TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een voedselmozaïek van een blokhut, een brutale kameleon speelt met een kleurrijke spin en het Boekenmeisje maakt een drone.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje wordt getransporteerd naar de wereld van glitterrock, waar hij de plek inneemt van een beroemde muzikant. Onder het gejuich van fans, neemt Stoppeltje de rol van rockster graag op zich, maar zijn optreden gaat niet helemaal volgens plan.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Rintje
Rintje gaat een nachtje logeren bij oma. Als een echte ontdekkingsreiziger gaat hij op zoek naar spannende nieuwe dingen. Maar tot zijn teleurstelling vindt hij niets. Daar weet oma wel wat op.
«
»
06:30 Dinostad
Mama ontdekt dat er een hapje ontbreekt in een lekkernij die ze in de koelkast bewaarde. Ze vermoedt dat het een vampier-komkommer is geweest. Er is niemand beter in het redden van het gezin dan Ricky, maar hij zal zichzelf moeten beschermen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu besluit smen met chef Fred een bezorgdienst op te zetten.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Een meisje past niet in haar rolschaatsen, maar het zijn haar lievelings, Dropje maakt ze groter.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Na een fikse ruzie laten Simon en Gaspard de sleutel van hun hut in een grote plas vallen. In een oogwenk beginnen ze zich voor te stellen dat ze in de plas moeten duiken, die onvermijdelijk een enorme oceaan wordt, om de sleutel te vinden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de jaarlijkse tuin-ontwerpwedstrijd en Zip heeft gewonnen. Hij krijgt een prijs uitgereikt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een juwelier komt langs met een kapot alarmsysteem. Zonia kan het pas morgen maken. Saïd wordt nu bezorgd om alle spullen in de Repair Shop en besluit die nacht de wacht te houden.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft een klavertjevier gevonden en is door het dolle heen. Dit gaat hem geluk brengen! Marie gelooft niet in het klavertjevier, maar al snel moet ze toegeven dat ze ongelijk heeft en wil ze dat klavertje ook wel eens uitproberen.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van een spookschip waar de kapitein is getroffen door een kwade vloek. Om deze vreselijke vloek te beëindigen moeten Molang en Piu Piu de kapitein leren zwemmen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Lou heeft er genoeg van om in haar eentje het huishouden te runnen en elke dag pizza te eten bij Gino's omdat haar moeder liever computerspelletjes speelt dan te koken of het vuilnis buiten te zetten. Dus trekt ze in bij haar beste vriendin Mina.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Thomas ontdekken dat roodwangschildpadden bij ons in de vrije natuur leven. Én dat ze ferm kunnen bijten.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
08:30 Casper en Emma - op safari
Casper en Emma gaan naar Afrika. Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo.
«
»
09:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
10:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
10:10 Tok Tok
Robbert is gemeen en vindt het leuk om zijn broer te pesten, wat leidt tot frequente ruzies tussen de twee. Gordon en de anderen bedenken een spel om elkaar beter te leren begrijpen.
«
»
10:15 Tok Tok
Otto vernietigt al zijn creaties als ze niet perfect zijn. Claude vraagt de kuikens om hem te leren dat imperfectie oké is. Men kan tenslotte altijd van fouten leren.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio een bal door het raam van de Oger schopt, moet hij hem terug gaan halen. Zal hij de verschrikkelijke Oger tegen het lijf lopen?
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio heeft een probleem. Hij moet op twee plaatsen tegelijk zijn. Hoe gaat hij dat oplossen?
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella en Molly moeten een weekend bij hun grootmoeder doorbrengen. Stella is boos, want ze heeft een normaal weekend met de tweeling gepland. Ze beseft dat met een beetje compromis iedereen een leuke 'koninklijke logeerpartij' kan hebben.
«
»
11:05 Royals Next Door
Er is een crisis van moederliefde tussen drie generaties Royals op Moederdag, totdat een onverwachte moeder Stella laat zien hoe men mensen weer bij elkaar brengt.
«
»
11:20 Lou
Het is elke Halloween hetzelfde: als Lou thuiskomt, is de flat versierd met pompoenen en vleermuizen en haar moeder Emma verstopt zich achter de bank om haar bang te maken. Lou krijgt hier alleen maar een vermoeide glimlach van.
«
»
11:35 Lou
Lou is er zeker van dat ze de sprookjesprins heeft gevonden die perfect bij haar moeder past. De slimme, knappe Alexander solliciteert naar de vrijgekomen huurwoning naast haar. Lou wil dat hij het contract binnenhaalt.
«
»
11:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
11:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:00 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Sana heeft twee grote passies: boksen en bakken. Vanaf dit schooljaar volgt ze een opleiding om patissier te worden. En binnenkort mag ze in Italië haar eerste grote wedstrijd boksen. Ze zal voor beide passies moeten knokken.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari krijgen een bijzondere opdracht. Ze moeten zelf als inbrekers aan de slag en een kluis kraken om het spel te kunnen winnen. Het huis dat ze moeten infiltreren wordt echter bewaakt.
«
»
12:50 Helden
De Helden proberen boodschappen te ontcijferen via een andere manier van communiceren, en beklimmen een gebouw zoals echte superhelden.
«
»
13:00 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
13:30 Stormwind 3: op weg naar Ora
Mika vertrekt naar Andalusië waar ze een grote kudde wilde paarden ontdekt. Hun leefgebied wordt bedreigd, omdat de eigenaar het landgoed moet verkopen. Met behulp van een oude traditie wil Mika het gebied redden.
«
»
15:10 Rox
Er is een aanval geweest op de ultrageheime militaire basis Alpha, waar atoomwapens worden ontmanteld. Een groep terroristen wil de atoombom in handen krijgen. Team ROX moet ervoor zorgen dat de atoombom niet in verkeerde handen valt.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
In een herberg in Sarawi ontmoeten de helden Solim en zijn ouders, die te druk bezig zijn met hun krimpende oase om op te merken dat hun zoon op het punt staat een imago op de wereld te zetten.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
16:30 Lena & Benedict
Nora en Job Kleverlaan besluiten Lena en Benedict met een zelfgemaakte drone te bespioneren. Op school vertelt Juf Carola hoe slecht Lena ervoor staat. Lena moet voor straf een presentatie houden.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Schijtluizen
Een VIP-ontmoeting voor Sien en Nidal: ze maken kennis met het vliegend hert, een reusachtige en heel zeldzame kever.
«
»
18:10 Nachtwacht
Sacha vindt een prachtige maansteen in het bos. Keelin voelt dat er iets aan de hand is met de steen, maar ze kan niet zeggen wat. Ondertussen zorgt een groot en sterk wezen voor onrust in Schemermeer.
«
»
18:35 De Hoppers
De kinderen zijn 4 dagen op schoolreis. Geert mist hen. Jackie wil er toch een leuke tijd van maken. Ze spelen hun lievelingsfilms en series na.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said één dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit. Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succes is geweest.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een puppy laat zien hoe hij op een zak met lekkers kan passen, terwijl een baby kiekeboe speelt.
«
»
19:40 Jenny
Jenny wil dat alles perfect is voor het bezoek van Charles, haar vriend uit Rimouski, die ze in het ziekenhuis heeft ontmoet. Ze hebben een prachtige dag, totdat Charles een moeilijke bekentenis doet.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De twaalf overgebleven deelnemers zullen duelleren. Zij nemen elk om beurt plaats onder een douche van confetti. Ze moeten ballen gooien en het doelwit van hun tegenstander te raken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers