TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:40 5 degrés de plus
In de 20e eeuw is de gemiddelde temperatuur met 0,85 graden gestegen en tegen 2100 kan dat 5 graden zijn, wat een catastrofe zou betekenen voor de mensheid. Miljoenen jaren lang heeft de aarde koude en warme periodes gekend.
«
»
18:30 Frozen Planet II
Aan de top van de planeet ligt de Noordelijke IJszee. Na vier maanden van winterse duisternis, keert de zon terug en onthult een bevroren oceaan bedekt met ijs. Moeder ijsberen komen uit hun holen en leiden hun jongen naar het zee-ijs om te jagen.
«
»
19:20 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Tanzania is het land met de grootste instroom van vluchtelingen in de regio van de Grote Meren. Nu het geweld in het oosten van Congo toeneemt komen er veel mensen bij. Het vluchtelingenkamp 'Nyarugusu' bestaat al bijna dertig jaar.
«
»
20:40 Lost: Those Who Kill
Jon blijkt een zoon te hebben. Alberte's jaloezie brengt Louise's dekmantel in gevaar. Frederik komt erachter dat een voormalig mede-eigenaar van Breidablik is omgekomen bij een brand.
«
»
21:25 Lost: Those Who Kill
Louise en Frederik willen dat Jon de verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden, maar Jon maakt wederom misbruik van zijn relatie met Alberte. Louise moet het verleden onder ogen zien.
«
»
22:15 Stella Blómkvist
Een verraderlijk crimineel netwerk lijkt achter de moorden te zitten en doet er alles aan om hun sporen uit te wissen. De hardleerse advocate Stella wordt tot het uiterste gedreven om meerdere slachtoffers te voorkomen.
«
»
23:05 Bryan Ferry, don't stop the music
Zanger Bryan Ferry was samen met David Bowie de grondlegger van de glamrock, begin jaren zeventig. Met zijn legendarische groep Roxy Music heeft Ferry de Britse pop een creatieve boost gegeven, wat meteen de voorbode van de punk betekende.
«
»
23:55 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers