TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 The Equalizer
Een jong meisje sterft aan een overdosis fentanylpillen. Een burgerwacht gaat na aanleiding daarvan op een moordtocht en McCall wordt gezien als een van de hoofdverdachten in de zaak.
«
»
01:50 Below Deck Sailing Yacht
Jenna betreurt haar wilde nacht, en moet omgaan met een ongemakkelijke nasleep. Een groep veganisten bezorgt Adam kopzorgen. Georgia flirt met Paget, terwijl hij worstelt om zowel de baas als de vriend van Ciara te zijn.
«
»
02:35 Below Deck Sailing Yacht
Parker begint de druk te voelen, en zijn gebrek aan ervaring is overduidelijk. Paget blijft naar Georgia trekken. Jenna bekritiseert Georgia's wassysteem. Het schip verwelkomt een pasgeboren baby. De relatie van Adam en Jenna bloeit op.
«
»
03:20 The Real Housewives of New York City
De vrouwen gaan op vakantie in Colombia. Bethenny heeft een allergische reactie. Luann choqueert met haar nieuwe look. Ramona zit geblesseerd in een rolstoel. Bethenny botst met Dorinda en Carole.
«
»
04:05 The Real Housewives of New York City
Terwijl de dames naar Cartagena gaan om te winkelen, blijft Bethenny zich ontrafelen en begint het geduld van de vrouwen met haar op te raken. Carole benadert Sonja voor inzicht in Bethenny. Een opmerking die Luann tegen Dorinda maakt, beledigt haar.
«
»
04:45 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:35 Last Man Standing
Mike komt erachter dat Ed het Outdoormans festival overslaat om naar Bonnies chique kunstgala te gaan. Mandy neemt het plannen van het festival over van Kristin, maar dit loopt niet heel soepel.
«
»
06:00 Zombie House Flipping
Het team is in Orlando op zoek naar het perfecte zombiehuis om op te knappen, en vindt er een in een rustige buurt. Het blijkt een enorme uitdaging, aangezien het pand aan het wegrotten is. Dan rest nog de vraag of er wel winst te maken valt.
«
»
06:55 Zombie House Flipping
Keith heeft een huis gekocht dat hij vijf jaar geleden al eens heeft verbouwd. Hij moet zijn partners zien over te halen om het huis te gaan opknappen. Het team is sceptisch, maar gaat akkoord.
«
»
07:50 Zombie House Flipping
Het team begint aan een zombiehuis uit de jaren negentig. Algauw volgt er echter een fikse tegenvaller. De hele voorgevel moet namelijk vanwege houtrot worden vernieuwd. Een vlotte renovatie zit er niet meer in.
«
»
08:45 Zombie House Flipping
Ashley overtuigt de jongens ervan dat ze de creatieve leiding kan nemen bij een huis in Winterpark, Orlando. Duke heeft zijn bedenkingen, maar ze mag haar gang gaan. Dit leidt uiteindelijk tot confrontaties, vertragingen, en hogere kosten.
«
»
09:45 Zombie House Flipping
Het team koopt voor weinig geld een huis dat vanbuiten fantastisch oogt, maar dat binnen een ware verschrikking is. De vorige eigenaar was een hamsteraar. Alle kamers staan vol met rotzooi en vuil.
«
»
10:40 Shark Tank
Millennial-ondernemers pitchen zakelijke ideeën, waaronder voedingssuplementen, een training voor dronepiloten, en een kledinglijn die erop gericht is olifanten te beschermen. Er wordt een grote deal gesloten.
«
»
11:35 Shark Tank
Een ondernemer heeft een product dat de liefde voor wijn naar een hoger plan tilt. Een werkende moeder heeft een indrukwekkend apparaat voor vrouwen. Een man presenteert snoepjes tegen overeten en snacken.
«
»
12:25 Shark Tank
Bodybuilders uit Texas hebben een fitnesskledinglijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Een wetenschapper en surfer uit Hawaï presenteert zijn zelf-uitgevonden reddingssignaal. Ondernemers uit Ohio tonen een unieke watervaste rugzak.
«
»
13:15 Shark Tank
Een ex-verkoper van dierenvoeding maakt wijn voor katten. Een vader vertelt het verhaal achter zijn draagbare schuilplaats. Een architect heeft een manier om van iedereen een tuiniergoeroe te maken.
«
»
14:15 Shark Tank
Twee ondernemers nemen een waaklama mee, en twee andere ondernemers vernieuwen het remsysteem van fietsen. Een trio heeft een app ontwikkeld om als ondernemer gratis te parkeren en zakenpartners presenteren een gratis fotoprintdienst.
«
»
15:15 Below Deck Mediterranean
David heeft niks bereikt bij Malia, zijn supervisor. Het is de beurt aan Courtney om de bediening op zich te nemen, terwijl Lexi de was doet en Katie het vieze werk moet opknappen.
«
»
16:10 Below Deck Mediterranean
Kok Mathew hoopt dat dit de meest geslaagde tocht wordt, terwijl Lloyd een Oktoberfest organiseert. Ondertussen worstelt Katie het interieur drijvende te houden, waardoor ze tot een ongebruikelijke beslissing komt.
«
»
17:10 Below Deck Mediterranean
Er komt een nieuw bemanningslid op de Lady Michelle en Katie krijgt verrassende nieuwe informatie te horen. Kok Mathew krijgt te maken met een uitdagende wensenlijst voor de maaltijden.
«
»
18:05 Below Deck Mediterranean
Een zware sneeuwstorm en ander slecht weer dat maar niet wil aflaten, dwingt de bemanning van de Lady Michelle om nieuwe en creatieve manieren te verzinnen om de gasten te vermaken.
«
»
19:05 Below Deck Mediterranean
De bemanning gaat naar een Kroatisch natuurpark. Mzi vertelt Courtney wat hij voor haar voelt. David en Delaney komen nader tot elkaar, maar een ongeval dreigt de nieuwe romances te verstoren.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Een Russische infiltrant, die in de VS slapende agenten van de nodige informatie voorziet, zet het op een loopje nadat zijn Navy escorte werd vermoord.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Het team zoekt naar een na-aper van een onopgeloste zaak van 150 jaar geleden dat een legendarisch spookverhaal voortbracht. Gregorio schrikt wanneer de zaak verband houdt met een recente seance en een lokaal medium.
«
»
21:50 Nine Perfect Strangers
Beloofde totale transformatie, negen heel verschillende mensen arriveren in Tranquillum House, een afgelegen toevluchtsoord gerund door de mysterieuze wellness-goeroe Masha.
«
»
22:40 Nine Perfect Strangers
Als de genezing begint, beginnen de deelnemers aan de behandeling te twijfelen aan de onconventionele methoden van de retraite. Omdat de therapieën de groep dwingen hun eigen sterfelijkheid onder ogen te zien.
«
»
23:45 The Net: Prometheus
Georg komt erachter dat Edmunda Diana een niet-goedgekeurd medicijn heeft toegediend. George wordt razend bij de gedachte dat zijn geliefde vrouw slechts een laboratoriumrat is voor Edmunda.
«
»
00:45 The Net: Prometheus
Georg Trotter is een voormalig dopingagent die zijn carrière opgaf na een tragisch auto-ongeluk. Georg krijgt de kans om een nieuwe, hypermoderne kliniek in de Alpen te runnen. Ze promoten sporten zonder illegale trucs. Maar al snel twijfelt hij.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers