TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:13 De Nachtzoen
Filosoof Tinneke Beeckman is van nature niet zo mild voor zichzelf. De grote filosofen uit het verleden en haar zesjarige dochter blijken elke dag onmisbare reisgenoten op haar levenspad.
«
»
02:28 Nieuwsuur
Te weinig gevangenisbewakers: straf later uitzitten. Hoog oplopende emoties in Velsen. Bedreigingen en intimidaties aan het adres van politici nemen in heel Nederland flink toe. Nep-Ozempic maakt slachtoffers.
«
»
03:16 Nieuwsuur
Te weinig gevangenisbewakers: straf later uitzitten. Hoog oplopende emoties in Velsen. Bedreigingen en intimidaties aan het adres van politici nemen in heel Nederland flink toe. Nep-Ozempic maakt slachtoffers.
«
»
05:30 Suhoor Stories
Een livestream van een radioprogramma met zeven Islamitische vrouwen. Tijdens de show komen actualiteiten, inspirerende verhalen, handige recepten en de laatste ogenblikken voor het vasten aanbreekt aan bod.
«
»
08:00 Rail Away
De treinreis begint in Bilbao, ooit een klein vissersdorpje aan de kust. De oude binnenstad is nu een hippe woonbuurt. Bilbao ligt ook op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela.
«
»
08:26 EO Metterdaad
Spoedeisendehulparts en spreker Gor Katchikyan is in ArmeniŽ, zijn vaderland. Hij is bij hulpverlener Baru, die vluchtelingen als Astghik probeert te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan.
«
»
08:44 Tijl in het voetspoor van Richard Wagner
Tijl reist naar het Duitse Dresden. Hier wordt voor het eerst het talent van de componist en operaman Richard Wagner gezien. Hij werkt aan het hof van de koning dus er lijkt geen vuiltje aan de lucht, maar niets is minder waar.
«
»
09:33 Groenteman op zondag
De Warme Winkel, een van de leukste en origineelste theatergroepen van Nederland, toert door het land met de voorstelling Myrte Siebinga zoekt een kamer. Aan tafel Vincent Rietveld, artistiek leider van De Warme Winkel en Myrte Siebinga zelf.
«
»
10:31 Podium Klassiek
Pianist en componist Fazil Say voert met het strijkorkest Amsterdam Sinfonietta eigen werk uit: YŁrŁyen KŲsk en een bewerking van Mozarts 'Rondo alla Turca'. Jonge Held-sopraan Ana Balestra zingt 'Gracias a la Vida' van Mercedes Sosa.
«
»
11:39 Suhoor Stories
Een livestream van een radioprogramma met zeven Islamitische vrouwen. Tijdens de show komen actualiteiten, inspirerende verhalen, handige recepten en de laatste ogenblikken voor het vasten aanbreekt aan bod.
«
»
12:12 De SociŽteit
Linde Bryk en Alina Chakh over de abortuswet in het wetboek van strafrecht. Saskia van den Broek en Marijke Winkeler over het vrouwentekort bij de brandweer. Karim Amghar, AÔsha Sriram en Yasmine Ballachi over het nieuwe tv-programma 'Villa Ramadan'.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:12 2 voor 12
Kennisquiz waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:56 Eus' boekenclub
Met schrijver Joost de Vries, een leesclub met Astrid Sy, dichter Sasja Janssen en burgemeester van Hengelo Sander Schelberg.
«
»
14:22 MAX Maakt Mogelijk Helpt
Jan Slagter brengt ouderen in Moldavie het warmste kerstcadeau denkbaar: hout en briketten. Traditiegetrouw start in december de actie voor ouderen in Oost-Europa om hun huizen winterdicht te maken en hout en brikketten uit te delen.
«
»
14:39 De wereld van de Chinezen
AustraliŽ is een van de weinige westerse landen die meer naar China exporteert dan importeert. Politiek bondgenoot van het Westen, maar economisch verbonden met China. Hoe vrij is het rijke AustraliŽ werkelijk?
«
»
15:30 Frysl‚n Dok
Schrijver Nynke Sietsma verloor haar zoon en dichter Sytse Jansma zijn vriendin. Ze beschrijven hun rouwproces in een boek en dichtbundel om hun verdriet te verwerken.
«
»
16:04 Kruispunt
Het Kansfonds steunt een initiatief waarbij gewoon geld wordt gegeven aan mensen die in armoede leven. In drie steden krijgt een aantal gezinnen twee jaar lang 150 euro extra per maand.
«
»
16:30 De verwondering
Wat is geluk? Met deze vraag houdt geluksexpert Asha Lalai zich al haar leven lang bezig. Als klein meisje in Barneveld, met Surinaamse en Indiase wortels, zocht Asha al naar antwoorden op levensvragen.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:09 Petrus in het land
Elk mens kent kwetsbare perioden. Dominee Hans Wachtmeester van de Waterstaatskerk in Hengelo: "Het is aan ons om onze krachten te bundelen, als takjes, en met elkaar te voorkomen dat mensen breken."
«
»
17:30 De Verandering
Jan Christiaan Nieuwenhuis is zo erg gepest, dat het een wonder is dat hij nog leeft. Als ook zijn huwelijk mislukt, wil hij een einde aan zijn leven maken, maar dan gebeurt er iets bijzonders.
«
»
17:49 Nederland Zingt
Ooit komt er een dag dat God alle tranen zal wissen. Er klinken liederen waarin dit bezongen wordt.
«
»
18:14 EO Metterdaad
Spoedeisendehulparts en spreker Gor Khatchikyan bezoekt Ruslan en zijn familieleden: Ruslan heeft twee broers verloren en heeft de zorg voor hun vrouwen en kinderen op zich genomen.
«
»
18:25 Ik mis je
Kersverse ouders Tessa en Pim Hensen maken hun eerste wandeling met de baby naar het graf van Pims moeder. Juist bij dit grote geluk van een geboorte is het gemis van zijn moeder extra groot.
«
»
18:44 Zin in morgen
Ameike maakt een ritueel op maat voor Anita Witzier. In Rotterdam wonen we een taalles bij van 97-jarige Rob. Voor de Sassenpoort in Zwolle laat smid Kees zien hoe hij zijn passie en werk samensmelt.
«
»
19:15 Kassa
We reizen af naar Limburg voor een echte vlaaientest: welke appelkruimelvlaai is de lekkerste? Verder worden bewoners van een straat in Meppel financieel gegijzeld door de gemeente.
«
»
20:07 Blauw Bloed
Koning Willem-Alexander, koningin MŠxima en prinses Beatrix zetten zich in voor de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet van het Oranje Fonds. Prinses Beatrix is op een stadsboerderij en geeft onder andere schapen te eten.
«
»
20:39 Gort over de Grens
Ilja ontdekt de reden achter de Franse arrogantie, valt als een blok voor een oude liefde en wordt door klokkenluiders onderworpen aan een meedogenloze gehoortest met een levensgrote kerkklok.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:00 Stand van Nederland: Generatie Next
De gemiddelde millennial denkt dat hij met twee of drie keer sporten in de week al gezond bezig is, maar stiekem zitten we veel te veel uren op een dag en daar moet dringend iets aan gedaan worden.
«
»
22:29 The Gold
Palmer is op Tenerife bezig met timeshares en voelt zich veilig. Dan krijgt de Spaanse politie een telefoontje vanuit Engeland. De Britse politie komt erachter wie de miljoenen van de buit witwast.
«
»
23:25 The Gold
Parry wordt in Spanje opgepakt. Noye en zijn compagnons moeten zich verantwoorden voor de rechter. Boyce en zijn team denken klaar te zijn, maar dan ontdekken ze iets schokkends over het goud.
«
»
00:23 De Nachtzoen
Als meisje was schrijver Janneke Siebelink soms overweldigd door de grootsheid van het leven. Na jaren zou ze landen bij de tekst waarmee ze ons op bed legt: blijf kalm te midden van alle lawaai.
«
»
00:34 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŽl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers