TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:00 Wielerclub Wattage
Deze week vanuit de Koninklijke Stadsschouwburg in Brugge.
«
»
17:55 Het Proces dat Niemand wou
Actrice Maaike Cafmeyer en kleedster Ellen komen aan het woord. We beleven mee hoe de zaak gemediatiseerd werd.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Bockie De Repper.
«
»
19:35 The Office
De kantoorgenoten reizen naar Niagara Falls om het huwelijk van Jim en Pam te vieren. Michael, Dwight en Andy willen de bruiloftsgasten ontmoeten. Jim verklapt een geheim tijdens het repetitiediner.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
In Uruguay ontmoet Ben de Britse Rhona, een actrice die de schijnwerpers verliet voor een leven in een Zuid-Amerikaanse vallei, waar ze mishandelde paarden een nieuw leven geeft. Ondanks haar altruïsme heeft Rhona ook al een en ander meegemaakt.
«
»
21:25 Het digitale dilemma
De convergentie tussen mens en machine is onomkeerbaar geworden. Wanneer komen de robots of zijn ze hier al? Pakken ze al onze banen af of laten ze alleen rotbaantjes over? Gaan mens en machine samen aan de toekomst werken of gaan ze ons vervangen?
«
»
22:20 De ideale wereld
Gast: Jacotte Brokken.
«
»
23:00 Studio Brussel Live: 30 jaar zonder Kurt Cobain
Op 4 april 2024 is het precies dertig jaar geleden dat de wereld afscheid nam van Kurt Cobain. Vijf topartiesten brengen een unplugged eerbetoon aan het grunge-icoon tijdens een exclusieve Studio Brussel Live Live sessie.
«
»
23:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers