TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Stargate SG-1
Onder het bevel van generaal Hammond zet het SG1-team koers naar de planeet P7J989. Op het eerste zicht komen ze terecht in een wereld met een vrij geavanceerde technologie en anderzijds een prachtige flora.
«
»
02:10 Stargate SG-1
Het SG 1-team bevindt zich op een onbekende planeet. Eenmaal op verkenningstocht, ziet Daniel hoe een vrouw op het punt staat om zelfmoord te plegen door van een rots te springen. Hij weet haar te redden, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen.
«
»
03:55 Stargate SG-1
Jack en zijn team keren terug naar Cimmeria omdat ze ontdekt hebben dat er een invasie plaatsvindt van de Goa'ulds. Het team voelt zich verantwoordelijk omdat zij de enige bescherming van het volk tegen de Goa'ulds, Thors hamer, vernietigd hebben.
«
»
04:35 Stargate SG-1
Het SG1-team verkent een dode planeet en stuit op een bol die elektromagnetische signalen uitstuurt. De onderzoekers denken dat het een tijdcapsule is en zijn geïntrigeerd door het voorwerp. Ze besluiten het aan een verder onderzoek te onderwerpen.
«
»
05:15 Stargate SG-1
Bra'tac, Teal'cs oude mentor, komt onverwacht door de Stargate. Hij brengt het slechte nieuws dat Apophis de vernietiging van zijn ruimteschip heeft overleefd en Rya'c heeft ontvoerd. Jack O'Neill en het team reizen naar Chulak om hem te bevrijden.
«
»
05:55 Stargate SG-1
Daniel beseft dat het tijd is om terug te keren naar Abydos voordat de Stargate daar definitief gesloten wordt en neemt Teal'c met zich mee. Hij besluit zijn schoonvader op te zoeken en hem het nieuws mee te delen dat hij Sha're niet heeft gevonden.
«
»
06:45 Stargate SG-1
Tijdens een verkenningsmissie op de planeet BP6 - 3Q1, wordt Teal'c gestoken door een reuzeninsect. Het SG1-team keert gelijk terug naar haar Amerikaanse thuisbasis. Een bloedonderzoek wijst uit dat er buitenaards DNA in Teal'cs lichaam aanwezig is.
«
»
07:30 Stargate SG-1
Het SG1-team zet koers naar de planeet waarop de Tok'ra verblijven, een stam waarvan de leden een larve in zich hebben. Het zijn echter geen Goa'ulds. Zij verachten die groepering en rebelleren tegen de destructieve principes van Ra's volgelingen.
«
»
08:15 Beverly Hills, 90210
Met nog enkele uren te gaan voor hun bruiloft, slaan de zenuwen toe bij Kelly en Brandon.
«
»
09:10 Beverly Hills, 90210
Kelly en Brandon proberen om te gaan met de nasleep van hun afgelaste huwelijk. Noah ontdekt dat zijn vader zware financiële problemen heeft. Steve maakt kennis met de ambitieuze actrice Sophie Burns.
«
»
09:55 Beverly Hills, 90210
Deze dramaserie volgt het dagelijkse leven van een groep rijke tieners die in Beverly Hills wonen en op de fictieve West Beverly Hills High School zitten. Ze worden elke keer opnieuw met trimofen en tragedies geconfronteerd.
«
»
10:40 Beverly Hills, 90210
De assistente van Donna steelt haar ontwerpen en doet alsof ze van haar zijn. Brandon solliciteert bij een krant in New York. De auditie van David bij het lokale radiostation is een succes.
«
»
11:30 Beverly Hills, 90210
Noah heeft het er nog steeds moeilijk mee dat zijn vader zelfmoord heeft gepleegd. Hij zoekt zijn toevlucht tot alcohol. Kelly probeert Donna te overtuigen om een winkelpand te huren.
«
»
12:15 Beverly Hills, 90210
Brandon mag aan de slag bij de New York Chronicle en vertrekt naar New York. Er wordt een afscheidsfeestje georganiseerd. Donna en Noah groeien steeds meer uit elkaar.
«
»
13:05 Beverly Hills, 90210
Deze dramaserie volgt het dagelijkse leven van een groep rijke tieners die in Beverly Hills wonen en op de fictieve West Beverly Hills High School zitten. Ze worden elke keer opnieuw met trimofen en tragedies geconfronteerd.
«
»
13:50 Beverly Hills, 90210
Het is bijna Thanksgiving. Terwijl Kelly en Valerie spullen van Brandon opruimen, stuiten ze op een brief die Valerie schreef aan Brandon. Noah veroorzaakt een ongeval terwijl hij dronken is.
«
»
14:40 Beverly Hills, 90210
Iedereen is verrast door de terugkeer van Dylan, vooral Kelly. David wordt beschuldigd van verkrachting van een minderjarige en wordt hierdoor geschorst op zijn werk. Matt heeft financiële problemen en wordt uit zijn appartement gezet.
«
»
15:25 Beverly Hills, 90210
Steve ontdekt dat zijn moeder lesbisch is. Kelly staat voor een zware beslissing.
«
»
16:10 Stargate SG-1
Het SG1-team bevindt zich nog steeds temidden van de Tok'ra-stam. De onderhandelingen om een bondgenootschap te vormen zijn met een sisser afgelopen. Het SG3-team moest Sam naar haar vader terug te brengen, maar noch zij noch Sam mogen terugkeren.
«
»
17:00 Stargate SG-1
Generaal Hammond is trots op de ontdekking die het SG11-team gedaan heeft op de planeet PXY 887. Het SG11-team keert echter niet terug van hun missie. Daarom wordt het SG1-team gemobiliseerd om uit te zoeken wat er met hun collega's aan de hand is.
«
»
17:45 Stargate SG-1
De SG1-leden willen terugkeren naar de zopas ontdekte planeet omdat ze er onderzoeken willen uitvoeren die heel boeiend beloven te worden. Hammond geeft hen de toestemming om terug te gaan, maar bij hun aankomst wacht hen een onaangename verrassing.
«
»
18:30 Stargate SG-1
Door een vergissing in de programmering, reizen de leden van SG-1 terug in de tijd naar het jaar 1969. Bij hun aankomst op een uiterst geheime militaire basis, worden ze echter onmiddellijk gevangengenomen en wordt al hun materiaal in beslag genomen.
«
»
19:20 Stargate SG-1
SG1 reist naar een nieuwe planeet omdat Daniel vermoedt dat hij daar mogelijk een antwoord kan vinden over de origine van de Stargates. Ze komen echter terecht in een bizarre ruimte. Plotseling wordt Jack geïmmobiliseerd door een mysterieus voorwerp.
«
»
20:05 Stargate SG-1
Op een planeet treffen de leden van SG-1 een oude man aan. Hij vertelt hen dat hij al heel zijn leven vlucht voor de Gou'aulds, omdat ze ontdekt hebben dat hij in staat is om wapens te ontwikkelen die weerstand kunnen bieden aan het destructieve ras.
«
»
20:50 Stargate SG-1
Het SG-team van Hank Boyd heeft een signaal uitgestuurd om terug te keren naar de thuisbasis, maar het komt slechts traag door. Onderzoek wijst uit dat het team belaagd wordt door een tijdsvertragend zwart gat.
«
»
21:35 Stargate SG-1
Het SG1-team probeert een nieuw tuig uit om met een camera beelden te registreren van een onbekende planeet. Het gaat om een soort miniatuurvliegtuigje dat de planeet verkent vooraleer een team ter plaatse wordt uitgestuurd.
«
»
22:25 Stargate SG-1
Jack O'Neill wordt wakker in een medische faciliteit op Aarde. Een man vertelt hem dat hij belandt is in het jaar 2077 en dat al zijn teamleden en waarschijnlijk iedereen die hij kende, overleden is.
«
»
23:10 Stargate SG-1
SG1 heeft van de Tok'ra de boodschap gekregen hen op een planeet te ontmoeten. De teamleden begeven zich naar de plaats van de afspraak, maar één en ander loopt de mist in. Een naderend ruimtetuig stort neer.
«
»
23:55 Spin City
Nadat de moeder van Michael op bezoek komt en de burgemeester ontmoet, is er een klik.
«
»
00:20 Spin City
Michael moet ervoor kiezen om of zijn moeder of de burgemeester te beschermen wanneer er een schandaal uitbreekt. Paul gaat naar 'The People's Court'.
«
»
00:45 Spin City
De dochter van de burgemeester verstoort een bijeenkomst in Central Park. De groep probeert Paul te herenigen met Claudia.
«
»
01:05 Spin City
Michael probeert de kinderen van New York in de kerstman te laten geloven nadat de burgemeester hen heeft verteld dat die niet bestaat.
«
»
01:25 Spin City
Een nieuwjaarsfeest in het huis van de burgemeester loopt uit de hand, met gênante gevolgen voor Michael en Nikki.
«
»
01:50 Spin City
De zwijgzame Michael probeert om te gaan met moeilijk medisch nieuws. Donald Trump adviseert de burgemeester bij het schrijven van een boek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers