TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Vienna Blood
Een Hongaarse gravin verdrinkt in haar bad in een luxe hotelsuite. Het lijkt op zelfmoord. Terwijl haar psychoanalyticus Max Liebermann kritisch wordt bekeken, werkt Oskar samen met Max om de zaak op te lossen.
«
»
02:10 Vienna Blood
Inspecteur Oskar Rheinhardt bundelt zijn krachten met Max om de raadselachtige dood van de gravin op te lossen en de reputatie van Max te zuiveren. Een nieuwe opening in het onderzoek biedt zich aan.
«
»
03:00 All Creatures Great and Small
James is zeer in zijn nopjes dat hij dierenarts van dienst is tijdens de Darrowby Show, maar Siegfried en Tristan gaan een weddenschap aan over hoe lang hij het er zal volhouden.
«
»
03:50 Silent Witness
Een vader en zoon overlijden in een verkeersongeluk. Nikki en Jack werken samen met een agent om de zaak op te lossen, maar de agent heeft een persoonlijke vendetta.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Een niet geliefde man wordt doodgestoken op zijn zestigste verjaardag. Zijn dochter wordt verdacht.
«
»
05:30 Ghosts
Nadat er op het landgoed een wildkampeerder is aangetroffen, ontdekken Alison en Mike met de hulp van de geesten dat ze met Kerstmis meer te bieden hebben dan ze zich realiseerden.
«
»
06:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Wanneer Frank en Lu een podcast maken over een mysterieus auto-ongeluk van twintig jaar geleden waarbij een jonge moeder omkwam, belanden ze in de raadselachtige wereld van de enigmatologie.
«
»
06:45 Death in Paradise
Marlon krijgt een mysterieus telefoontje van zijn oude baas, die zwaar gewond klinkt terwijl hij hem om hulp smeekt. Als Marlon erheen snelt, ziet hij tot zijn afschuw dat zijn voormalige baas dood is en de enige getuige een papegaai.
«
»
07:45 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
08:30 Father Brown
Father Brown komt in een onmogelijke situatie terecht als hem tijdens een biecht wordt verteld dat bisschop Talbot de volgende dag zal worden vermoord.
«
»
09:15 Father Brown
Een vluchteling zoekt een veilig heenkomen in de St. Mary's kerk. Tot grote verbazing van Father Brown is de man in de biechtstoel de voor moord gezochte inspecteur Sullivan.
«
»
10:00 McDonald and Dodds
Een dakloze man wordt neergeschoten in het verlaten landhuis van een van Baths meest prominente industriëlen, de uitvinder Maxton Crockett. Kersvers Londens hoofdinspecteur McDonald en de ervaren inspecteur Dodds gaan samen achter de moordenaar aan.
«
»
11:30 Agatha Raisin
Agatha's echtgenoot keert terug na een lange reis en raakt verwikkeld in een mysterie dat tot de dood van een medewerkster van zijn boekentournee leidt. Als hij vervolgens wordt vermist, doet Agatha wanhopige pogingen om hem te vinden.
«
»
12:20 Agatha Raisin
Samen met haar oude vriend Sir Charles duikt Agatha in het verleden van Melissa. Ze stuiten op twee ex-echtgenoten, een boze zus en dubieuze relaties met motorrijders.
«
»
13:10 Midsomer Murders
Makelaar Selwyn Proctor is woedend als iemand zijn auto in de brand steekt, en eist dat de zaak onderzocht wordt. Barnaby heeft echter andere dingen aan zijn hoofd, wanneer het hoofd van een plaatselijke leesclub, Marjorie Empson, wordt vermoord.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Als Barnaby de moord onderzoekt, ontdekt hij al snel dat de boekenclub eigenlijk een geheime investeringsgroep is. Het onderzoek brengt ook een aantal duistere geheimen van de groep naar boven, waar niet alle leden blij mee zijn.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de raadselachtige dood van een man wiens lichaam hangend in een boom is aangetroffen. Midden in een pas omgeploegd veld zonder ook maar een enkele voetafdruk in de aarde rondom de boom.
«
»
15:55 Murdoch Mysteries
Een lid van de Wild West-show van Buffalo Bill is tijdens een truc waarbij hij een kogel moest vangen om het leven gekomen. Hoewel de dood van de man op het eerste gezicht een ongeluk lijkt, vermoedt Murdoch dat hij vermoord is.
«
»
16:55 Death in Paradise
De verloofde van een hoteleigenaar valt van een balkon en sterft de dag voor haar bruiloft. Detective Mooney en zijn team onderzoeken haar dood. Alles wijst op zelfmoord, behalve het feit dat de bruid maar één nagel gelakt had.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een finalist in een pokertoernooi wordt tijdens een wedstrijd vergiftigd. Hoe kunnen zijn tegenspelers de moord gepleegd hebben, als ze sinds het begin van de wedstrijd al op dezelfde stoel gezeten hebben?
«
»
19:00 Death in Paradise
Frank O'Toole, een beroemd schrijver van thrillers, wordt doodgestoken. Jack en zijn team ontdekken een complot, zodra ze Frank's vrienden en familie beginnen te onderzoeken.
«
»
20:05 Scott & Bailey
Nu op de boerderij van Pritchard slaven zijn gevonden, wordt het moordonderzoek plots gevoerd door meerdere diensten. Er loopt een onderzoek naar Janet in verband met het ongeval. Evie Pritchard ruikt alcohol in de adem van hoofdinspecteur Murray.
«
»
21:00 Call the Midwife
De vroedvrouwen bereiden zich voor op hun eindexamen terwijl twee broertjes worden achtergelaten.
«
»
22:15 Miss Fisher's Murder Mysteries
Na twee sterfgevallen op het podium bij een Gilbert en Sullivan-voorstelling volgt er een aanslag op het leven van Phryne zelf en, uiteindelijk, een nieuwe liefde in Chinatown.
«
»
23:30 Silent Witness
Een Amerikaanse diplomaat wordt in een buurt in het centrum van Londen doodgeschoten. Bij het onderzoek moet het team samenwerken met de ambassade en de FBI, waarbij ze moeten opletten dat ze de juridische bevoegdheden niet overschrijden.
«
»
00:25 Silent Witness
Het team analyseert de foto's van de plaats delict en bestudeert de lichamen van de slachtoffers uitgebreid. Ze ontdekken daarbij een geheim dat tot in de kern van de Amerikaanse overheid reikt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers