TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 JAG
Harm en Mac krijgen de opdracht om naar Tokyo te gaan om daar een man te verdedigen die ervan wordt verdacht een Japans meisje te hebben verkracht.
«
»
03:05 JAG
Francesca, de dochter van admiraal Chegwidden, wordt in Italië ontvoerd.
«
»
03:50 Married ... With Children
De familie Bundy wordt uitgedaagd door één van Peggy's rivalen uit haar middelbareschooltijd voor een bowling-wedstrijd - alleen de overwinning telt.
«
»
04:10 JAG
Harm geeft zich als vrijwilliger op om Roscoe Martin, een Vietnamveteraan, te verdedigen.
«
»
04:55 JAG
Miljoenen televisiekijkers zijn getuige van een gruwelijke moord.
«
»
05:35 JAG
Een gevechtspiloot beweert dat Gods stem zegt om de aanvallende Irakezen niet onder vuur te nemen.
«
»
06:20 JAG
Harm wordt naar Washington D.C. gestuurd om deel uit te maken van een comité dat moet oordelen over het waarheidsgehalte van een schokkend televisieverslag.
«
»
07:05 JAG
Een voormalig piloot is nu een advocaat. Hij brengt misdaden van militair personeel voor de rechter.
«
»
07:50 Beverly Hills, 90210
In een andere school worden tijdens een americanfootballwedstrijd twee leerlingen doodgeschoten door een bende. Als gevolg daarvan beslist West Beverly High om forfait te geven voor hun match tegen die school.
«
»
08:40 Beverly Hills, 90210
Sue Scanlon beticht schooladviseur Gil Meyers van seksuele aanranding. Dylan start een milieu-actie.
«
»
09:30 Beverly Hills, 90210
Brenda komt Rick tegen, haar vakantielief uit Frankrijk, en gaat zonder medeweten van Dylan met hem uit. Ze is ontzet wanneer blijkt dat Dylan tijdens haar afwezigheid ook een affaire had.
«
»
10:20 Beverly Hills, 90210
Brenda en Dylan spreken af dat ze uit mogen gaan met wie ze maar willen. Nadat ze Dylan en Kelly samen ziet, wil Brenda die afspraak echter al snel herbekijken.
«
»
11:05 Beverly Hills, 90210
Dylan wil tijd voor zichzelf en trekt naar het platteland. De politie onderzoekt examenfraude.
«
»
11:50 Beverly Hills, 90210
Brandon nodigt oorlogsveteraan Jack Canner uit voor Thanksgiving. Jim is hier niet mee opgezet, omdat Jack er een andere politieke visie op nahoudt.
«
»
12:40 Beverly Hills, 90210
Mysterieuze engelbewaarders zorgen ervoor dat een bus van de school niet botst met een aankomende vrachtwagen. Dylan wordt gevraagd om kerstman te spelen voor een groep kansarme kinderen.
«
»
13:30 Beverly Hills, 90210
Steve en Brandon ontmoeten enkele personen, o.a. een mogelijke misdadiger, die aan dragracen doen.
«
»
14:15 Beverly Hills, 90210
De vrouwen gaan naar een kuuroord in Montecito. Kelly vreest dat haar moeder terug aan de drugs zal raken. Brandon heeft een gokverslaving. De vader van Dylan komt weldra vrij uit de gevangenis.
«
»
15:05 Beverly Hills, 90210
Jack, de vader van Dylan, geeft een feestje om zijn vrijlating uit de gevangenis te vieren. Brenda is woedend wanneer Kelly en Dylan opbiechten dat ze een affaire hebben gehad toen zij in Frankrijk was.
«
»
15:50 The X-Files
De agenten onderzoeken sterfgevallen waarbij de aanwezigheid van kakkerlakken de enige gemene deler is.
«
»
16:40 The X-Files
Agenten Mulder en Scully bezoeken een stad om een reeks vreemde sterfgevallen te onderzoeken die samenvallen met een astrologisch fenomeen.
«
»
17:30 The X-Files
De agenten helpen Mulders voormalige mentor bij een zaak waarbij een seriemoordenaar betrokken is die beweert bezeten te zijn door een demonische kracht.
«
»
18:20 The X-Files
De duikers van een Frans bergingsschip vallen ten prooi aan een bizarre ziekte na het werken aan een mysterieus wrak uit de Tweede Wereldoorlog.
«
»
19:10 The X-Files
Het onderzoek naar de ziekte die ontstond na werkzaamheden aan het scheepswrak gaat door. Scully realiseert zich dat ze nog steeds in gevaar is.
«
»
20:00 The X-Files
Mulder en Scully worden gevraagd om te helpen in een zaak waarbij Robert Patrick Mandell betrokken is, een huurmoordenaar die het paranormale vermogen bezit om zijn wil aan mensen op te leggen.
«
»
20:50 The X-Files
Tijdens opgravingen wordt een urn met de overblijfselen van een Indiase godin ontdekt. De indianenstam wil de urn terug, maar hij staat nog in een museum. Kort daarna verliezen sommige wetenschappers op mysterieuze wijze het leven.
«
»
21:40 The X-Files
De agenten onderzoeken de mysterieuze dood van Chinese immigranten wiens lichamen verschillende interne organen misten.
«
»
22:30 The X-Files
Mulder en Scully doen diepgravend onderzoek naar een doofpotaffaire rond een ufo-ontvoering. De zaak eindigt in een bizarre ontmoeting met een onconventionele romanschrijver.
«
»
23:20 The X-Files
Mulder en Scully komen meer te weten over het persoonlijke leven van Skinner terwijl ze werken aan het ontrafelen van een samenzwering om hem te vrijwaren van moord.
«
»
00:10 Baywatch
Mitch ontmoet Jason, een tienjarige jongen met een dwarslaesie, in de revalidatiekliniek. Hij blijkt echter getuige te zijn geweest van een moord.
«
»
00:55 Baywatch
Mitch schiet Jason te hulp wanneer de huurmoordenaar Riddick hem weer probeert te vermoorden, ook al kan hij zijn benen nog niet bewegen.
«
»
01:35 Baywatch
Er wordt een amateur kickbokswedstrijd op het strand georganiseerd. Matt heeft zich ingeschreven en laat zich trainen door Mitch, die ooit een kampioen was in de vechtsport.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers