TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:35 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:35 Pa heeft een lief
Charlotte is er zeker van dat Victor zijn zoektocht naar een nieuwe liefde heeft gestaakt omdat hij Emiel opnieuw is tegengekomen. Tijdens de familieraad wordt besloten om alle contact met pa te verbreken.
«
»
17:10 Pa heeft een lief
Bea en Victor spelen een aardig stukje toneel en overtuigen zijn kinderen ervan dat ze een relatie hebben. Jean-Paul komt tot de ontdekking dat hij nooit kinderen zal kunnen verwekken.
«
»
17:45 Pa heeft een lief
Victor wil Bea aan zijn familie voorstellen. Dat plan valt in het water wanneer er problemen op de fabriek zijn, waardoor Bea halsoverkop moet vertrekken.
«
»
18:15 Pa heeft een lief
De petanqueclub organiseert een tombola met als hoofdprijs een half varken. Fernand kan het niet laten om vals te spelen. Jean-Paul moet zijn vrouw Charlotte vertellen dat hij onvruchtbaar is.
«
»
18:50 Pa heeft een lief
Fernand wil niet dat zijn zoontjes Marco en Polo nog contact hebben met hun opa. Hun peter Francis steekt hier een stokje voor want hij zoekt samen met de jongens Victor en Emiel op.
«
»
19:30 Nonkel Jef
Jef en Sander genieten van hun laatste dag op Tenerife. Sander wil wat kopen voor Marleen, hoewel zij met een Spaanse don juan gaat trouwen. Jef gaat liever naar de carnavalsoptocht kijken. De champetter en de pastoor arriveren ook eindelijk.
«
»
19:55 Nonkel Jef
Ginderbos krijgt hoog bezoek. Weerman Eddy De Mey zakt immers naar het dorpje af. Nonkel Jef is het niet eens met de weersvoorspellingen en gaat een weddenschap aan met de weerman.
«
»
20:25 Nonkel Jef
Het dak van de kerk moet dringend hersteld worden. De parochianen bereiden een benefiet voor om het nodige geld in te zamelen. Het zal een leuke avond worden want Odette heeft de bekende buikspreker Gert Boullart kunnen overtuigen om op te treden.
«
»
20:55 Nonkel Jef
Als Nonkel Jef ervan wordt verdacht het bos leeg te stropen, besluit hij Zotten Dré, de echte dader, te confronteren. Die heeft echter andere prioriteiten, want hij verneemt dat Magda de naaktscène in 'De Witte Van Zichem' zeer schattig vindt.
«
»
21:25 Nonkel Jef
Jef, Sander, Izzi en Eduard trekken een dagje naar zee. De heren willen vooral het zoontje van Izzi en Odette een plezier doen. Bij het vertrek blijkt dat Jefke ziek is en Odette besluit met het kleintje thuis te blijven.
«
»
21:55 'Allo 'Allo!
Het plan van Michelle om een paling die de Fallen Madonna bevat te verwisselen met een vis die 10 miljoen frank bevat, loopt mis.
«
»
22:30 'Allo 'Allo!
René en Edith worden gered door de Britse troepen. Michelle zingt een duet met Crabtree, en kolonel Von Strohm en luitenant Gruber proberen naar Spanje te vluchten. Yvette komt erachter dat ze niet zwanger is.
«
»
23:10 'Allo 'Allo!
De Kolonel en Gruber proberen naar Spanje te ontsnappen. Herr Flick krijgt cosmetische chirurgie. Rene weet niet of hij zijn affaire met Yvette voort wil zetten, of terug wil gaan naar zijn liefhebbende vrouw.
«
»
23:45 'Allo 'Allo!
Rene probeert een manier te vinden om te ontsnappen nadat hij gevat wordt door de communisten. Ondertussen proberen Flick en Von Smallhousen om Edith voor de gek te houden door te doen alsof ze Engels zijn.
«
»
00:20 'Allo 'Allo!
Michele heeft een plan om René naar Engeland te laten gaan om de Britten te helpen de oorlog te winnen. Zo kan ze profiteren van het feit dat de Duitsers denken dat René dood is.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers