaten die hen worden aangeboden. De vraag is wie mag strijden voor immuniteit.
«
»
17:30 Alles Mag Weg
Raf en Koen, de goedlachse broers van Belga Veilingen moeten meer dan driehonderd koekoeksklokken taxeren. Kimbo en Kevin van Openbare Verkopen hebben de handen vol met het uitpakken van retourgoederen van Amazon.
«
»
18:35 Home and Away
Justin en Leah zijn ondersteboven van zijn ontdekking dat Andrew werd grootgebracht in een groep van doomsday-preppers. Ze vragen zich af hoe ze de jongen ooit over al zijn trauma's kunnen helpen.
«
»
19:05 Moordenaars Open & Bloot
De politie staat voor een raadsel wanneer de gescheiden Kathleen Lipscomb dood wordt aangetroffen langs de kant van de weg. In 1986 valt Sue Snow dood neer na het innemen van een pijnstiller.
«
»
20:00 Premier League Darts
De tiende speeldag vanuit Manchester, Engeland.
«
»
23:40 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Nieuwe huurders zorgen voor overlast en een opeenhoping van klachten in een buurt. Ze hebben voortdurend achterstanden met hun huur en beledigen de buren, zodat ze zelfs overwegen hun appartement te ontruimen.
«
»
00:35 Moordenaars Open & Bloot
De politie staat voor een raadsel wanneer de gescheiden Kathleen Lipscomb dood wordt aangetroffen langs de kant van de weg. In 1986 valt Sue Snow dood neer na het innemen van een pijnstiller.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers