TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Stargate SG-1
De doodgewaande Vala neemt contact op met de Stargatebasis. Ze brengt onmiddellijk verslag uit over wat ze de laatste maanden heeft meegemaakt op een afgelegen planeet in het Ori-sterrenstelsel.
«
»
15:10 Stargate SG-1
Wanneer luitenant-kolonel Mitchell en zijn collega's op een afgelegen planeet naar sporen van Merlijns geheime wapen zoeken, stuiten ze op een middeleeuws dorpje.
«
»
16:05 The Island with Bear Grylls
Bear laat de 16 verstekelingen achter in een mangrove waar het wemelt van de kaaimannen.
«
»
17:10 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan naar het Lake District voor een emotioneel weerzien met de oude auto's van hun vaders. Chris gaat de baan op om Lamborghini's krachtigste auto ooit, de hybride Sian, te testen.
«
»
18:15 All New Traffic Cops
Een wilde achtervolging volgt nadat Nick een automobilist probeerde te stoppen die weigerde mee te werken. Zodra ze de bestuurder te pakken hebben, blijkt hij onder invloed te zijn van cocaïne. Tegelijkertijd jagen collega's John en Dave een man op.
«
»
19:10 Police Interceptors
Interceptors Jo Lund en Mike Wroe sporen een Volkwagen Golf op die gebruikt werd bij een inbraak. Ze vinden hem bij een tankstation.
«
»
20:05 Police Interceptors
De Interceptors zitten een verdachte van inbraak achterna. Andy Howarth ramt de vluchtauto.
«
»
21:05 Police Interceptors
Chris Spencer en zijn team zitten op de hielen van een Golf GTI die met drie keer de toegestane snelheid door de stad rijdt. De achtervolging komt tot een abrupt einde wanneer de roekeloze bestuurder een rampzalige fout maakt.
«
»
22:00 Police Interceptors
Hondengeleider Steve en het vuurwapenteam bevinden zich in een dramatische confrontatie voor de deur, waarbij een man iemand zou hebben aangevallen met een bijl en een machete.
«
»
23:00 Crank
Huurmoordenaar Chev Chelios wordt vergiftigd door zijn rivaal. Om te verhinderen dat het gif zijn hart doet stoppen, moet hij zijn adrenalinegehalte constant op het maximum houden.
«
»
00:40 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan naar het Lake District voor een emotioneel weerzien met de oude auto's van hun vaders. Chris gaat de baan op om Lamborghini's krachtigste auto ooit, de hybride Sian, te testen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers